Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

günaydın canım..
tatlım 2 yumurtalığımız var neden 2 yumurtamız olmasın

bazı kadınlar aynı ay içerisinde 2 kere yumurtlayabiliyor

ooooovvvvv çok güzel iki yumurtalığımız var ama ben bir ayda sadece birinin olgunlaşıp çaladığını zannediyordum,her ay çatlamış iki yumurta ve milyonlarca sperm...düşünsenize ihtimal o kadar fazla..bu kadar zenginliğin içinde döllenemeyen yumurta sadce Allah ın takdiri ile açıklanabilir heralde..herşeyin hayırlısı

:5canım yaa dün kandildi...
kayınvalideme gitmedim..
akşam aradım bacağı ağrıyo fizik tedaviye gidiyor...
nasıl oldu diye sordum..
kötü işte doktor hiç ayakta kalma yemek bile yapmaya kalkma dedi..
ama yalnızım kim yapacak mecbur kalkıyorum dedi..
hem kendimi kötü hissettim..
hemde kürtaj sürecinde yaşadığım yalnızlık geldi aklıma daha çok sinirlendim...
ben çokmu kötü bir insanım boyle düşündüğüm için...

yumurta akı kıvamındaki yapışkan akıntı yumurtanın çatladığı değil, çatlama aşamasına geldiğini gösteriyormuş.. akıntının başladığı gün dahil 2-3 gün içinde çatlama gerçekleşiyormuş..

kızlar bu akıntı gelince yumurtam çatladı iş işten geçti diye düşünmeyin aksine akıntının olduğu günlerde daha çok çalışın

ben çalışmıştım ama olmadı...:44::44::44:

yine bir ortak yönümüz.. ben de olsam çok kızar aramam sormam iyi davranmam ama içim de içimi yer bir yandan da dayanamamm..
kızları falan yok mu ya da başka gelini onlar gelsin yanına

yine bir ortak yönümüz.. ben de olsam çok kızar aramam sormam iyi davranmam ama içim de içimi yer bir yandan da dayanamamm..
kızları falan yok mu ya da başka gelini onlar gelsin yanına

kızı yurtdışında yaşıyor..
başkada gelini yok ...
eşimin abisi bekar...
akşam rüyama girmiş..bie gel madem diyorm..
bilmem falan diyor...
kayınpederimde yazlıkta kalıyor..
herkes kendi aleminde anlayacağın...

günaydın canım..
hoşgelin nasılsın...

iyiyim canım teşekkür ederim.canım benim fikrim onlar ne yaparsa yapsın eşinin hatrına bak sen onlara boşver büyükler cahil bu konularda biz yaşımıza rağmen daha olgun düşünebiliyoruz.onlar utansın yaptığından sonra allah korusun bişey olursa aaklından çıkmaz.ama fazla da yüz verme valla hemen insanın tepesine çıkıyolar.

günaydın benimde meleğim olsun diyen anne adayları

günaydın tatlımm

ayy zor yaa insanın da vicdanı sızlıyo herne kadar karşısındaki kötü de olsa.. bilemedim ki napılır bu durumda aslında senin ilgini hiiiiç mi hiç haketmiyor ve şu yaşadıkları ona müstehak ama gelde vicdana anlat işte

Allah Allah bugün benim yine geldi bi akıntı yumurta kıvamında olandan. Acaba ben hangi gün yumurtladım. bi de ben adet olduğum günü lekelenme mi sayayım yoğun geldiği gün mü kafam karıştıı da size doğru bilgi veremiyorum
salı günü yoğun akıntı geldi yumurta kıvamında olandan bir de bugün geldi az önce:44:
ama bişiy diyim mi bu soğan baya işe yaradı sanırım ben sürekli ıslak olurdum hatta bu yüzden abdest yönünden çok sıkıntı çekerdim bu ay okulda öğlen aldığım abdestle ikindiyi kılabildim çünkü hiç bişey gelmiyor. Aynı fitil kullandığım ay gibi. ama daha doğal
adetime 1-2 hafta kala sarı renkli bi akıntım gelir iltihabı belli eden ve arkasından adetin geleceğini söyleyen o gelirse iltihaplara bişey olmamış yerlerinde duruyor ve aynı zamanda da adet olacağım demek...

ben yumurtlama gününü akıntıan saptayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…