- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.681
evet çoğu halvete gittidün kandildi ya açığı kapatacaklar. benim halvet günleri bitti kocam da yok evde öyle takılıyorum.
bizimde 5-7-9 haziranda halvetımız doktor ilişki planlaması yaptıda
Eki Görüntüle 204283 ayy yumurtamıza bakın:18::18::18:
Eki Görüntüle 204283 ayy yumurtamıza bakın:18::18::18:
inşallah tutar canım sadece bu kadar mı ama sen yinede tedbiri elden bırakma ama tabi doktor yumurtlama kontrolü yaptıysa yeterlidir 1 kere yapınca bile tutuyor kısmet olunca
tam yumurtlama günüm 7 haziran o yüzden 2 gün öncesı ve sonrasıda ilişki öneriyor tabı ben daha öncesı ve daha sonrası 1 er gun ilave edeyım diyorum
Doktorum adetın 12. günü iyice bı kontrol ettı yumurtalıklarımı ve rahım içini sağ kasıkta 11 mm yumurtam oluşmus bu ay cok umutluyum hamıle kalma sansın cok yuksek dedi inşallah diyorum bende
birde kafamı cok rahatlattım herşeyı bir kenara bıraktım gayet kafa olarakta saglıklı hıssedıyorum..
Artık gerisi Allah a kalmıs hayırlısıyla bu ay hamıle kalırım inşallah
Senın Bat ne zaman ?
he ben bunu görmüştüm tam ameliyet sırasındaa
hayırlısı olur canım inşallah kalırsın.benim bat 8 haziiran eğer 28 gün sonra olursam tabi birkaç aydır değişiyor sürekli ama ben de hiç belirti yok ama adet olcam biliyorum hissediyorum:18:
heran herşey olabılır heyecan yapma tatlım tmm mı
Annem bana hep; heyecan yapma tutunacagı varsada kayar gider diyor..
Hayırlısı inşallah tutunur bebişin canım..
haklısın tatlım ama heyecan hiç yapmıyorum sadece stres yapıyorum ama ne bileyim hiç içimde kalmışım gibi bir his yok.hepimiz için hayırlısı canım
çook sinirliyimm !! bugün halvet günümüz ama kocam döndü kıçını yattıhalsizmiişş
selam kızlar
Sinirlenme tatlım,nasipte varsa bu gece halvete girmesende gelir meleğin...
canım aslında evet orası öylede... ama bu tembelliklede çocuk olur mu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?