- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.761
selam kızlarr nasılsınızz
ebruu test markan nee?
çöpe atmıstım gidip bakim canım....
markası İNFO
evet çift çizgi çıktı biri daha silik ama var yani herkes var diyor....eeee
kanda yok çıktı şimdi tek çarem perşembe günü adetimi beklemek :26:
ebru ilk gebeliğinde kaç ay uğraştın canım ?
birde bu adetine kaç gün var
resmi yükleseydin canım merak ettimmmmmmm
[/B]
ilk gebeliğimde 8 ay uğrastım
adetim bu perşembe
canım deprem oldu demişsin nerde oldu
bizim muhabbet kusu kendini parçaladı bende eşime deprem olcak dedim
resim yükleyemiyorum canım bilmiyorum
bak c çizgiindeki çizgi koyu ya t nin altındada silik aynı genişikte çizgi var negatif olsa bembeyaz çıkardı hep ....
ohoooo sen daha yenisin canım 12 deniceksin olmazsa o zaman biraz enişe edebilirisn daha dur 6 ayın daha varcanım geçen olan depremden bahsediyorum kütahya depreminden.
ay olmasın bidaha söyle kuşa düzgün dursun :)))
biliyomusun 8 ay denedim dedinya umut oldun bana inşallah benimde olur bu 6. ayım olacak.
sen herhangi bir tedavi görmüşmüydün öyle kendi kendinemi kaldın
canım 2-3 gün daha bekle bakalım sabır...
kızlar bugün 12.günüm geçen aylarda yumurtlama 12.gündü bu ay bi belirti yaşamadım akıntı ve kasık ağrsı hissetmedim ebruuuuuuuuuuuuuuuu verdiğin alman takviminde yarın diyo aman bugünde yarında yapalım biz dimi
ebru vakit geçmek bilmiyor yahu 6 ay bana ömür gibi geldi :))
kızlar bu arada alman takvimi, nedir ? bildiğimiz ovulasyon hesabından farklı bişeymi
nisbir sende durumlar nasıl varmı gelen giden
canım yumurtlama gününü,bebeğin yerleşme gününü kız veya erkek olacak günleri vs....hesaplayan bir takvim yarın girersen ben sana linki atarım ...şuanda bu pc de link kayıtlı değil diğer pc ye kayıt etmiştim
iyi geceler selam kızlar nasılsınz
benimkiside öyledir canım bende perşembe olucam....benimki geldi canım ama sökülmek için uğraşıyor ama yarın günüm tam gününü bekliyor sanırım pek dakik benim kırmızı:84:
iyiyiz anniş senden naber ben biraz buruğum ama şükürler olsun rabbime ne diyeyeimki baska elimde bir test çubuğu pozitif elimde kan testi negatif ...iyi geceler selam kızlar nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?