Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

takma kafana canım boşver aldırırsın için rahatlar sonuçta acabalardan kurtulursun.ben de adetimi bekliyorum 2 gün kaldı inşallah gelmez.

ınsallah gelmez canım rabbım kımseyı bu sekılde ımtıhan etmesın.bence bu ay cok ugurlu bır ay herkes hamıle kalıyorevet aldırınca acabalar gıdıcek artık hıc bır sorunum kalmıcak.pco gorunumum var ama belkı oda gecıcek.hayırlısı yapıcak bırsey yok

inşallah canım hep böyle devam ederde herkes hamile kalır.evet canım aldır bitsin her ay ertelemek sana bi fayda sağlamaz aksine strese girersin.ben de kaç aydır doktora gitmeyi erteliyorum ama bi sonuç yok.bu ay adet olursam hiç kaçarı yok kesin gidicem.

evet gıt bak ne oldugunu ogren her ay kendı kendıne umıt etmekle bır yere varılmıyor.

Anahhhhh ben soğan suyuna başlıyacaktım,hazırlamayı unutmuşum,birazdan yemek yiyecez 20 dk öncesinden içilmesi gerekiyordu dimiii kızlarr:26:

ben kendi adıma iiyim canım senden nbr

Yorgunum tatlımm,öğlen çıktım topikten güya dışarı çıkacaktım pazara filan uğrayacaktım,patt tel geldi müsaitsen sana gelecez diyee,bende buyurun evdeyim müsaitm dedim,acele acele fırına bişeyler attım yanına pilav salata filan yaptım,kek yaptım,oturduk yedik içtik,az önce kalktı misafirlerim,sizlere bi bakim dedim,birazdanda kalkıp sağı solu toplayıp temizliyecem,anam ne bitmez çilemiz varmışşş

afiyet olsun canım ama misafirin hemen arkasından temizlik yapılmaması gerekirmiş çünkü eve getirdikleri kısmetleri süpürürmüşsün yani batılmıdır bilmem ama ben yapamıyorum.

bu dunyada ya hep cocuk kalıcan yada erkek olucan kadın san ısın cok demektır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…