- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.361
KIZLARR ben giyinmeye gidiyomm.aksama görüsürüz byyy.dua edin güzel bi hediye alam kocama
batıma 6 gün var ...yok umutlanmıyorum ama rüyamdan değilde rüyamı öyle görüpte sabahın 5 inde şiddetli mide bulantısı ile uyandığım için saskınım benım midem hiç bulanmazdıki2-3 gündür hep sabahları bulanıyo du ama çokkkkkkk hafif bu sabah miğdem alt üst oldu resmen öğleden sonra azaldı şimdi geçti gibiebruşkaaa batına kaç gün vardı seninn...Rüyan etkilemesin seni,umutlanma yani,inşallah meleğin gelmiştir ama sonra negatifi görünce üzülürsün,bazen çok kafaya takığımız şeylerde rüyamıza gelebiliyor,ve bazen gördüğümüz rüyanın terside çıkabiliyor..
evet canım bekleyelim...kana gidipte negatif dönmek daha zor üzülürüm...ayy okurken bile heycan bastıı.4 gün kaldı bekliycez oazamanı
insallah canım hayırlısı olsun ama rüyamda öyle görüpte şiddetli mide bulantısıyla uyandım şaşkınım sabah 5 den 6.30 kadar şiddetli midem bulandı uyuyamadım yatakta döndüm durdum öğleden sonra bulantım dindi birde eşim bana sarılmak istiyor ben kaçıyorum ter kokuyor herşey kokuyor iğreniyorum ayaklarımın altı yanıyor kalorifer yanıyor sanki ö derece ...kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor annem yüzün çok değişti diyor çirkinleştin diyor ....bende kızımmı olcak diye dalga geçiyombakıslarım değişti sarhoş gibiyim uyumak istiyorum halsizim canım sürekli bişeyler istiyor belirtilerim şimdilikl bunlar ...
bende rüyamdan uyanınca direk kana gideyim dedim ama çıkmazsa çok üzüleceğim tülaycım o yüzden 7 haziran sabahı idrar testi yapıcam silikte çıksa hesapladım silik çıkması lazım eğer gebelik varsa ...kana gidicem
heee bu arada alman takvimi doğru kızlar benim ateşime göre yumurtladığım günler alman takviminin yumurtlama günü aynı ve ben tam yumurtlama gününde birlikte olmadım yani olursa hayırlısı olsunda kız gibi görünüyorkız günlerine denk geliyor yani
batıma 6 gün var ...yok umutlanmıyorum ama rüyamdan değilde rüyamı öyle görüpte sabahın 5 inde şiddetli mide bulantısı ile uyandığım için saskınım benım midem hiç bulanmazdıki2-3 gündür hep sabahları bulanıyo du ama çokkkkkkk hafif bu sabah miğdem alt üst oldu resmen öğleden sonra azaldı şimdi geçti gibi
evet canım bekleyelim...kana gidipte negatif dönmek daha zor üzülürüm...
hem bu dört gün içine ateşimi takip ederim ateşim düşerse anlarım zaten adet olucağımı
7 haziran büyük gün
aaaaaaaa benim belirtilerimi saydınnn dün oğlumla birsürü tatlı yedik...meyve yemeyen ben meyve yiyorum onada şaşırdım zaten yüzümde çirknleşti herkes diyo demek kız bebek belirtileri bunlar bişey sorucam benim 1 oğlum var onda hiç midem bulanmadı 2.düşüğümdede hiç bulanmadı dur bakalım yarın bulancakmıAllah gönlüne göre versin tatlım,senin ve diğer arkadaşların inşallahh,kız bebek belirtilerinde mide bulantısı çok olur,tatlıya meyvelere aşerirsin,yüzün çirkin olur...
yapı olarak heyecanlıyım canım eee oğlum 7 yasına gidiyo 2.bebek için heycanlanmımda napimkız erkek farketmez en önemlisi sağlıklı hayırlısı olsun.
bu arada canım gözlemlediğim kadarıylamüthiş heycanlısın unutma ki her zaman heycan stres yapar ve mide bulantısı.
Ama inşallah hamilesindir.
canlarım bende çıkıyorum,temizlik yapıyorum duvarları camları filan siliyorum,15 dk mola vereyim dedim yarım saatten fazla olduakşama görüşürüzz,öpüyorum hepinizii
aaaaaaaa benim belirtilerimi saydınnn dün oğlumla birsürü tatlı yedik...meyve yemeyen ben meyve yiyorum onada şaşırdım zaten yüzümde çirknleşti herkes diyo demek kız bebek belirtileri bunlar bişey sorucam benim 1 oğlum var onda hiç midem bulanmadı 2.düşüğümdede hiç bulanmadı dur bakalım yarın bulancakmı
yapı olarak heyecanlıyım canım eee oğlum 7 yasına gidiyo 2.bebek için heycanlanmımda napim
Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun ben de pazar günü yapcam temizliği. sonunda karar verebildim sürekli yağmur yağdığından yapamıyordum
tamam canım hafif işler yapsam bişi olurmu hafif halım vardı sadece ben yıkadı hafif ce annem kaldırdı varsa bişey olurmu ağır kaldırmıyorum sadece fırçaladımKuşum bünyeden bünyeye fark vardır ama genelde öyle,bende oğlumda bir defa olsun mide bulantısı yaşamadım,kıza aksine ekşi ve tuzlu aşeriyordum,ve hiç uyuklamıyordum...Sen yinede ümitlenme canım test yaptırana kadar..
tamam canım hafif işler yapsam bişi olurmu hafif halım vardı sadece ben yıkadı hafif ce annem kaldırdı varsa bişey olurmu ağır kaldırmıyorum sadece fırçaladım
kızlar bnm bugün bat yaa..hala sıvı geliyor bende yakışkan sümük gibi değil ama sulu sıvı neden acep adet mi olacam
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım,evet öyle yağmurlardan dolayı hep erteledim bende,ama bugün hava çok güzel..
yok tatlım ağır kaldırmadıkça bişey olmaz inşallah,şüphen varsa bol bol dinlen ama yorma kendini...Sen tedbirini alda takdir Allahın...
geçen sene bu zaman hamile kaldım yine halılarımı yıkadım hemde çok ağır halılarımı bebeğim karnımdaymıs 5 haftalık düşük yaptım o yüzden aldım boyumun ölçüsünü ağır kaldırmıyorum fakat dedimki halıyı sadece fırçalasam bişey olurmu diye zaten yıkadım rabbim korur insallah ağır kaldırmadıktan sonra işi hertürlü yapmak zorundyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?