Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

inşallah tutar canım sadece bu kadar mı ama sen yinede tedbiri elden bırakma ama tabi doktor yumurtlama kontrolü yaptıysa yeterlidir 1 kere yapınca bile tutuyor kısmet olunca

tam yumurtlama günüm 7 haziran o yüzden 2 gün öncesı ve sonrasıda ilişki öneriyor tabı ben daha öncesı ve daha sonrası 1 er gun ilave edeyım diyorum
Doktorum adetın 12. günü iyice bı kontrol ettı yumurtalıklarımı ve rahım içini sağ kasıkta 11 mm yumurtam oluşmus bu ay cok umutluyum hamıle kalma sansın cok yuksek dedi inşallah diyorum bende
birde kafamı cok rahatlattım herşeyı bir kenara bıraktım gayet kafa olarakta saglıklı hıssedıyorum..
Artık gerisi Allah a kalmıs hayırlısıyla bu ay hamıle kalırım inşallah
Senın Bat ne zaman ?

hayırlısı olur canım inşallah kalırsın.benim bat 8 haziiran eğer 28 gün sonra olursam tabi birkaç aydır değişiyor sürekli ama ben de hiç belirti yok ama adet olcam biliyorum hissediyorum:18:

hayırlısı olur canım inşallah kalırsın.benim bat 8 haziiran eğer 28 gün sonra olursam tabi birkaç aydır değişiyor sürekli ama ben de hiç belirti yok ama adet olcam biliyorum hissediyorum:18:

heran herşey olabılır heyecan yapma tatlım tmm mı
Annem bana hep; heyecan yapma tutunacagı varsada kayar gider diyor..
Hayırlısı inşallah tutunur bebişin canım..

heran herşey olabılır heyecan yapma tatlım tmm mı
Annem bana hep; heyecan yapma tutunacagı varsada kayar gider diyor..
Hayırlısı inşallah tutunur bebişin canım..

haklısın tatlım ama heyecan hiç yapmıyorum sadece stres yapıyorum ama ne bileyim hiç içimde kalmışım gibi bir his yok.hepimiz için hayırlısı canım

haklısın tatlım ama heyecan hiç yapmıyorum sadece stres yapıyorum ama ne bileyim hiç içimde kalmışım gibi bir his yok.hepimiz için hayırlısı canım

ilk gebelıgımde banada öyle gelmıstı öylesine test yapmıstım
Aaa bıde baktım hamıleyım 2. çizgi silik
Yanı hıc belli olmaz insan kendını hıc hamıle gibide hıssetmıyor ayrıca...
Sadece komsularım oturmaya gelmıslerdi bi gece eve dönduklerinde eşi demiş meltem solgun görünüyordu hamılemi yoksa..
Tabı bende bunu duyunca yok bu ay hıc hıssettmıyorum demiştim ama o ay hamıleymısım meger
Sarısı senın basına
Ben cıkıyorum iyi geceler canlarım öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…