- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.721
BEN çıkıyorum kızlar ii geceler yarın hayırlı ateş haberleriyle gelirim inş......ah midemmmm git gide artıyor bu bulantı sanırım bu gecede uyumucam
Benim sıpa sınavda şuan, nasıl geçiyor acaba,beloved in batı geçmiş,beloved,cardelens,tugçemavi adet oldularmı acaba,ebrunun ateşi kaç çıktı acaba:97:
günaydınn canımmm
Nasılsın kuşumm,geçmişi okudunmu.?topiktekiler halvetteyken bende o sıralarda dua ettim sizlere
canım senin sıpanın sınavı iyi geçiyodur inşallah merak etme.. günü geçen kızları ben de merak ediyorum.. ebruda birzdan damlar çığlık çığlığa
ayy allah iyiliğini versin tatlım yaa inşallah kabul olur duaların..
yaa benim yumurtam çatladı mı acaba ben meraktan çatlıycam ateşim 2 gündür 36.2ydi bugün 36.4 çıktı.. ama fazla yükselmedi hala:97:
ya ben bu ateş işini yapamıyacam sanırım,bir tek dün ölçtüm,bu sabah alarm çalar çalmaz fırladım yataktan,elimi yüzümü yıkadım mutfağa geçtim kahvaltı hazırlamak için,sonra geldi aklıma,iş işten geçti tabii
Canım ben pek anlamıyorum ki bu ateş olayından,yumurta çatlayınca düşüyormuki..?
Selam.. Vücudun yumurtayı kendi kendine çatlatıp çatlatamıcağını hangi HORMON gösterir? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim..
hmm evet sürekli takip etmen lazım ben gözümü açar açmaz aklıma ateşim geliyo
tatlım ya yumurtlama dönemnde yada işte o günlerde başağrısı olur mu? benim 2 gündür başım çok ağrıyo, daha önceleri de arada böyle ağrırdı ama ben hiç dikkat etmemiştim ne zamanlar ağrıdığına
sınav sorusu gibi olmuş
LH hormonu yumurta hücresini barındıran folikülü "çatlatır" ve yumurta hücresini serbest bırakır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?