- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.481
yarın alıcam salı sabahı yapıcam yarın alırsam ilk idrarla olduğu için çıkmaz salı sabahı adetime 2 gün kalmıs olur hem daha iyi dimiumarım düşmez canım yarın mı yapacaksın testi.
yarın alıcam salı sabahı yapıcam yarın alırsam ilk idrarla olduğu için çıkmaz salı sabahı adetime 2 gün kalmıs olur hem daha iyi dimi
hayıt tohumunu nasıl içiyorsunuz kızlar tarıf edermısın ız :26:
cardelenss yarın kan testi yaptıracakmısın.?
ahh sabredebilsek.. aslında en güzeli adet geçince yapmak. hatta bazen ona bile güvenmemek lazım. 10 gün geçmesine rağmen bişey olmayınca insan ona bile güvenemiyorbende hamiiş olmak istiyorum yaaa allahın izniyle adetime 3 gün var 2 gün önce hamilelik testi yaptım negatifdi ama bazı yerlerde okudum. Yazmışlar ki adet gününden önce negatif çıkar adete bi kaç gün kala yapılmaz yanlış çıkar falan 3 gün bekliyorum gögüslerim hiç şişmediği gibi şiş ağrı uçları acıyo yumurtalıklarımda da ağrı var ara ara giriyo. ama adet olcam heralde yaaa:18::18:
ahh sabredebilsek.. aslında en güzeli adet geçince yapmak. hatta bazen ona bile güvenmemek lazım. 10 gün geçmesine rağmen bişey olmayınca insan ona bile güvenemiyor
Heyy kızlarr
ben bugün erkenciyim hadin bakiiim siz de uyanın
Gunaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn uyuandım bende erkencıyım yokmu başka uyanık
Günaydınn ben de gece 10 gibi uyumuş kalmışım 5 de uyandım bi daha da uyuyamadım
sen de doktora mı gitceksin yoksa
ayyyyyyyy cokmu bellı oluyor bugun doktora gıdecegımuyuyamıyorum ne yapıyım 3 te uyudum gece bende saat kacta randevun
ınsallah canım o gunlerı goruruz bızde.ıyıyım tesekkur her zaman kı doktor heycanı bendekı ıste baska ne olsungünaydın kızlarrrrr
evet bugün erkenciyim hatta 6 da kalktım, gece yatıya misafirim vardı, hatta gecede 3 te yattım..
ama müthiş bir gündü yaaa....
arkadaşım doğum yaptı ve gece 2 ye kadar hastanedeydik.. 12 saatte doğdu nazlı kızımız.. yaa ne kadar güzel heyecanlar allahım bize de yaşat nolurrrr:116::116:
sizler nasılsınız?
ınsallah canım o gunlerı goruruz bızde.ıyıyım tesekkur her zaman kı doktor heycanı bendekı ıste baska ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?