Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ya ben bide o gün işyeriyle kavga etmiştim adetimede 3 gün vardı meğersem o lekelenme adetimmüşi... Yani ne formülle ne stresle alakası yok

kistmiii ay canım yaaaa ,yumurtalık kistimi bende daha önce ameliyat olmuştum kendiliğinden küçülmüyormuuu

hayır 7 yıldır var benım bıldıgım hıc bır sey olmuyor gecmıyorda sen nasıl olldun amelıyatı ounca ne degıstı.

7 yıldır belkıde daha onceden var olan catlamayan yumurta amelıyatı nıye var olduguda bılınmıyor.

canimsin sen yineedee 2-3 doktora danış.hemen öyle bıcak altına yatmaa.ama sanirim seninki çikolata kisti çünkü bi tek o inatçı bi kistt bütürlü gitmiyooo

canimsin sen yineedee 2-3 doktora danış.hemen öyle bıcak altına yatmaa.ama sanirim seninki çikolata kisti çünkü bi tek o inatçı bi kistt bütürlü gitmiyooo

kocasının sperm kalitesi çok çok düşük ve korundukları halde hamile kalan arkadaşımın da çikolata kisti varmış

cincanlarr ben çıkıyorumm.kocamın bana süprizi varmişşşş.e bariii gideyimde iki dirhem bi çekirdek olayım.yaRİN görüsmek üzereeeeeee

soyle bır durum var ılk doktor lar bakınca gerek yok dıyolar ama ısler terss gıdıncede kıstten suphelenıyorlar yoksa doktorum basta gerek yok sorun olmaz demıstı ama ıkı ay gectıkten sonra herseyın sebebı bu olabılır dedı.ve o alınmadan anlasılmıcak cıkolata kıstı degıl yumurta kıstı

kocasının sperm kalitesi çok çok düşük ve korundukları halde hamile kalan arkadaşımın da çikolata kisti varmış

tabiki.ya bu hamilelik işi başka bisi aslında hiç bi hastalıga bakmıyooo.ama bu kistler çeşit çesitt.benim bi tanidigim varr kız 7 yıldır evli ve 7 yıldır bu kistle ugrasıyoo.onu ameliyat ediyolarr temizliyolarr 1 hafta sonra kistt tekrar ürüyomuss.umarım sana böyle şeylerr çok uzak olur

ALLAH saglık versinn

arkadaşlar,,,

ben hamileyim rüya değilse bu bu kez hamileyim doktordan geldim.
şu yazıyı okuyunca okadar kötü oldumki kollarım yanaklarım buz gibi oldy tüylerim diken diken oldu çok duygulandım rabbim ettiğim dualrı kabul ediyor kızlar rabbime şükürler olsun...cardelen gözün aydın canım allah bebeğinle nice güzel günler görmeyi nasip etsin

kiz ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu napion kuzum ates ne alemdee
walla benim ateş hep aynı çıkıyor kız bugün yine 36.5 insallah düşmezse yarın sabah test yapıcam
ayyyyyyyy acaba aşkım bana hediye olarak ne aldıı
kız yaw yarında benim 7,evlilik yıldönümüm eşime dedimki bana hediye felan alma çok banel geliyor farklı olsun dedim plan yaptık aksam üzeri ormanda mangal sonra yürüyüş sonrada lunaparkta çoçuklar gibi eğlencez....bide yarın sabah test yapıcam ona hediyesini veriebilirim inş.
bide eşim bana hürrem yüzüğü alıcak sanırım internette arastırırken gördüm güya gizliyo hahahahahzaten çok istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…