Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ne zaman yapılmalıymış cnm izlemedim ben.:26: gerçi bi önemi yok ama gelecek aya hazırlık olsun

bütünnnnnn doktorlar ve hemşirelerle ben bugünde birebir konustum adetin geçmesi lazım dedi en az 3-4 gün geçiçekmiş ...bu linke attığım doktorda öyle diyor ve kendi kendinize kan testi yaptırmayın ddiyor

ben iiyim canım sen nasılsın yeni annemiz çiçeği burnunda annemiz sen nasılsın başladımı belirtilerin genelde öğrenince psikolojik olarak başlar derler ya

iyiym bitanem herşey yolunda valla belirtlerden tık yok bnde psikolojik şeyler olmuyor ama ilk aydan karnım çok çıkık duruyoo ben çok zayf olduğmdn karnım belli oluyorr ama ilk aydan şişmez dimi?

benimkiside öyledir canım bende perşembe olucam....

iyiyiz anniş senden naber ben biraz buruğum ama şükürler olsun rabbime ne diyeyeimki baska elimde bir test çubuğu pozitif elimde kan testi negatif ...

allaha şükür üzülme bende ve diğer arkadaşlarda(hamile) biliyorsunuz bizmde üzüldüğümz aylar oldu demekki rabbim sırası gelene veriyor senin elinde değil bu bak tek ilişki ile verdi çok şükür..

kızlar ben bu ay adet olim tamı tamına yumurtlama günümde inş. beraber olcaz bakalım ttutcakmı bu sefer daha adet olmadan plan yapıyom

iyiym bitanem herşey yolunda valla belirtlerden tık yok bnde psikolojik şeyler olmuyor ama ilk aydan karnım çok çıkık duruyoo ben çok zayf olduğmdn karnım belli oluyorr ama ilk aydan şişmez dimi?
.

yok canım şişmez ilk aydan ama adet öncesi de karnımız şişiyor ondan olabilir 1 hafta falan geçsin iner merak etme hem şişsin bişeycik olmaz ne güzel ilk günlerden tadını çıkar sen.

canım sen hiç test yaptınmı adetin kaç gün geçti ben anlatırmısın:96:

kızlar ben bu ay adet olim tamı tamına yumurtlama günümde inş. beraber olcaz bakalım ttutcakmı bu sefer daha adet olmadan plan yapıyom

tatlım ya boşver o kadar plan yapma biraz kafanı rahatlat hem belki adetin bile gelmeyecek inşallah.bu dönemde rahat ol eğer gelicekse de adetini geciktirme stres yapıp

tatlım ya boşver o kadar plan yapma biraz kafanı rahatlat hem belki adetin bile gelmeyecek inşallah.bu dönemde rahat ol eğer gelicekse de adetini geciktirme stres yapıp

öyle ama gel sende bunu bana anlat havalar azıcık daha ıısnsada denize felan gitsekte kafa dağıtsam bugün varya kanda negatif çıktı ya sigara aldım üst üste içtim

bu ateş ölçme yöntemi bende doğru çıktı
bugün ateşim birden bire düştü normalde 36.5 di hep bugün 36.1 e düştü
bakalım yarın kaç çıkıcak eğer düşükse kesin adet geliyooooooo :)

iyilik canım sana kolay gelsin geçenlerde bir tanıdık ilişkiden önce besmele ile başlyın ve dua edin demişti rabbim bize eşimle muhabbet ve bu muhabbetten hayırlı bir evlat nasip et diye.yer gök dua.
tatlım besmeleyı annemde söyler hep besmelesiz yapmayın evladınız hayırsız olur der.. Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsın
a.s canım gir gir ....naber canım senın gününne daha var sanırım

21 haziran görünüyor takvıme göre Bat ım
dr um 5-7-9 ilişki önerdı 5inde yapamadık ama dun ilişki oldu bu gecede yapıcam cunku en net yumurtalama günüm takvıme göre vede drumun hesabına göre 7 haziran görünüyor
Bugün kasıklarımda baya bı batma hıssedıyorum akıntımda cok fazla sanırım çatlıyor yumurtam bu ay cok umutluyum kızlar dualarınızı eksik etmeyın bende sizlere her an duacıyım

canım bende dr gözetımındeyım bılıyorsunuz.. gecen aylarda adetıme 5 gün kala sehir dışına cıkmam gerekıyordu düşük yaptıgım ıcın daha dikkatlı olmam lazım o yüz<den yola cıkmadan kan testı yaptırmak istedım drumda gecmesını beklememız lazım ama sen yınede yaptır ona göre cık yola dedi
tabı kan tahlılım 0.01 di adetıme 5 gün vardı ..

bırakmışmıydın sigarayı? off zaten o lanet sigara da etkiliyor bizim doğurganlığımızı.
bırakmamıstımda çok az içiyorum ....o an paketi içesim geldi...yinede rabbime şükürler olsun..

keşke bende sayısal rakamımı görebilseydim ben değerimi bilmiyorum canım ....

ewet anlayabilirsin gebe olduğunu, yanlız adetin geçmeden tıbben hemile sayılmazsın.
kanda titreli beta hcg testini adetinden önce yaptırabilirsin ve değerin 5 ten yüksekse döllenme olmuş demektir.
fakat hamile sayılmazsın çünkü bi çok gebelik adet öncesi dönemde kaybolmaktadır ve adet kanamasıyla birlikte vücuttan atılmaktadır.
buna da erken gebelik kaybı denir ve düşük sayılmaz. bi çok kişi buna farkında olmaz bile.
o yüzden adet gecikmesini beklemek psikolojik açıdan ve en doğru yanıtın alınması açısından en doğru olandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…