Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar bir de doktora bu ay o uzayan yumurta akı kıvamında sıvıyı gördüm ben yumrutladım sanıyordum dedi. o sıvı yumurtladığını gösteriyor ama yumrutanın çatladığını göstermiyor dedi. nitekim benim yumurta daha duruyorbir de her kadında akıntı olur ama ekşi kokan kaşıntı yapan akıntı enfeksiyonludur kontrol edilmelidir dedi. ayrıca ben kimyasal gebelik yaşamışsım ya doktor onu gebelikten bile saymadı. bu benim gebe kalabildiğimi göstermez mi dedim hayır dedü.....

ateşi ölçüyom zaten bu aralar düşüş var yarın yumurtlamaysa yumurta çatladıktan sonra yükselmesimi gerekiyo pek anlamıyom bu ateşten yaaaaaaaa

hmm anladım canım..
yumurtanın çatlayacağı gün biraz düşüyor hemen çatlama sonrasındaki gün de yükseliyor ve normal değerin sütünde çıkıyor canım

o daha kısa sürede adet oluyor 25 günde bir.şuan onun 3 mayısta sat.bnmki 5 mys ben 30 günde bir oluyorum o bize 29.unda haber verdi

işte onun daha önce olmuş oluyor..
aman sen bunlara takılma ..
sanırım 1-2 gün arayla doğum yapasınız..
sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ikinizde inşallah..
kayınvaliden ne şanslı aynı anda 2 torun sahibi olacak..

doğru diyorsun içime kurt düştü

canım benim allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. ben kendimi bildim bileli hayatta en çok istediğim şey bir bebek. belki bu yüzden kasıyorum kendimi

o daha kısa sürede adet oluyor 25 günde bir.şuan onun 3 mayısta sat.bnmki 5 mys ben 30 günde bir oluyorum o bize 29.unda haber verdi

maşallah o 3. çocuğu dememiş miydin demek ki senin de değin gibi isteyerek yapmışlar değilse adetinden bir gün sonra hemen test yapmazdı

nasıl yaa kimyasal gebelik nasıl gebe kalabildiğini göstermez.. sonuçta o döllenmiş sağlıksız yumurtanın düşmesidir yaniii

canım benim allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. ben kendimi bildim bileli hayatta en çok istediğim şey bir bebek. belki bu yüzden kasıyorum kendimi

benimde oyleydi..
ben 5 yaındayken kardeşim oldu..
nasıl kollardım onu..
küçükken bana sorduklarında büyüyünce ne olacaksın diye..
anne olucam dermişim..
herşey kaderimizde yazılı..
varsa er yada geç görücez..
yoksa ne yaparsak yapalım olmayacak..

kızlar birde başımıza gelen bir olayı anlatacam. şimdi ablam ve ailemle alışveriş merkezine gidiyorduk. ablamın teli çaldı. bir adam ablamın adını soyadını söyledi. ablamda benim dedi. adam ben falan falan emniyetinden arıyorum. sizin kimlik bilgileriniz terör örgütü tarafından ele geçirildi. hakkınızda yasal işlem yapılıyor dedi. ablamda akıllı ben hemen kocam ve avukatımla oraya geliyorum dedi. adam gelmenize gerek yok falan demeye başladı. meğerse telefonla bu insanlar arayıp bu şekilde dolandırıcılık yapıyormuş. arkadan polis telsizi sesi falan geliyor. ablam avukatımla geliyorum deyince adam ne yapcağını şaşırdı. 155 aradık onlarda polis asla telefonla vatandaşı aramaz evinize gelir olmadı tebligat gönderir dedi. bu aralar çok oluyormuş dikkatli olun.

maşallah o 3. çocuğu dememiş miydin demek ki senin de değin gibi isteyerek yapmışlar değilse adetinden bir gün sonra hemen test yapmazdı

2.çocuğu ....hemen yapmış kan testi yapmadan herkese yaydı sırf bana nispet allah içimi biliyor beni de bekletmedi umut verdi içime şuan
3 mayısta adet olmuş 14 gün sonrası 17 si ne çabuk öğrendi ne çabuk döllendi anlamadım yani 27 si anca bebeğin oluşumu başlar 28 inde evde test yapmış hamileyimdedi işte

kızlar size doyum olmuyor ama bana müsade..
evin işlerini toparlayıp çarşıya gitmem lazım...
görüşürüz yine..
bu arada başka hamilemiz varmı diye sordum kimsecikler bişey demedi

görüşürüz yine..

ben hamile değilim. doktora da dedim o folikül değil bence kese dedim ama baktı bana öyle. bunlar bişi bilmiyor.

görüşürüz yine..

görüşürüz aşkitoom kolay gelsin sana
bu arada merveyle sevinç haziranın ilk hamişlerii

canım eltin 25 günde adet olduğu için yumurtlama günü muhtemelen 11. gün falana denk geliyor..
çünkü beklenen adet gününden 14 gün geriye sayarsak yumurtlama dönemi ortaya çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…