Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar ben yarın sabah test yapıcam beklenmeyen adetim haziranın 9 u fakat yarın evlilik yıldönümüm olduğu için şansımı denemek istiyorum zaman daraltıkça sanki negatif çıkıcak gibi korkuyorumayrıca geçen sene 7 haziranda düşük yaptığım bebeğime hamile kalmıstım 7 sene önce 7 hazirandada oğluma hamile kalmıstım çok ilginç değilmi insallah bu seferde yüzüm güler kızlar bana dua edin ben size ediyorum sizde bana edin herşeyin bası dua

Canım benım hayırlısı Olsun senın ıcın inşallah hamılesındır bıtanem üzme ne olur kendını
Yaa seni bu konuda cok taktir ediyorum inan cunku benim cocugum olmamasına ragmen senın kadar heyecan yapamıyorum gerçekten cok istiyorsun sende allah hayırlısıyla bi tanede daha nasip eder sana bu ay..
Mesela burda bı arkadasım var günüm gectı demişti gecen gun aradım test yapmıs 2. cizgi silik cıkmıs
ben nasıl sevındım anlatamam ama arkadasım istemıyormus seneye düşünüyordum dedi ayy zaten 2 gün sonra dogmayacak saçmalıyorsun bence dedim uyuz oldum resmen Allahına sükretmıyorda artistlik yapıyor bıde.. her neyse Allah buyuk inşallah herşey gönlune göre olur canım benım

iyi dileklerin için çok tşk ederim canım ben bir kere anne oldum o duyguyu tattım o kadar güzelki 2.olması için uğrasıyorum bu duygunun dünyada eşi benzeri yok canından can işte ....
ayrıca bende takıntı var ben tek çoçuğum annemin benden sonra 3 düşüğü var olmamıs
benimde tek oğlum var acaba benimde olurmu olmazmı ya oğlum tek kalırsa benim gibi diye endişelerim bu sebeple yani.....oğlumun sırtını dayıyacağı hayırlı bir kardeşi olsun benimde bir anne olarak içim rahat etsin canım inş. hayırlısıyle pozitifi görürüm

hayırlısı Canım Allah gönlune göre nasip eder inş.

bende bılmıyorum neden oldugunu ama sanırım doktorum bıdakı ay kıstını alıcaz dedıgı ıcın stres yaptım sen ne yapıyorsun ne var ne yok

takma kafana canım boşver aldırırsın için rahatlar sonuçta acabalardan kurtulursun.ben de adetimi bekliyorum 2 gün kaldı inşallah gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…