- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.321
kız o ne oyle herseyı anladıkta erkek kızı nasıl ayarlıcan
o ayarlıyoo iştee nezaman ilişlikweyi girince ne olcagini yazıyoomuss.ay nebilim işte öyle bi tsakvimm
bence orası saçma spermın erkekmı kızmı dollenecegını ne bılecek.hadı bızım yumurtalara gore olsa durum neyse ama sperm cok tutmaz..
kızlar ben çıkıyorumm sonra görüşürüzz öpüyorummm
bana kalsa takvimlerin hepsi saçmaaa.ama umut dünyasi iştee.bu olay falcıya gitmek gibi bişi..insan allahtan başkasına inanmaz ama yine falcıya gitmek isterr
ezgiiii kalıcaz dimi gebee ane olcaz bizdee içim karardi.simdi niye böylev oldumki benn
hıc ole olamadım gelecekle ılgılı merakım olmadı evlenmeden once kımınle evlenıcegımı merak ederdım.evlendım gordum daha da bırseyı merak etmıyorum.vaktı gelınce gorucez nasıl olsa..
canım allah tamamına erdirsin...slm arkadaşım hiç umudunu kaybetme rabbım istedikten sonra olur yeterki dua etmesı istemesını bil rabbım veriyor zamanı gelınce benım diş gebelikten tüpün birinı aldılar yarıya düştü gebelik şansım sonra tek tüple 2kere hamıle oldum biri yıne diş gebelik biride biyo kimyasal gebelik 2kere laparoskopi oldum doktorlar diger tüpümünde calişmadıgını söyledıler tüp bebek dediler tamam yaptıralım dedık yaş 29 5yıl olacak evleneli en iyi doktoru araştırdık bi hastenede docent özel merkezide var hiç negetif sonuç alan yokmuş tabi biz aldık oda tutmadı maddi olarakta cok yıprandık seneye mayısa kadar dahada hiç birsey yaptıramazdık üstedik kan phtılaşmasıda var bende anlayacagınız yok yok
artık kestık umudu hayırlısı dedık mayıstada bagırsak filmi cekınmeye gıttım karnım cok sısıyordu adetimede 2gün vardı o filmde gebelık için zararlıymıs sordu varmı gebelık yok ama 2gun var dedım o zaman test yapalım dedı hcg 19 cıktı şok oldum ama cok duşuk kesın dıs gebelik yıne dedık sonra 1haftada artı 2330 oldu bı gıttık kese var ilk defa keseyi gördük şimdi 7.5 haftalık rabbım isteyen herkese versin allahtan umudunuzu kesmeyın arkadaşalar zamanı gelınce hersey oluyor yeterki istemesini bil
çok sevindim canim allah tamamını erdirsinn.benimde kan pıhtılaşma sorununm var ve 2 gebeligimde bu yüzden bitti.insalah yeniden senni gibi kalabilirimslm arkadaşım hiç umudunu kaybetme rabbım istedikten sonra olur yeterki dua etmesı istemesını bil rabbım veriyor zamanı gelınce benım diş gebelikten tüpün birinı aldılar yarıya düştü gebelik şansım sonra tek tüple 2kere hamıle oldum biri yıne diş gebelik biride biyo kimyasal gebelik 2kere laparoskopi oldum doktorlar diger tüpümünde calişmadıgını söyledıler tüp bebek dediler tamam yaptıralım dedık yaş 29 5yıl olacak evleneli en iyi doktoru araştırdık bi hastenede docent özel merkezide var hiç negetif sonuç alan yokmuş tabi biz aldık oda tutmadı maddi olarakta cok yıprandık seneye mayısa kadar dahada hiç birsey yaptıramazdık üstedik kan phtılaşmasıda var bende anlayacagınız yok yok
artık kestık umudu hayırlısı dedık mayıstada bagırsak filmi cekınmeye gıttım karnım cok sısıyordu adetimede 2gün vardı o filmde gebelık için zararlıymıs sordu varmı gebelık yok ama 2gun var dedım o zaman test yapalım dedı hcg 19 cıktı şok oldum ama cok duşuk kesın dıs gebelik yıne dedık sonra 1haftada artı 2330 oldu bı gıttık kese var ilk defa keseyi gördük şimdi 7.5 haftalık rabbım isteyen herkese versin allahtan umudunuzu kesmeyın arkadaşalar zamanı gelınce hersey oluyor yeterki istemesini bil
kızlar bende çıkıyorum..
öpüldünüz hepiciğiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?