- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.541
ay çok güzel bir gün bugün 2 tane hamiş haberi geldi çok sevindim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin ....nasıl öğrendin belirtilerin varmıydıKızlar hepinize slm. Müjde vermeye geldim HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
canım allah tamamına erdirsin...
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
boyle bir mucize birgün bizide bulsun....
pembig sen hamilesin dedin ya neden dedin gerçekmi şakamı
ayyy canım benim yaaaa işte kelimelerin bittiği an buyooo cidden hamilesin gibi geldi banaa
merveeeeee ayy tüylerim diken diken oldu canııımmmmm tebrik ederiiimmmmmm
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlımmm
anlat bakalımmm nasıl olduuuuuuu
hiç belirtim yoktu hatta adet olayimdaa hormon testi yatirayim diodum sabah kocam uyandırdı kalk test verelim dedi rüyamda gördüm dedi gttk gecen hafta yaptirmstmay çok güzel bir gün bugün 2 tane hamiş haberi geldi çok sevindim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin ....nasıl öğrendin belirtilerin varmıydı
hiç belirtim yoktu hatta adet olayimdaa hormon testi yatirayim diodum sabah kocam uyandırdı kalk test verelim dedi rüyamda gördüm dedi gttk gecen hafta yaptirmstm
Negatif çıkmıştı hiç ümidim yoktu ama sonuc 76.88 çıktı hala kendimde degilim
hiç belirtim yoktu hatta adet olayimdaa hormon testi yatirayim diodum sabah kocam uyandırdı kalk test verelim dedi rüyamda gördüm dedi gttk gecen hafta yaptirmstm
Çok saolun kizlarr. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ara kanama sanirm adetmis 19 Mayıs'ta iliskiye girmisttik buay molavermistik çünkü sadece. 19 Mayıs yaptık ve olmusss
kızlar hepinize iyi akşamlar.benim koçiş geldi ben çıkıyom.hepinizi öptüm.byy
merve hayırlı olsun şu olayı baştan anlatsana adetin kaç gün geçti.daha önce negatif çıkan testi battan ne kadar sonra yaptırdın.kan testi mi yapıtrdın
canım bak 2 olayda senın durumundan gördünmü pes etmek yok belki sende geç yumurtladın geç döllendi o yüzdende testlerde çıkmıyor adetini 6 gün geçtiyse çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?