Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ohh maşallah ...
umutların sana bebek olarak dönecek 24 haziranda inşallah...
ben aynı bildiğin gibi..
adetim bitti çalışmlara başlarız yakında..
ama nedense benim bu ay hiç içimden gelmiyor bişey..
soğan suyuna başlayamadım midem hala çok kötü...
bu sabah dereceyi aldım elime...
amannn uğraşamam dedim bıraktım..
bilmiyorum neden boyle bir isteksizlik geldi anlamadım gitti..
zaten transfer işinide 1 ay önceye çektik eşimle..
temmuz sonunda adet olduktan sonra strart vericez allahın izniyle...

hmm isteksizlik, boşvermişlik, sallamama
bu ay hamişsin desene

pembig aşırı derdece yani nasıl anlatsam çok fazla belim ağrıyor....yarın sabah testi yapıcam canım napim yoksa yok hiç değilse şu ağrılarımın boş olduğunu anlarım canım ...
gögüslerim ve belimde aşırı bir ağrı var ...adet ağrısı gibi değil farklı ....yarın sabah test yapmam için ateşimin en az 36.5 çıkması lazım 36.5 in altına düşmüşse testide yapmıcam çünkü anlıcam adet olacağımı testim birdahaki aya kalır apardan tasarruf bu arada testi 3 liraya aldım

ooohhh tatlım ozaman hiç kasma bu ayy koyver gitsin hem sen dinlen hem de kafan rahat etsin transfere rahat rahat gidersin.. kısmet bu belli olmaz bakarsın hiiç gerek kalmaz

canım millet kahvaltıya gitti herhalde sen de yapmadıysan kalk hadi ben beklerim
saat 8 yaptım kahvaltımı

ayy canım benimm misafirlerim vardı ya sabah onlarla yaptım ben

valla bana hamilesin gibi geliyo canım ama sen genede negatif çıkarsa üzülme sakın.. hem daha günün bile gelmedi çıkmayabilir

Dualarımız seninle canım..
İnşallah pozitif olacak

evet canım ister istemez kürtaj sonrası doktorun gazıyle stres oldum 2 aydır..
ama bu ay rahatım...
kendimi kuş gibi hissediyorum..
ne zaman yumurtlama günü ne hesap ne kitap hiçbişey yok aklımda...
sadece rahatlamaya ihtiyacım var....
zaten dediğim gibi düğün telaşları oturup bunu düşünmeye vaktimde yok..
sizlerin güzel haberlerini bekliyorum bu ay

bitmedi kuşum daha 8 günüm kaldı. ezgi bişey sorucam .bu benim ilaçlar bitince hemen ertesi günü adet mi olucam acaba

bitince olursun tabi ama hemen artesi gün mü olur bilemiyorum ki.. prospektüsünde yazıyomu bununla ilgili bişey, valla en son 2buçuk sene önce kullandım unutmuşum

kızlar eğer gebeysem 1 ay boyunca belirtilerimi dinlediniz artık kimseye sormazsınız demi
eğer adet olursamda belirtileri kafama takmamalıyız burdan da bu çıkar ve ebru kaçaroturunca belim daha bi feci ağrıyo bide çişim geldi ben yerleri silcem süpürcem toz alcam öpüyorum hatunlar sizi muck muck

bak böylesi senin için daha iyi olacak görürsün tatlım

hiç belli olmaz canım benim.sen rahatla biraz..bakarsın hiç ummadığın zamanda sen verirsin bize müjdeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…