- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.341
yokk ben çok merak ederimm.ama İNanmam.kocamı falan merak etmedimde bebişimi olcakmı merak ediyom acıksaci
yokk ben çok merak ederimm.ama İNanmam.kocamı falan merak etmedimde bebişimi olcakmı merak ediyom acıksaci
Selam kızlarr nasılsınızz,ne çok dedikodu yapmışınız ya oku oku bitmiyor gözlerim şaşı olduu:111:
bu arada benim adetimin 4.günü ama göğüslerim halen sızlıyorr acıyorr:26:
epruuuuuuuuuuu nasıl gidiyo canim belirtilerinnn
ben bugün bitiyorum.ve calışmalra baslkıycam hayırlkısıylaaa.belkide prolaktinin yükselmiştirr.benide hala basım dönyüooo
sorma tülaycım şaşkınım hemde çok şaşkınım
dün kandildi ya öyle elimi açtım dua ettim tvde hocayla dua ettim neyse yattık
rüyamda yüzlerini görmediğim 2 kişi bana ebru test yap diyor bende hayır yapmıyacağım heray yapıyorum tek çizgi görmekten bıktım yapmıcam diyorum nasıl ısrar ediyorlar bende sırf sussunlar diye test yapıyorum ve 2.çizgiyi görüyorum pozitif yani şok oluyorum inanamıyorum diyorum çok seviniyorum derken
sabah 5 de aşırı bir mide bulantısıyla uyudan uyandım ama nasıl varya felaker tam 1.5 saat çok şiddetli midem bulandı
sabahta ateşim 2 günden beri 36.4
Hadi bakalım başarılar diliyorummm
sorma tülaycım şaşkınım hemde çok şaşkınım
dün kandildi ya öyle elimi açtım dua ettim tvde hocayla dua ettim neyse yattık
rüyamda yüzlerini görmediğim 2 kişi bana ebru test yap diyor bende hayır yapmıyacağım heray yapıyorum tek çizgi görmekten bıktım yapmıcam diyorum nasıl ısrar ediyorlar bende sırf sussunlar diye test yapıyorum ve 2.çizgiyi görüyorum pozitif yani şok oluyorum inanamıyorum diyorum çok seviniyorum derken
sabah 5 de aşırı bir mide bulantısıyla uyudan uyandım ama nasıl varya felaker tam 1.5 saat çok şiddetli midem bulandı
sabahta ateşim 2 günden beri 36.4
saol canim zaten bu son ayımm.ondan sonra ugrasmıycam hiçç dinlenecemm 2 ayy
insallah canım hayırlısı olsun ama rüyamda öyle görüpte şiddetli mide bulantısıyla uyandım şaşkınım sabah 5 den 6.30 kadar şiddetli midem bulandı uyuyamadım yatakta döndüm durdum öğleden sonra bulantım dindi birde eşim bana sarılmak istiyor ben kaçıyorum ter kokuyor herşey kokuyor iğreniyorum ayaklarımın altı yanıyor kalorifer yanıyor sanki ö derece ...kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor annem yüzün çok değişti diyor çirkinleştin diyor ....bende kızımmı olcak diye dalga geçiyomayyy yaa çok etkilendim sanirim sen hamilesin ebrucumm.kaçıncı günün buguün.acaba testten önce kaanamı gitsenkiii:26:
insallah canım hayırlısı olsun ama rüyamda öyle görüpte şiddetli mide bulantısıyla uyandım şaşkınım sabah 5 den 6.30 kadar şiddetli midem bulandı uyuyamadım yatakta döndüm durdum öğleden sonra bulantım dindi birde eşim bana sarılmak istiyor ben kaçıyorum ter kokuyor herşey kokuyor iğreniyorum ayaklarımın altı yanıyor kalorifer yanıyor sanki ö derece ...kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor annem yüzün çok değişti diyor çirkinleştin diyor ....bende kızımmı olcak diye dalga geçiyombakıslarım değişti sarhoş gibiyim uyumak istiyorum halsizim canım sürekli bişeyler istiyor belirtilerim şimdilikl bunlar ...
bende rüyamdan uyanınca direk kana gideyim dedim ama çıkmazsa çok üzüleceğim tülaycım o yüzden 7 haziran sabahı idrar testi yapıcam silikte çıksa hesapladım silik çıkması lazım eğer gebelik varsa ...kana gidicem
heee bu arada alman takvimi doğru kızlar benim ateşime göre yumurtladığım günler alman takviminin yumurtlama günü aynı ve ben tam yumurtlama gününde birlikte olmadım yani olursa hayırlısı olsunda kız gibi görünüyorkız günlerine denk geliyor yani
slm kizlar nbrrrr:80:
:81::81::81::81:
carsiya ciktinmi kuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?