Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ama o zamana hevesim kaçar kii

benim canım şimdi çekti
o zamana hiç heycan kalmaz ki

ayy sorma canım benim de test tarihinde düğün var büyük ihtimalle de gidicem tabi lys sınav görevi çıkmazsa.
aile dostumuzun kızının düğünü. hem de hemşerilerimiz. yani çifte bombardıman halinde olcam.
bi yandan senelerdir tanıştığımız aile dostları soracak bebk yok mu diye bir yandan da tüm sülalee hamile kalsam takmam da hemen söylemem zaten ama ya o negatifi görüp de o üzüntüyle böyle bi bombardıman altında kalırsam psikolojimi düşünemiyorum
hee oldum yaaa gene...
ben olacağımı biliyordum aslında..
sizi heyecanlandırmak için blirtilerimi soyledim hepside adet belirtisiydi
kısmet canım inşallah seninde en kısa zamanda olacak...

aaa aşkolsun sana

Son düzenleme:
annem gitme doktora diyor bugünde geçsin diyo

tatlım sen bilirsin ama pasi doğru söylüyor düşüğe karşı erkenden ilaca başlatabilir doktor seni.. sonra üzülürsün bişey olursa allah korusun
sen önce kanda baktır emin ol sonra doktora git bence

Son düzenleme:
Selam kızlarr nasılsınızz,hepinize hayırlı sağlıklı başarıyla sonuçlanan bol çalışmalı bir hafta diliyorum

pembiqcim yanlış hesaplamadım dimi,hamile kalırsan martta doğuracan,ve sanırım kova burcu olacak,benim sıpa kova burcu keşke buda kova burcu olsa:97:

pembiqcim yanlış hesaplamadım dimi,hamile kalırsan martta doğuracan,ve sanırım kova burcu olacak,benim sıpa kova burcu keşke buda kova burcu olsa:97:

canım benim bat 21 mayıs hamileysem 28 şubata falan geliyo
kova burcu 21 ocakla şubat arası
yani erken doğarsa 1-2 hafta kova olur

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hamişlerimiz var hemi sizi gidi sizi çok sevindim valla ya böyle hamile haberleri alınca insanın kendine güveni geliyor benimde olabilir o zaman diyor yani ben öyle düşünüyorum ve bende bu ay allah izin verirse hamişler listesine katılacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…