- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.701
canım özele baktın mı
Mesajmı gönderdin canım,bişey gelmemiş
:44::44: tekrar yollayayım
slm kızlar iyiyim canım yatmadan bi girim dedimebuuşş naber canikom
slm cnm normal bişey bu benimde eşimin isteksiz halsiz olduğu günler oluyor nasip artıkçook sinirliyimm !! bugün halvet günümüz ama kocam döndü kıçını yattıhalsizmiişş
geçmişteydimmmebruşkaaa ne alemdesin gıııı
slm kızlar yine ufak ufak mide bulantı geliyor ya meğerse mide bulantısı ne illet bişymiş dün sabahımı mahfetti hadi diyelimki hAMİLEYİMde bulanıyor 2 gebeliğimde hiç bulanmadı ki... allah allah yarın sabah ateşimi sabırla bekliyorum hayırlısını diliyorum
gce gece duyacağım en güzel kelimeleri yazmıssın canım sözünü unutmuyorumda herkes hamile olduğumu söylüyor tek çizgi çıkarsa baya şok olucam çünkü gebeliğe dair ilk defa bu ay baya belirtim var ve soğan kürü yaptımya umutluyum biraz sağol canımKuşum sen hamilesinnnnn,ve kızın olacak inşallahhh,bak bu sözümü unutmaaa
gce gece duyacağım en güzel kelimeleri yazmıssın canım sözünü unutmuyorumda herkes hamile olduğumu söylüyor tek çizgi çıkarsa baya şok olucam çünkü gebeliğe dair ilk defa bu ay baya belirtim var ve soğan kürü yaptımya umutluyum biraz sağol canım
şimdi bi kendimi merak ediyorum bi tuçemavi yi bide pembig naptı die onu kızların çoğu halvette
adetimin 7.günü basladım öğlen ve aksam yemeklerden 20dkk önce aç karnına ılık olarak içtim 10 gün devam edebildim midemde gastrit var o sebeple 10.günü kesmek zorunda kaldım midem ağrıdı canım ...fakat rahimde çatır kütür felaket bişiler oldu ama neinşallahh tek çizgi çıkmayacak,belirtilerinde çok fazla,umarım yanılmayızz tatlım
sen soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlamıştın..?
adetimin 7.günü basladım öğlen ve aksam yemeklerden 20dkk önce aç karnına ılık olarak içtim 10 gün devam edebildim midemde gastrit var o sebeple 10.günü kesmek zorunda kaldım midem ağrıdı canım ...fakat rahimde çatır kütür felaket bişiler oldu ama ne
1.mide bulantısı,baş dönmesi----------MİDE BULANTISI VAR
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali-------KESİNLİKLE VAR
3.alt karında şişkinlik------------------EVET
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet--------- HASSAS
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması-----KOYU
7.sık sık idrara çıkma-------------EH BİRAZ
8.bel ağrısı--------VAR HEMDE ÇOK
9.ağızda kuruluk-----YOK
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet----ÇOK WAR
12.iştah artması--------EVET
13.mide yanması-------DÜNDEN BERİ
14.idrar kokusunda değişme-----İDRARIM KOKUYOR RENGİDE DAHA KOYU
15.kasıkta batma,kramp-------ÖZELLİKLE DÜN YERDEN AYAĞI KALKARKEN ANİDEN BATMA
16.gazlı olmak---------------BUGÜN FECİ
17.eklemlerin ağrıması--------AYNEN HIŞIR GİBİYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?