- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.781
ne zaman yapılmalıymış cnm izlemedim ben.:26: gerçi bi önemi yok ama gelecek aya hazırlık olsun
nbr kızlar
bırazdan halvete gidicem :78:
a.s canım gir gir ....naber canım senın gününne daha var sanırımnbr kızlar
bırazdan halvete gidicem :78:
ben iiyim canım sen nasılsın yeni annemiz çiçeği burnunda annemizsen nasılsın başladımı belirtilerin genelde öğrenince psikolojik olarak başlar derler ya
benimkiside öyledir canım bende perşembe olucam....
iyiyiz anniş senden naber ben biraz buruğum ama şükürler olsun rabbime ne diyeyeimki baska elimde bir test çubuğu pozitif elimde kan testi negatif ...
iyiym bitanem herşey yolunda valla belirtlerden tık yok bnde psikolojik şeyler olmuyor ama ilk aydan karnım çok çıkık duruyoo ben çok zayf olduğmdn karnım belli oluyorr ama ilk aydan şişmez dimi?
.
iyiym bitanem herşey yolunda valla belirtlerden tık yok bnde psikolojik şeyler olmuyor ama ilk aydan karnım çok çıkık duruyoo ben çok zayf olduğmdn karnım belli oluyorr ama ilk aydan şişmez dimi?
hayır ilk aydan şişmez 3.aydan itibaren şişmeye baslayacak ....canım sen kan testimi yapmıstın negatifmi çıkmıstı bi anlatırmısın
allaha şükür üzülme bende ve diğer arkadaşlarda(hamile) biliyorsunuz bizmde üzüldüğümz aylar oldu demekki rabbim sırası gelene veriyor senin elinde değil bu bak tek ilişki ile verdi çok şükür..
kızlar ben bu ay adet olim tamı tamına yumurtlama günümde inş. beraber olcaz bakalım ttutcakmı bu sefer daha adet olmadan plan yapıyom
tatlım ya boşver o kadar plan yapma biraz kafanı rahatlat hem belki adetin bile gelmeyecek inşallah.bu dönemde rahat ol eğer gelicekse de adetini geciktirme stres yapıp
öyle ama gel sende bunu bana anlathavalar azıcık daha ıısnsada denize felan gitsekte kafa dağıtsam bugün varya kanda negatif çıktı ya sigara aldım üst üste içtim
tatlım besmeleyı annemde söyler hep besmelesiz yapmayın evladınız hayırsız olur der.. Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsıniyilik canım sana kolay gelsin geçenlerde bir tanıdık ilişkiden önce besmele ile başlyın ve dua edin demişti rabbim bize eşimle muhabbet ve bu muhabbetten hayırlı bir evlat nasip et diye.yer gök dua.
a.s canım gir gir ....naber canım senın gününne daha var sanırım
bütünnnnnn doktorlar ve hemşirelerle ben bugünde birebir konustum adetin geçmesi lazım dedi en az 3-4 gün geçiçekmiş ...bu linke attığım doktorda öyle diyor ve kendi kendinize kan testi yaptırmayın ddiyor
bırakmamıstımda çok az içiyorum ....o an paketi içesim geldi...yinede rabbime şükürler olsun..bırakmışmıydın sigarayı? off zaten o lanet sigara da etkiliyor bizim doğurganlığımızı.
canım bende dr gözetımındeyım bılıyorsunuz.. gecen aylarda adetıme 5 gün kala sehir dışına cıkmam gerekıyordu düşük yaptıgım ıcın daha dikkatlı olmam lazım o yüz<den yola cıkmadan kan testı yaptırmak istedım drumda gecmesını beklememız lazım ama sen yınede yaptır ona göre cık yola dedi
tabı kan tahlılım 0.01 di adetıme 5 gün vardı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?