- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.261
iyiyim canım teşekkür ederim.canım benim fikrim onlar ne yaparsa yapsın eşinin hatrına bak sen onlara boşver büyükler cahil bu konularda biz yaşımıza rağmen daha olgun düşünebiliyoruz.onlar utansın yaptığından sonra allah korusun bişey olursa aaklından çıkmaz.ama fazla da yüz verme valla hemen insanın tepesine çıkıyolar.
günaydın tatlımm
ayy zor yaa insanın da vicdanı sızlıyo herne kadar karşısındaki kötü de olsa.. bilemedim ki napılır bu durumda aslında senin ilgini hiiiiç mi hiç haketmiyor ve şu yaşadıkları ona müstehak ama gelde vicdana anlat işte
ben yumurtlama gününü akıntıan saptayamıyorum
diyorum yaa bi yanım boşver büyükük send kalsın diyor..
diğer yanım koskoca evde günlerce bazen bağırarak ağladığım bazen içime akıttığım göz yaşlarımı hatırlatıyor..
düşünüyorum..düşünüyorum...
işin içinden çıkamıyorum..
benim annem uzakta o dönemde belki bi anne omuzuna başımı koyup ağlama huzur bulma isteğim vardı..
onu bile çok gördü bana birkez olsun gelmedi....işte bu sanırım daha ağır basıyor
Allah Allah bugün benim yine geldi bi akıntı yumurta kıvamında olandan. Acaba ben hangi gün yumurtladım. bi de ben adet olduğum günü lekelenme mi sayayım yoğun geldiği gün mü kafam karıştıı da size doğru bilgi veremiyorum
salı günü yoğun akıntı geldi yumurta kıvamında olandan bir de bugün geldi az önce:44:
ama bişiy diyim mi bu soğan baya işe yaradı sanırım ben sürekli ıslak olurdum hatta bu yüzden abdest yönünden çok sıkıntı çekerdim bu ay okulda öğlen aldığım abdestle ikindiyi kılabildim çünkü hiç bişey gelmiyor. Aynı fitil kullandığım ay gibi. ama daha doğal
adetime 1-2 hafta kala sarı renkli bi akıntım gelir iltihabı belli eden ve arkasından adetin geleceğini söyleyen o gelirse iltihaplara bişey olmamış yerlerinde duruyor ve aynı zamanda da adet olacağım demek...
gelmediği için mi yoksa bu yöntem hep yanlış mı çıkıyor o yüzden mi?
gelmediği için mi yoksa bu yöntem hep yanlış mı çıkıyor o yüzden mi?
diyorum yaa bi yanım boşver büyükük send kalsın diyor..
diğer yanım koskoca evde günlerce bazen bağırarak ağladığım bazen içime akıttığım göz yaşlarımı hatırlatıyor..
düşünüyorum..düşünüyorum...
işin içinden çıkamıyorum..
benim annem uzakta o dönemde belki bi anne omuzuna başımı koyup ağlama huzur bulma isteğim vardı..
onu bile çok gördü bana birkez olsun gelmedi....işte bu sanırım daha ağır basıyor
kızı yurtdışında yaşıyor..
başkada gelini yok ...
eşimin abisi bekar...
akşam rüyama girmiş..bie gel madem diyorm..
bilmem falan diyor...
kayınpederimde yazlıkta kalıyor..
herkes kendi aleminde anlayacağın...
canım en kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle davran..
eşinin tutumu ne peki bu konuda?
eşim pek fazla yorum yapmıyor..
aslına bakarsan birazda mahçuo hissediyor kendisini..
çünkü ben ona soyledim annen bir defa gelebilirdi hamama gideceği kadar dedim..
sonradan pişman oldum...
şimdi hiçbişey demiyor konuyu açtığımda konuşmayalım olurmu diyor kapatıyor..
tatlım zaten bence hiçbir zaman kayınvaldeden anne olmaz ben hiç o gözle bakmıyorum çünkü bi değişikler ya gelinlere karşı.tabi sen çok haklısın yapılanlar unutulmuyor sana bakması değil sadece deseydi ki kızım üzülme olur yine takma kafana allah size sağlık versin demesi bile dünyalara bedel olurdu.ama yapmazlar.fazla görürler iki çift lafı.
benimde demek istediğim bu işte.
ben düşük yaptığım gece ve gün ayakta duramıyordum sancıdan..
ilaçla yaptım düşüğü..
ertesi gün kontrole gittim doktor parça kalmış hadi kürtaja dedi..
2 gün boyunca beni hiç aramadı ilaç alacağımı düşük yapacağımı biliyordu..
kürtaja giricem bekliyorum beni hamamdan arıyor naptın diye.
bende dedim kürtaj olucam niye kabul ettin kürtaj olmayı düşerdi kendi diyor..
bende gelsemmi diye bana soruyor..
bende gelme istersen hava soğuk hamamada gitmişsin üşürsün dedim...
ne hastaneye nede sonra eve gelmedi...
pasiiiiiiiiiii sen duymadin hani görümcem hamile olmustu ya bugun kürtaja giriyoo.kalbi atammıs bebiesinn
yazıklar olsun başka bişey diyemiyorum.ama ne ekersen onu biçersin.işte şimdi sana muhtaç.çok şükür ki sen ona muhtaç olmadan kendin ayakta durabilmişsin boşver canım takma kafana.yaptığından utansın.
üstelik canım ben bu bebeğe kavuşmak için 6 yıl beklemiş...
üstelik tüp bebekle onca zahmetle kavuşmuştum...
2 gün sonra bana güya destek oluyor aramış..
ağrın oldumu dedi ..
bende yok dedim..
evet ağrı olmuyor kürtaj sonrası ben kaç defa oldum kürtaj diyor...
dilimin ucuna geldi ben keyfimden kürtaj olmadım demek..
ama benim karakterimde yoktur..
diyemedim içime attım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?