Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

diyorum yaa bi yanım boşver büyükük send kalsın diyor..
diğer yanım koskoca evde günlerce bazen bağırarak ağladığım bazen içime akıttığım göz yaşlarımı hatırlatıyor..
düşünüyorum..düşünüyorum...
işin içinden çıkamıyorum..
benim annem uzakta o dönemde belki bi anne omuzuna başımı koyup ağlama huzur bulma isteğim vardı..
onu bile çok gördü bana birkez olsun gelmedi....işte bu sanırım daha ağır basıyor

karnımı doyurdum geldimmmm.ALLAH kimseyi açlıkla terbiye etmesinn.ee neyaptınız bakemm

canım en kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle davran..
eşinin tutumu ne peki bu konuda?

canım sen çalışmalara devam et..
akıntı başladığına göre yumurtlamanda oluyordur..
soğan kürü nasıl gidiyor..
pazar günü bende başlıyorum:26:

gelmediği için mi yoksa bu yöntem hep yanlış mı çıkıyor o yüzden mi?

yok be tatlım benimde sürekli akıntım oluyor o yüzden saptayamıyorum.. bak dün başladı bugün de devam ediyor o akıntı bende ama hala çatlama olmadı onu da ateşten anlıyorum.. ama demin yazdım ya o akıntı yumurtanın çatladığı değil çatlama kıvamına geldiği anlamına geliyomuş. yani akıntının olduğu gün dahil 2-3 gün içinde çatlama gerçekleşiyormuş

tatlım zaten bence hiçbir zaman kayınvaldeden anne olmaz ben hiç o gözle bakmıyorum çünkü bi değişikler ya gelinlere karşı.tabi sen çok haklısın yapılanlar unutulmuyor sana bakması değil sadece deseydi ki kızım üzülme olur yine takma kafana allah size sağlık versin demesi bile dünyalara bedel olurdu.ama yapmazlar.fazla görürler iki çift lafı.

bunla mı imtihan ediliyoruz bilmiyorum ki..
vicdan ve hırsının arasında kalmak...

canım en kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle davran..
eşinin tutumu ne peki bu konuda?

eşim pek fazla yorum yapmıyor..
aslına bakarsan birazda mahçuo hissediyor kendisini..
çünkü ben ona soyledim annen bir defa gelebilirdi hamama gideceği kadar dedim..
sonradan pişman oldum...
şimdi hiçbişey demiyor konuyu açtığımda konuşmayalım olurmu diyor kapatıyor..

demekki seni haklı görüyor.. yoksa annelerini savunmaktan hiiç geri kalmazlarr..
ama sen vicdanen rahat etmek istiyorsan biraz daha ilgili davran, fazla değil

Son düzenleme:

benimde demek istediğim bu işte.
ben düşük yaptığım gece ve gün ayakta duramıyordum sancıdan..
ilaçla yaptım düşüğü..
ertesi gün kontrole gittim doktor parça kalmış hadi kürtaja dedi..
2 gün boyunca beni hiç aramadı ilaç alacağımı düşük yapacağımı biliyordu..
kürtaja giricem bekliyorum beni hamamdan arıyor naptın diye.
bende dedim kürtaj olucam niye kabul ettin kürtaj olmayı düşerdi kendi diyor..
bende gelsemmi diye bana soruyor..
bende gelme istersen hava soğuk hamamada gitmişsin üşürsün dedim...
ne hastaneye nede sonra eve gelmedi...

pasiiiiiiiiiii sen duymadin hani görümcem hamile olmustu ya bugun kürtaja giriyoo.kalbi atammıs bebiesinn

yazıklar olsun başka bişey diyemiyorum.ama ne ekersen onu biçersin.işte şimdi sana muhtaç.çok şükür ki sen ona muhtaç olmadan kendin ayakta durabilmişsin boşver canım takma kafana.yaptığından utansın.

-alıntı-

akıntı takibi yapıyorsanız mukus salgısından 1 yada 2 gün sonra değil 4 hatta 5 gün sonra bile olabiliyor yumurtlama bende 5-6 ay takip ettim önce salgı gelmeden yapıyordum testi negatif çıkıyordu sonraları salgının geldiği gün yapmaya başladım yine negatif çıktı böylelikle anladım geç yumurtlama olabildiğini.

biz kesin erken bıraktığımız için kaçırıyoruz hep kızlar, sanıyoruz akıntı geldiğinde yumurtladık.. adete kadar günaşırı gitmek lazım

üstelik canım ben bu bebeğe kavuşmak için 6 yıl beklemiş...
üstelik tüp bebekle onca zahmetle kavuşmuştum...
2 gün sonra bana güya destek oluyor aramış..
ağrın oldumu dedi ..
bende yok dedim..
evet ağrı olmuyor kürtaj sonrası ben kaç defa oldum kürtaj diyor...
dilimin ucuna geldi ben keyfimden kürtaj olmadım demek..
ama benim karakterimde yoktur..
diyemedim içime attım...

pasim sen bunları yazdıkça bırak ya ne hali varsa görsün kendi fesatlığında boğulsun demek geliyo içimden ama demicem

kızlar ben şimdi ayın 25 26 sında yumurtladım büyük ihtimal ama 27sinde yaptım daha önceleri de oldu tabi ama şimdi ben hamile olsam bile 1 haftalık bebek belirti vermez dimi.benim adetime 5 gün var sadece ara sıra hafif kasıklarım ağrıyor.bazende vajinama kramp giriyor.ama adet olmak istemiyorum bu ay çok ama çok istiyorum.

kızlarrr irazdan çarsıya gitcemm kocama evlilik yıldönümü için eşorfman takımı alcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…