Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

batıma 6 gün var ...yok umutlanmıyorum ama rüyamdan değilde rüyamı öyle görüpte sabahın 5 inde şiddetli mide bulantısı ile uyandığım için saskınım benım midem hiç bulanmazdıki2-3 gündür hep sabahları bulanıyo du ama çokkkkkkk hafif bu sabah miğdem alt üst oldu resmen öğleden sonra azaldı şimdi geçti gibi

ayy okurken bile heycan bastıı.4 gün kaldı bekliycez oazamanı
evet canım bekleyelim...kana gidipte negatif dönmek daha zor üzülürüm...
hem bu dört gün içine ateşimi takip ederim ateşim düşerse anlarım zaten adet olucağımı
7 haziran büyük gün

Allah gönlüne göre versin tatlım,senin ve diğer arkadaşların inşallahh,kız bebek belirtilerinde mide bulantısı çok olur,tatlıya meyvelere aşerirsin,yüzün çirkin olur...

kız erkek farketmez en önemlisi sağlıklı hayırlısı olsun.
bu arada canım gözlemlediğim kadarıylamüthiş heycanlısın unutma ki her zaman heycan stres yapar ve mide bulantısı.
Ama inşallah hamilesindir.

canlarım bende çıkıyorum,temizlik yapıyorum duvarları camları filan siliyorum,15 dk mola vereyim dedim yarım saatten fazla oldu akşama görüşürüzz,öpüyorum hepinizii

Allah gönlüne göre versin tatlım,senin ve diğer arkadaşların inşallahh,kız bebek belirtilerinde mide bulantısı çok olur,tatlıya meyvelere aşerirsin,yüzün çirkin olur...
aaaaaaaa benim belirtilerimi saydınnn dün oğlumla birsürü tatlı yedik...meyve yemeyen ben meyve yiyorum onada şaşırdım zaten yüzümde çirknleşti herkes diyo demek kız bebek belirtileri bunlar bişey sorucam benim 1 oğlum var onda hiç midem bulanmadı 2.düşüğümdede hiç bulanmadı dur bakalım yarın bulancakmı

yapı olarak heyecanlıyım canım eee oğlum 7 yasına gidiyo 2.bebek için heycanlanmımda napim

canlarım bende çıkıyorum,temizlik yapıyorum duvarları camları filan siliyorum,15 dk mola vereyim dedim yarım saatten fazla oldu akşama görüşürüzz,öpüyorum hepinizii

Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun ben de pazar günü yapcam temizliği. sonunda karar verebildim sürekli yağmur yağdığından yapamıyordum

Kuşum bünyeden bünyeye fark vardır ama genelde öyle,bende oğlumda bir defa olsun mide bulantısı yaşamadım,kıza aksine ekşi ve tuzlu aşeriyordum,ve hiç uyuklamıyordum...Sen yinede ümitlenme canım test yaptırana kadar..

yapı olarak heyecanlıyım canım eee oğlum 7 yasına gidiyo 2.bebek için heycanlanmımda napim

ee o zaman biz heycandan ölelim bizim 7 yaşında bi oğlumuz bilem yok

Ama hayırlısı Allah tan biliyorum hepimize nasip edecek bebişlerimizi. Allah hiç birimize dert keder vermesin de

Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun ben de pazar günü yapcam temizliği. sonunda karar verebildim sürekli yağmur yağdığından yapamıyordum

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım,evet öyle yağmurlardan dolayı hep erteledim bende,ama bugün hava çok güzel..

kızlar bnm bugün bat yaa..hala sıvı geliyor bende yakışkan sümük gibi değil ama sulu sıvı neden acep adet mi olacam

tamam canım hafif işler yapsam bişi olurmu hafif halım vardı sadece ben yıkadı hafif ce annem kaldırdı varsa bişey olurmu ağır kaldırmıyorum sadece fırçaladım

tamam canım hafif işler yapsam bişi olurmu hafif halım vardı sadece ben yıkadı hafif ce annem kaldırdı varsa bişey olurmu ağır kaldırmıyorum sadece fırçaladım

yok tatlım ağır kaldırmadıkça bişey olmaz inşallah,şüphen varsa bol bol dinlen ama yorma kendini...Sen tedbirini alda takdir Allahın...

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım,evet öyle yağmurlardan dolayı hep erteledim bende,ama bugün hava çok güzel..

bizim burda bugün yine hava karışık neyse artık karar verdim. bu hafta sonu sbs de görevliyim cumartesi günü. pazar günü de temizlik işini halledeyim haftaya da anneme gideyim çok özledi beni
Tabi Allah izin verirse her zaman bişey çıkıyor çünkü

Son düzenleme:
yok tatlım ağır kaldırmadıkça bişey olmaz inşallah,şüphen varsa bol bol dinlen ama yorma kendini...Sen tedbirini alda takdir Allahın...

geçen sene bu zaman hamile kaldım yine halılarımı yıkadım hemde çok ağır halılarımı bebeğim karnımdaymıs 5 haftalık düşük yaptım o yüzden aldım boyumun ölçüsünü ağır kaldırmıyorum fakat dedimki halıyı sadece fırçalasam bişey olurmu diye zaten yıkadım rabbim korur insallah ağır kaldırmadıktan sonra işi hertürlü yapmak zorundyız

o kadardan bişey olmaz ben şöyle diyorum adet gecikmesinden önce hafif-orta işlerde bile düşecekse bebek demek ki zaten sağlıksız o yüzden düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…