Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bu ay çok istiyorum diğer aylardan daha çokkkkkk
allah hepimize nasip eder inş.
senin ne zamn batın??

aynen canım yaa ben de bu ay çok istiyorum ve ilk defa bu kadar istikrarlı çalışıyoruz
benim 24 haziran üstelik o gün eşimin doğumgünü... inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız dediğin gibi

neyse bakalım kerata için buna da katlanıcaz ahh ahh gelince kıymetimi bir bilme

soğan küründen sonra hayatımıza yeni ekleyeceğimiz periyot: ateş ölçme.

canım sana bişey sorcam yumurtlamadan 1 gün sonra çatlama meydana geliyor ve iş işten geçiyor değil mi?
bir de yumurtlama olmadan uzayan akıntı gelebilir mi?

sabah hesap kitap yaptım
şubat ayında 13.gün ilişki olmuştu ama sonra hiç olmadı tatile gitmiştik. ve ben o ay hamile kalamadım. ben zannediyordum ki ben her ay 14. gün yumurtlarım çünkü geçen sene muayeneye gittiğimde doktor bugün çatlamış yumurtan demişti ve o gün 15. gündü. yani ben 2 aydır anlıyoorum az çok bu işlerden. bu duruma göre ocak ayında 14. güne spermler yaşaması gerekirdi. ve yine hesaplarıma göre o ay yumurtam sol taraftı ve yine şimdi yine sol taraf bu ay da hamile kalamıycam demek oluyor sanki ayy Allahım sen bize kafayı yedirtmeden sana isyana harama düşmeden bebeklerimizi hayırlısıyla gönder bize Amin.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün sabah ateşim yine 36.5 çıktı ya allah allah ateşim şu 5-6 gündür hemen hemen aynı oğlumu okula götürdüm gelirkende test aldım ama benim şu ateşime bi yorrum alabilirmiyim alman takvimine göre yerleşme günü bende 0,1 derede düşüş olmus sonra yine 36.5 çıkmıs varmı yorum

aynen canım yaa ben de bu ay çok istiyorum ve ilk defa bu kadar istikrarlı çalışıyoruz
benim 24 haziran üstelik o gün eşimin doğumgünü... inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız dediğin gibi

benim normalde reglim 26 günde bir geliyor ama bu ay 28 gün sonra geldi o yüzden 30 haziran dedim normalde batım 28 haziran
biz de 1 temmuz da tatile gideceğiz ne olur mutlu haberlerle güle oynaya giderimmm

slm kızlaarrrrr herkese günaydın ne zamandır fırsat bulup giremedim foruma. neler yapıyosunuz görüşmeyeli.var mı yeni haberler

canım işte çoğu kadın yanlışı orda yapıyo adetin ilk gününden 14 gün sayıp o gün çatladığını zannediyor aslında beklenen adet tarihinden 14 gün geri saymak lazım..
o yüzden tam gün bilmek zor . ama o akıntı başladığında bu yumurta çatlamaya hazıranlamına geliyor ve akıntının başladığı gün dahil 2-4 gün içinde yumurta çatlıyor.. yumurta çatladıktan sonra yine döllenmek için 24 saati var..

ayyyy maşallah tatlım çok iyi gidiyorr ateşin.. adet gününe kadar düşmezse ve adetin 1 gün geçtiği halde yüksekse hamilesin

benim normalde reglim 26 günde bir geliyor ama bu ay 28 gün sonra geldi o yüzden 30 haziran dedim normalde batım 28 haziran
biz de 1 temmuz da tatile gideceğiz ne olur mutlu haberlerle güle oynaya giderimmm

canım sen yinede 26 gün gibi düşün 14 ünde çatlarmış gibi erken başla çalışmalara

günaydın kızlar......
özledim sizi...

slm kızlaarrrrr herkese günaydın ne zamandır fırsat bulup giremedim foruma. neler yapıyosunuz görüşmeyeli.var mı yeni haberler

günaydın canımmm.. nasılsın?? bitti mi dk hapların

insallah canım rabbimden hep hayırlısını diliyorum.adetim perşembe günü ama masallah dediğin gibi iyi dimi düşüş yok geçen ay adetime 4- gün kala düşmeye baslamıstı ...sence yarın test yapsammı pembig bide çişim çok kokuyo ya bu konuda bir bilgin varmı

dün aklıma gelmiştin naber nasıl gidiyor?
hadi yaa o zaman yumurtlamanın olduğu günün sonrası 2 gün boş geçti
ben bu ay çok ümit yapmıyım
Ama senden çok ümitliyim inşallah olur canım öbür aya da ben oluveririm nolcak

Son düzenleme:

canım 2 gün kala çıkadabilir, çıkmayadabilir bak geçen ay yanılttı seni sonra gene üzülme..
valla idrar rengi ve kokusu değişimi gebelik belirtileri arasındada da var, idrar yolu enfeksiyonları arasında da

aşkitom nasılsın...
geçen gün bi fıırsat bulup yazayım dedim..
pc nin azizliğine uğradım....varmı yeni hamilemiz...

iyiyim aşkitom nolsun umut dolu ilerliyorum 24 hazirana
sen neler yaptın, ne alemdesin görüşmeyeli

tatlım 2 gün boş geçmesi olumsuz bir durum değil ki spermlerin ömrü 72 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…