- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.841
kızlar bugun doktorum bu ay hamıle kalmazsan bıdakı ay amelıyat dedı ve ben kararsızım sızce kıstım etkılıyo olabılırmı bu durumu?
ay cnm cok guzel ne kadar da mutlusunudr demi simdi seen ay hatirliorumda o konusmlari yok oldumu tuttumu biktim usandim fln fln :97::97:bizde kalabilsek hayirlsiiyla..ya sen tek iliskide nasil kaldin kiz biz o kadar ugrasiozz formulunu sole cabuk
Bu arada saol cnm bende iyiyim cok sukur hala biraktigin yerdeyim ben devam maratona bugun basladik iste bizde bakalim bu ay nolicekk..kiz dua et bizedeeee
kistmiii ay canım yaaaa ,yumurtalık kistimi bende daha önce ameliyat olmuştum kendiliğinden küçülmüyormuuu
soğan kürünü bi deneseydin keşke
ya ben bide o gün işyeriyle kavga etmiştim adetimede 3 gün vardı meğersem o lekelenme adetimmüşi... Yani ne formülle ne stresle alakası yok
ne ameliyatıı
7 yıldır belkıde daha onceden var olan catlamayan yumurta amelıyatı nıye var olduguda bılınmıyor.
kızz erken mi yapsak testleriii
kızlar ben mutfağa geçiyorum yemeklerimi halledip geleyimm
canimsin sen yineedee 2-3 doktora danış.hemen öyle bıcak altına yatmaa.ama sanirim seninki çikolata kisti çünkü bi tek o inatçı bi kistt bütürlü gitmiyooo
canimsin sen yineedee 2-3 doktora danış.hemen öyle bıcak altına yatmaa.ama sanirim seninki çikolata kisti çünkü bi tek o inatçı bi kistt bütürlü gitmiyooo
kocasının sperm kalitesi çok çok düşük ve korundukları halde hamile kalan arkadaşımın da çikolata kisti varmış
soyle bır durum var ılk doktor lar bakınca gerek yok dıyolar ama ısler terss gıdıncede kıstten suphelenıyorlar yoksa doktorum basta gerek yok sorun olmaz demıstı ama ıkı ay gectıkten sonra herseyın sebebı bu olabılır dedı.ve o alınmadan anlasılmıcak cıkolata kıstı degıl yumurta kıstı
ALLAH saglık versinn
arkadsının kıstı ne kıstıydı cıkolatamı
şu yazıyı okuyunca okadar kötü oldumki kollarım yanaklarım buz gibi oldy tüylerim diken diken oldu çok duygulandım rabbim ettiğim dualrı kabul ediyor kızlar rabbime şükürler olsun...cardelen gözün aydın canım allah bebeğinle nice güzel günler görmeyi nasip etsinarkadaşlar,,,
ben hamileyim rüya değilse bu bu kez hamileyim doktordan geldim.
walla benim ateş hep aynı çıkıyor kız bugün yine 36.5 insallah düşmezse yarın sabah test yapıcamkiz ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu napion kuzum ates ne alemdee
kız yaw yarında benim 7,evlilik yıldönümüm eşime dedimki bana hediye felan alma çok banel geliyor farklı olsun dedim plan yaptık aksam üzeri ormanda mangal sonra yürüyüş sonrada lunaparkta çoçuklar gibi eğlencez....bide yarın sabah test yapıcam ona hediyesini veriebilirim inş.ayyyyyyyy acaba aşkım bana hediye olarak ne aldıı
evet canim ama o 7 yıldır ugrasıyoo.3 ameliyat oldu ama hala kisti duruyo çünkü ürüyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?