- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.581
3.testi yaptım evde 3.pozitif zaten adet gelmedi beklemedeyim daha
kızlar bana bu kadar dua ettiniz dilekte bulundunuz allah size 1000 katını nasip etsin..ama hamileysem eltimden önce doğurucam hahaha onun ki 3 haftalık benim ki hesapladım 5 haftalık
aşkitooooooommmm
bak yumurtam çatlamışşş
My]34b1f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ovulation Chart
canım hayırlı olsun....
kan testi yaptırmayı düşünmüyormusun...
işte bu beeeeeeeee
kana ne zaman gidiyosun daha ne bekliyosuuuunnnnnnn
ohhh hayırlı olsun canım bebişin hemen tutunsun inşallah kız nerden anladın bu tablodan nasıl oluyoki acep ben çakamadım
aşkitooooooommmm
bak yumurtam çatlamışşş
My]34b1f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ovulation Chart
düşük tehlikesi olur diye bekliyorum kimyasal geçirdim hevesim kursağımda kalmıştı ondan bekliyorum yarın direk dr gidicem allttan baksın göreyim kese kaç haftalıkta görünüyor acaba..
beklemek zorundayım..bnm hala belirtim yok ezgi ya eltim bulantıda ölüyormş 3 hafta bulantı mı olumş ya hahahahaah bende psikolojik kocasına naz yapıyordur dedim
düşük tehlikesi olur diye bekliyorum kimyasal geçirdim hevesim kursağımda kalmıştı ondan bekliyorum yarın direk dr gidicem allttan baksın göreyim kese kaç haftalıkta görünüyor acaba..
beklemek zorundayım..bnm hala belirtim yok ezgi ya eltim bulantıda ölüyormş 3 hafta bulantı mı olumş ya hahahahaah bende psikolojik kocasına naz yapıyordur dedim
kız biz sana hamile olasın diye dua ettik 1000 tane çocuğumuz nasıl olsun..
şaka bi yana hadi hayırlı olsun çizgilerin koyuluğu nasıl?
ben senin yerinde olsam en yakın sağlık ocağına kan verirdim kan verme manyağıyım da
hadi bakalım inşallah döllenmiştir.....
ayy heyecan yaptım
ayy inşallah canım..
bu siteye hergün düzenli ateşini ve varsa akıntını giriyosun o sana çatlama gününü veriyor bak kırmızı çizgilerin kesiştiği nokta 14. gün yanii o gün ovulasyon günü işte
delüüü 100* kat daha hızlı olsun dedim hyaa inşallah beşizin olurrr
çizgim bu sabah ilk yaptğmdan daha ii..ve ilk yaptğmda bu kadar hızlı çizgi belirmemişti ve onun kaç dk sonrasında çift olduğunu hatrlamıyorum
eltinin büyük ihtimal 3 değil 7 haftalıktır yani döllenmeden itibaren sayılınca 3, sata göre 7 haftalıktır o demedi deme..
yaaa bırak bu belirti işlerini ne belirtisii hem 3 tane pozitif testten daha iyi belirtimi olurr. hadi kanda baktır yaaa garantiye alalım işimiziii
canım bence hiç ihmal etme git..
ilaç vs başlar doktor...
hem kese görünmeyebilir.. daha küçük olduğu için....
ama sen yinede git doktora ihmal etme..
benim sanırım yarın yumurtlama günü ama hep ingilizce yaa anlayamadım nerden girileceğini
alttan baktrsam kandan değil yaa
evet ingilizce maalesef
canım yarın yumurtalam gününse zaten bu ayı kaçırmışsın adetnden itibaren hergün ateşini girmen lazım buraya
bencede eltin senden önce öğrendiğine göre seninkinden daha büyüktür canım....
kızlar günaydın.
hamile olan arkadaşların gözü aydın. allak kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. ben cumartesi ankarada doktora gittim. nasıl kasmışım kendimi anlatamam. ama bu doktor canımı hiç acıtmadı. diğer doktor muayene sırasında resmen ağzıma etmişti. neyse mis gibi folikülüm varmış. yumurta oluşmuş ama çatlamamış. sanırım marttan bu yana yumurtlayamıyorum.
dediki sen sekiz aydır deniyormuşsun daha dört ayın var. kendini rahat bırak. dört ay daha olmazsa o zaman rahim filmi ve eşinin tetkiklerini yapalım. küçükken apandist ameliyatı olmuştum belki o yapışıklık yapmış olabilir dedi. rahim filminde görürüz dedi. yumrutlama döneminde gün aşırı ilişki önerdi. sabaha kadar yatmana lüzum yok. ilişkiden sonra bacak bacak üstüne at 15 dakika bekle dedi.yastığa falan gerek yokmuş.19. 20 günü progesteron hormonu bakılacak ve adetimin ikinci günü hormon testi istedi.
ya bu doktor beni çok rahatlattı. doktora gitmeden önce iyice araştırmak lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?