Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hımm evet sanırım çatlamadın.ama dün wcde uzayan akıntın vardiii belkide catladın ama 2.yumurta daha sonra catlıycakk.atese bakılırsa hala düsük amaaa:26:

bugün de var o akıntım..
ama bak ben akıntıya fazla inanmıyorum çünkü geçen ay da 4-5 gün uzayan akıntım oldu ama yumurtam çatlamamıştı, acaba 2.cisi mi çatlamaıştı yaa:44::44: ooffffff ne karışık beaaaaa.. yok ama çatlasa ateşim yükselirdi yükselmedi

pasimmm baktım herkesle sohbettesin o yüzden seni rahatsiz etmek istemedimm.hosgeldinn seni çok özledimmm.saglıgına bian önce kavuss insalalhh.benim adetimim bugun bitti senin

aşkolsun niye öyle düşünüyorsun....
benim adet leke leke hla gelio bu sabah...
benim son günler boyle devam ediyor....

ezgi boş geçme bu günleri malum önemli.bende iyiyim işte.bulantılar azaldı.daha rahatım.

ay maşallah inşallah daha da bulanmaz canım..
valla boş geçmemeye çalışıyorum ama asıl bundan sonra benim altın günlerim inşallah bir engel çıkmaz bu ay daa.. ben bugecen itibaren günaşırı hatta belki hergüne düşürürüm bu hafta

aşkolsun niye öyle düşünüyorsun....
benim adet leke leke hla gelio bu sabah...
benim son günler boyle devam ediyor....

benimde leke gelmiş sabahh ama aksaama abdestimi alırım artıkk......ayy insalalh bu ay olurr ikimizinkide ayni günnn

bende giem bisiler yiyime arakdaslarr gelirim pcyi kapatmıyorumm..............

yok canım hiç gecikmez her ay otuzunda olur belki birine sarkar ama belki :18:

bence git bugün yaptır canım öyle bir imkanın varsa... haftasonu kendini yiyip bitireceksin yoksa en azından var mı yok mu öğrenirsin de rahat edersin, malum stresten de gecikir adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…