- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.741
slm kızlar ben geldim nabersiniz:44:
ay inşallah kızlar ya dün gece dua kitabına bakarken çocuk sahibi olmak için bi dua gördüm onu okuyorum fırsat buldukça
inşallah bu ay olur hayırlısıyla
amin canım.. allah dualarını kabul etsin..
ben de burda bir dua öğrenmiştim hep içimden onu okuyorum.. inşallah rabbim kabul eder
nasıl dua canım banada öğretsene
:26::26::26::26::26::26::26::26:
sizlere detaylı anlatmak istiyorum özel hastaneye gittim kan verdim oturdum hemşirenin yanına ben bebek istiyorum ve bugün test yaptım testide götürmüştüm şuna bakarmısın gebelik varmı yokmu dedimoda baktı yok dedi ya nasıl olur işte orda çizgi var dedim olsun hatalı test dedi nasıl dedim bu testlerin çoğu hatalı basılıyor dedi fazla inanma dedi adetin geçtiği zaman 3 gün 4 gün sonra gel kandan bakalım dedi....bende dedim hay senin kör gözüne şimdi pozitifi görünce mors olcan dedim içimden ....doktor elinde kağıtla adımı söyledi gittim malesef negatif dedi...
değerimin kaç olduğunu bilmiyorum
ama şu an da elimde test kabak gibi orda işte çizgi duruyor hala...
hatta eşime göterdim evet diğeri kadar canlı değil silik çizgi dedi
eşime kandan baktırdığımı söyledim
negatif dedim
olabilir aşkım dedi nasıl yani üzülmedinmi dedim yok aşkım sen yanımdasın ya o da olur zamanı vardır dedi birdaha bu adamla evlendiğim için şükrettim halime
bugünde çok güzeldi ormanda mangal keyfi yaptık yürüş lunapark ve eve geldik işte ..
şimdi bu testte duran çizgi için ne düşünmeliyim perşembe günü adet olmam lazım
sizlere detaylı anlatmak istiyorum özel hastaneye gittim kan verdim oturdum hemşirenin yanına ben bebek istiyorum ve bugün test yaptım testide götürmüştüm şuna bakarmısın gebelik varmı yokmu dedimoda baktı yok dedi ya nasıl olur işte orda çizgi var dedim olsun hatalı test dedi nasıl dedim bu testlerin çoğu hatalı basılıyor dedi fazla inanma dedi adetin geçtiği zaman 3 gün 4 gün sonra gel kandan bakalım dedi....bende dedim hay senin kör gözüne şimdi pozitifi görünce mors olcan dedim içimden ....doktor elinde kağıtla adımı söyledi gittim malesef negatif dedi...
negatif dedim
olabilir aşkım dedi nasıl yani üzülmedinmi dedim yok aşkım sen yanımdasın ya o da olur zamanı vardır dedi birdaha bu adamla evlendiğim için şükrettim halime
bugünde çok güzeldi ormanda mangal keyfi yaptık yürüş lunapark ve eve geldik işte ..
negatif dedim
hg canım ne oldu sonucun yaaa
Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin
"Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.
Bu dua evlad ve ensap sahibi olmak ve hayırlı mirasçısı kalmak ve dünya ve ahirette yalınız kalmamak için şimdiden okunacak düadır. Bahusus evlada hasret çekenler yukarıda arz ettiğim gibi devam ederlerse Mevla muvaffak eder inşAllâh ."
aminnnnnnnnnnnnn inşallah canım saolasın inşallah dualarımız kabul olur
Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin
"Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.
Bu dua evlad ve ensap sahibi olmak ve hayırlı mirasçısı kalmak ve dünya ve ahirette yalınız kalmamak için şimdiden okunacak düadır. Bahusus evlada hasret çekenler yukarıda arz ettiğim gibi devam ederlerse Mevla muvaffak eder inşAllâh ."
aminnnnnnnnnnnnn inşallah canım saolasın inşallah dualarımız kabul olur
amin canım.. allahım kabul eder inşallah
sonucum kan testine göre negatif çıktı...ama nedense ben bu sonuca inanmıyorum içimden bir his adet olmuyacaksın diyor....
idrar testi şuanda elimde hala 2.çizgi duruyor
öyle işte napıcamı bilemiyorum en iyisi perşembe günü adet günüm gelince geçmesini beklemek
sonucum kan testine göre negatif çıktı...ama nedense ben bu sonuca inanmıyorum içimden bir his adet olmuyacaksın diyor....
idrar testi şuanda elimde hala 2.çizgi duruyor
öyle işte napıcamı bilemiyorum en iyisi perşembe günü adet günüm gelince geçmesini beklemek
kızlar ben çıkıyorumm
iyi gecelerr
hepinizi öpüyorum
ya ben ne zaman idrar testi yapsam varsa var yoksa tek çizgi çıkardı çok güvenirdim bu 2 dir bana oyun oynuyorcanım bu idrar testlerine hiç güven olmuyo kandaki değerini öğrenseyin keşke hayırlısı olsun canım denemelere devam edelim hepberaber
değerimi bilmiyorum canım değerimi öğrenmem için yarın sabah gitmem gerekiyordu bende dedim bari varmı yokmu onu öğrenim eşime süpriz yapim diye acele ettimcanım kanda yoksa idrarda çıkması mümkün değil. ha geç döllenme olur ikisindede çıkmaz ama öyle bi durumda. bu arada negatif dedi ama değer kaç acaba 5 e yakınsa bir ihtimal
ben ilk oğlumdada böyleydim gebe kalana kadar etmediğim kalmadıayyy ebru senin bu azmine hayranım canım sen adet olsan acaba üstüne mi gördüm diye düşünürsün.boşver ya rahat ol canım biraz zamana bırak bu kadar heyecana benim kalbim dayanmaz.ama umarım senin istediğin gibi olur ve geç döllenmedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?