Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kız biz sana hamile olasın diye dua ettik 1000 tane çocuğumuz nasıl olsun..

şaka bi yana hadi hayırlı olsun çizgilerin koyuluğu nasıl?
ben senin yerinde olsam en yakın sağlık ocağına kan verirdim kan verme manyağıyım da

canım hayırlı olsun....
kan testi yaptırmayı düşünmüyormusun...

düşük tehlikesi olur diye bekliyorum kimyasal geçirdim hevesim kursağımda kalmıştı ondan bekliyorum yarın direk dr gidicem allttan baksın göreyim kese kaç haftalıkta görünüyor acaba..

işte bu beeeeeeeee
kana ne zaman gidiyosun daha ne bekliyosuuuunnnnnnn

beklemek zorundayım..bnm hala belirtim yok ezgi ya eltim bulantıda ölüyormş 3 hafta bulantı mı olumş ya hahahahaah bende psikolojik kocasına naz yapıyordur dedim

ohhh hayırlı olsun canım bebişin hemen tutunsun inşallah kız nerden anladın bu tablodan nasıl oluyoki acep ben çakamadım

ayy inşallah canım..

bu siteye hergün düzenli ateşini ve varsa akıntını giriyosun o sana çatlama gününü veriyor bak kırmızı çizgilerin kesiştiği nokta 14. gün yanii o gün ovulasyon günü işte

yaaa bırak bu belirti işlerini ne belirtisii hem 3 tane pozitif testten daha iyi belirtimi olurr. hadi kanda baktır yaaa garantiye alalım işimiziii

canım bence hiç ihmal etme git..
ilaç vs başlar doktor...
hem kese görünmeyebilir.. daha küçük olduğu için....
ama sen yinede git doktora ihmal etme..

delüüü 100* kat daha hızlı olsun dedim hyaa inşallah beşizin olurrr
çizgim bu sabah ilk yaptğmdan daha ii..ve ilk yaptğmda bu kadar hızlı çizgi belirmemişti ve onun kaç dk sonrasında çift olduğunu hatrlamıyorum

eltinin büyük ihtimal 3 değil 7 haftalıktır yani döllenmeden itibaren sayılınca 3, sata göre 7 haftalıktır o demedi deme..

benim sanırım yarın yumurtlama günü ama hep ingilizce yaa anlayamadım nerden girileceğini

bak saat 11 e yaklaşıyor ben olsam giderdim bizim burda kanlar 11 de toplanıyor da

yaaa bırak bu belirti işlerini ne belirtisii hem 3 tane pozitif testten daha iyi belirtimi olurr. hadi kanda baktır yaaa garantiye alalım işimiziii

canım bence hiç ihmal etme git..
ilaç vs başlar doktor...
hem kese görünmeyebilir.. daha küçük olduğu için....
ama sen yinede git doktora ihmal etme..

alttan baktrsam kandan değil yaa

alttan baktrsam kandan değil yaa

canım kandaki, değer 1500 üstüne çıktığında kese görülebiliyor..
buda adetin 1 hafta geçtikten sonraki zamana denk geliyor..
senin ne kadar geçti bilmiyorum....
ama dediğim gibi sen dr a git..
ilaç başlar sana hemen progestan...
çünkü daha öncesinde kimyasal bir gebelik söz konusu..

evet ingilizce maalesef
canım yarın yumurtalam gününse zaten bu ayı kaçırmışsın adetnden itibaren hergün ateşini girmen lazım buraya

ateşi ölçüyom zaten bu aralar düşüş var yarın yumurtlamaysa yumurta çatladıktan sonra yükselmesimi gerekiyo pek anlamıyom bu ateşten yaaaaaaaa

kızlar günaydın.

hamile olan arkadaşların gözü aydın. allak kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. ben cumartesi ankarada doktora gittim. nasıl kasmışım kendimi anlatamam. ama bu doktor canımı hiç acıtmadı. diğer doktor muayene sırasında resmen ağzıma etmişti. neyse mis gibi folikülüm varmış. yumurta oluşmuş ama çatlamamış. sanırım marttan bu yana yumurtlayamıyorum.
dediki sen sekiz aydır deniyormuşsun daha dört ayın var. kendini rahat bırak. dört ay daha olmazsa o zaman rahim filmi ve eşinin tetkiklerini yapalım. küçükken apandist ameliyatı olmuştum belki o yapışıklık yapmış olabilir dedi. rahim filminde görürüz dedi. yumrutlama döneminde gün aşırı ilişki önerdi. sabaha kadar yatmana lüzum yok. ilişkiden sonra bacak bacak üstüne at 15 dakika bekle dedi.yastığa falan gerek yokmuş.19. 20 günü progesteron hormonu bakılacak ve adetimin ikinci günü hormon testi istedi.

ya bu doktor beni çok rahatlattı. doktora gitmeden önce iyice araştırmak lazımmış.

geçmiş olsun canım..
iyi yapmışsın doktora gitmekle..
tabiki doktor rahatlatıyor..
biz kendi kendimize oylemi boylemi derken stres yapıyor boş yere vesvese yapıyoruz...
inşallah en kısa zamanda olacak...
sen içini rahat tut yeter...
bak daha 8 ay olmuş...
ben 6 yıldır bekliyorum..
stres yapmanın hiçbir işe yaramadığının en büyük kanıtıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…