Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ay inşallah kızlar ya dün gece dua kitabına bakarken çocuk sahibi olmak için bi dua gördüm onu okuyorum fırsat buldukça

inşallah bu ay olur hayırlısıyla

amin canım.. allah dualarını kabul etsin..

ben de burda bir dua öğrenmiştim hep içimden onu okuyorum.. inşallah rabbim kabul eder

sizlere detaylı anlatmak istiyorum özel hastaneye gittim kan verdim oturdum hemşirenin yanına ben bebek istiyorum ve bugün test yaptım testide götürmüştüm şuna bakarmısın gebelik varmı yokmu dedim oda baktı yok dedi ya nasıl olur işte orda çizgi var dedim olsun hatalı test dedi nasıl dedim bu testlerin çoğu hatalı basılıyor dedi fazla inanma dedi adetin geçtiği zaman 3 gün 4 gün sonra gel kandan bakalım dedi....bende dedim hay senin kör gözüne şimdi pozitifi görünce mors olcan dedim içimden ....doktor elinde kağıtla adımı söyledi gittim malesef negatif dedi...
değerimin kaç olduğunu bilmiyorum
ama şu an da elimde test kabak gibi orda işte çizgi duruyor hala...
hatta eşime göterdim evet diğeri kadar canlı değil silik çizgi dedi
eşime kandan baktırdığımı söyledim
negatif dedim
olabilir aşkım dedi nasıl yani üzülmedinmi dedim yok aşkım sen yanımdasın ya o da olur zamanı vardır dedi birdaha bu adamla evlendiğim için şükrettim halime
bugünde çok güzeldi ormanda mangal keyfi yaptık yürüş lunapark ve eve geldik işte ..
şimdi bu testte duran çizgi için ne düşünmeliyim perşembe günü adet olmam lazım

kocişte üzülmeye başladı artık niye bizim çocuğumuz olmuyo diye sorup duruyo sonra varmı böyle çiftler 6 ay 1 sene sonra olan diye soruyo
bende onu teselli etmeye çalışıyorum körler sağırlar birbirini ağırlıyor durumu :))
geçenlerde ablam kızdı banada aa bu kadar stres yapma takıntı haline getirdin bırak kendi haline diye
onada söyledim dışarıdan stres yapma demek öyle kolayki
ama takıntı yapmamak elde değil
birde niyeyse evlenince herkes başlıyor sormaya bebek varmı düşünmüyormusunuz sanki düşününce hemen oluyo ay bunaldım beee üffff

nasıl dua canım banada öğretsene

Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin

"Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.

Bu dua evlad ve ensap sahibi olmak ve hayırlı mirasçısı kalmak ve dünya ve ahirette yalınız kalmamak için şimdiden okunacak düadır. Bahusus evlada hasret çekenler yukarıda arz ettiğim gibi devam ederlerse Mevla muvaffak eder inşAllâh ."

:26::26::26::26::26::26::26::26:

:44::44::44::44::44::44::44:

canım bu idrar testlerine hiç güven olmuyo kandaki değerini öğrenseyin keşke hayırlısı olsun canım denemelere devam edelim hepberaber

canım kanda yoksa idrarda çıkması mümkün değil. ha geç döllenme olur ikisindede çıkmaz ama öyle bi durumda. bu arada negatif dedi ama değer kaç acaba 5 e yakınsa bir ihtimal

tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
bak eşin çok haklı, başında sevdiğin ve seni seven bir eşin ve misler gibi bir yavrun var allah size bağışlasın..
sen bunlara üzme canını, hayırlısıyla tekrar bebeğin olacak

benim duada şu

fe hebli min ledünke veliyya yerisüni ve yerisü min ali yakub.yuhricüküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.

bana tarafından bir evlat ihsan et. ki banada varis olsun. yakup hanedanına mirascı olsun. sonra bebek olarak çıkaran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için

ayyy ebru senin bu azmine hayranım canım sen adet olsan acaba üstüne mi gördüm diye düşünürsün.boşver ya rahat ol canım biraz zamana bırak bu kadar heyecana benim kalbim dayanmaz.ama umarım senin istediğin gibi olur ve geç döllenmedir.

evet canım en iyisi beklemek hayırlısı olsun

canım bu idrar testlerine hiç güven olmuyo kandaki değerini öğrenseyin keşke hayırlısı olsun canım denemelere devam edelim hepberaber
ya ben ne zaman idrar testi yapsam varsa var yoksa tek çizgi çıkardı çok güvenirdim bu 2 dir bana oyun oynuyor

canım kanda yoksa idrarda çıkması mümkün değil. ha geç döllenme olur ikisindede çıkmaz ama öyle bi durumda. bu arada negatif dedi ama değer kaç acaba 5 e yakınsa bir ihtimal
değerimi bilmiyorum canım değerimi öğrenmem için yarın sabah gitmem gerekiyordu bende dedim bari varmı yokmu onu öğrenim eşime süpriz yapim diye acele ettim

ben ilk oğlumdada böyleydim gebe kalana kadar etmediğim kalmadıama bak basardım şimdide kardeşi için uğrasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…