- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.601
ateşi ölçüyom zaten bu aralar düşüş var yarın yumurtlamaysa yumurta çatladıktan sonra yükselmesimi gerekiyo pek anlamıyom bu ateşten yaaaaaaaa
o daha kısa sürede adet oluyor 25 günde bir.şuan onun 3 mayısta sat.bnmki 5 mys ben 30 günde bir oluyorum o bize 29.unda haber verdi
canım kandaki, değer 1500 üstüne çıktığında kese görülebiliyor..
buda adetin 1 hafta geçtikten sonraki zamana denk geliyor..
senin ne kadar geçti bilmiyorum....
ama dediğim gibi sen dr a git..
ilaç başlar sana hemen progestan...
çünkü daha öncesinde kimyasal bir gebelik söz konusu..
geçmiş olsun canım..
iyi yapmışsın doktora gitmekle..
tabiki doktor rahatlatıyor..
biz kendi kendimize oylemi boylemi derken stres yapıyor boş yere vesvese yapıyoruz...
inşallah en kısa zamanda olacak...
sen içini rahat tut yeter...
bak daha 8 ay olmuş...
ben 6 yıldır bekliyorum..
stres yapmanın hiçbir işe yaramadığının en büyük kanıtıyım
o daha kısa sürede adet oluyor 25 günde bir.şuan onun 3 mayısta sat.bnmki 5 mys ben 30 günde bir oluyorum o bize 29.unda haber verdi
kızlar bir de doktora bu ay o uzayan yumurta akı kıvamında sıvıyı gördüm ben yumrutladım sanıyordum dedi. o sıvı yumurtladığını gösteriyor ama yumrutanın çatladığını göstermiyor dedi. nitekim benim yumurta daha duruyorbir de her kadında akıntı olur ama ekşi kokan kaşıntı yapan akıntı enfeksiyonludur kontrol edilmelidir dedi. ayrıca ben kimyasal gebelik yaşamışsım ya doktor onu gebelikten bile saymadı. bu benim gebe kalabildiğimi göstermez mi dedim hayır dedü.....
canım benim allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. ben kendimi bildim bileli hayatta en çok istediğim şey bir bebek. belki bu yüzden kasıyorum kendimi
maşallah o 3. çocuğu dememiş miydin demek ki senin de değin gibi isteyerek yapmışlar değilse adetinden bir gün sonra hemen test yapmazdı
nasıl yaa kimyasal gebelik nasıl gebe kalabildiğini göstermez.. sonuçta o döllenmiş sağlıksız yumurtanın düşmesidir yaniii
kızlar size doyum olmuyor ama bana müsade..
evin işlerini toparlayıp çarşıya gitmem lazım...
görüşürüz yine..
bu arada başka hamilemiz varmı diye sordum kimsecikler bişey demedi
kızlar size doyum olmuyor ama bana müsade..
evin işlerini toparlayıp çarşıya gitmem lazım...
görüşürüz yine..
bu arada başka hamilemiz varmı diye sordum kimsecikler bişey demedi
işte onun daha önce olmuş oluyor..
aman sen bunlara takılma ..
sanırım 1-2 gün arayla doğum yapasınız..
sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ikinizde inşallah..
kayınvaliden ne şanslı aynı anda 2 torun sahibi olacak..
2.çocuğu ....hemen yapmış kan testi yapmadan herkese yaydı sırf bana nispet allah içimi biliyor beni de bekletmedi umut verdi içime şuan
3 mayısta adet olmuş 14 gün sonrası 17 si ne çabuk öğrendi ne çabuk döllendi anlamadım yani 27 si anca bebeğin oluşumu başlar 28 inde evde test yapmış hamileyimdedi işte
görüşürüz aşkitoom kolay gelsin sana
bu arada merveyle sevinç haziranın ilk hamişlerii
ben hamile değilim. doktora da dedim o folikül değil bence kese dedim ama baktı bana öyle. bunlar bişi bilmiyor.
sevinçmi negatif çıkmıştı kanda
allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
gunaydiiinnnn:80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?