Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yarın alıcam salı sabahı yapıcam yarın alırsam ilk idrarla olduğu için çıkmaz salı sabahı adetime 2 gün kalmıs olur hem daha iyi dimi

keşke benim de içimde azıcık bir umut olsaydı ben de alırdım ve yapardım gününü beklemezdim.ama biliyorum ki bu ay da olmadı.çalışmalar falan tam günlerinde,en azından yakın günlerde oldu ama ben yine olmadığını düşünüyorum.kesin ben de bi sorun var kaç aydır olmuyor 1 sene olcak adet olayım da doktora gideyim yoksa bu şüphe beni yer bitirir.

kızlar ben çıkıyorum benim için dua edin eğer hayırlısı ise ateşim düşmesin yarın ancak öğleden sonra girerim oğlumu okula götürücem sabahta ateşimi ölçiçem 36.5 in altına düşmüşse test almıcam aynı veya yüksekse testte alırım eve gelirim şu anda gögüslerim çok acıyor ucları koyu kahvrerengi kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor belirtilerim bunlar zaten adet olursam artık belirtilerede takılmıcam ama gögüslerim baska acıyo yaaaa:26::26:hayırlı geceler bizim kızlar halvertte sanırım beni özleyin anacımmmmmmmm:86:

hayıt tohumunu nasıl içiyorsunuz kızlar tarıf edermısın ız :26:

valla ben hiç biyerde nasıl içileceğini bulamadım kendimce adetimin 2. yada 3.gününden itibaren başlıyorum 14. güne kadar içiyorum doktoruma danışmıştım ben adetliyken kontrole gitmiştim ki o sırada da kloemene başlatmıştı iç devam et ama 14.günde bırak dedi bende aynısını yaptım.. tadı çok hafif zaten.. biçay kaşığı hayıt tohumu üzerine sıcak su, ılıyınca içiyoruz.. sabah aç karınla ki ben tokda içtiğim oluyor.. akşamda yatarken içiyorum.. yumurtalarıma fayda ediyormu bilmiyorum ama göğüs büyütme özelliğide varmış benim büyüdü.. ama kaç ay içmeliyiz onu bilmiyorum kötü bi tadı olmadığından ben 3,4 aydır içiyorum dahada içicem galiba ammada uzun yazdım.. satış yapsam bu kadar yazardım valla

cardelenss yarın kan testi yaptıracakmısın.?

annem ayın 6 sını bekle dedi geçen ay5 inde oldum ya..adetin öne atar belki ondandır falan dedi test yaptğmı söylemedim şimdi tekrar test yaptım diğer yaptğm gibi değil ama 2.çizgi var diğeri kadar belirgin değil neden acaba onu ilk idrarla yaptım ondan dersinz??

İyi geceler arkadaslar benii unutmadınız inşallah ben gündüzleri giremeyip gece girdiğim için sizler coktaaaan uyumuş oluyorsunuz ama ben takipteyim

bende hamiiş olmak istiyorum yaaa allahın izniyle adetime 3 gün var 2 gün önce hamilelik testi yaptım negatifdi ama bazı yerlerde okudum. Yazmışlar ki adet gününden önce negatif çıkar adete bi kaç gün kala yapılmaz yanlış çıkar falan 3 gün bekliyorum gögüslerim hiç şişmediği gibi şiş ağrı uçları acıyo yumurtalıklarımda da ağrı var ara ara giriyo. ama adet olcam heralde yaaa :18::18:

ahh sabredebilsek.. aslında en güzeli adet geçince yapmak. hatta bazen ona bile güvenmemek lazım. 10 gün geçmesine rağmen bişey olmayınca insan ona bile güvenemiyor

Heyy kızlarr
ben bugün erkenciyim hadin bakiiim siz de uyanın

Gunaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn uyuandım bende erkencıyım yokmu başka uyanık

Günaydınn ben de gece 10 gibi uyumuş kalmışım 5 de uyandım bi daha da uyuyamadım

sen de doktora mı gitceksin yoksa

ayyyyyyyy cokmu bellı oluyor bugun doktora gıdecegımuyuyamıyorum ne yapıyım 3 te uyudum gece bende saat kacta randevun

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr
evet bugün erkenciyim hatta 6 da kalktım, gece yatıya misafirim vardı, hatta gecede 3 te yattım..

ama müthiş bir gündü yaaa....
arkadaşım doğum yaptı ve gece 2 ye kadar hastanedeydik.. 12 saatte doğdu nazlı kızımız.. yaa ne kadar güzel heyecanlar allahım bize de yaşat nolurrrr:116::116:

sizler nasılsınız?

ınsallah canım o gunlerı goruruz bızde.ıyıyım tesekkur her zaman kı doktor heycanı bendekı ıste baska ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…