Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

[/B]

ilk gebeliğimde 8 ay uğrastım
adetim bu perşembe
canım deprem oldu demişsin nerde oldu
bizim muhabbet kusu kendini parçaladı bende eşime deprem olcak dedim

canım geçen olan depremden bahsediyorum kütahya depreminden.
ay olmasın bidaha söyle kuşa düzgün dursun :)))
biliyomusun 8 ay denedim dedinya umut oldun bana inşallah benimde olur bu 6. ayım olacak.
sen herhangi bir tedavi görmüşmüydün öyle kendi kendinemi kaldın

ohoooo sen daha yenisin canım 12 deniceksin olmazsa o zaman biraz enişe edebilirisn daha dur 6 ayın daha var
canım 2-3 gün daha bekle bakalım sabır...

sabır abır sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen ne durumdasın canım neler yaptın:18:

kızlar bugün 12.günüm geçen aylarda yumurtlama 12.gündü bu ay bi belirti yaşamadım akıntı ve kasık ağrsı hissetmedim ebruuuuuuuuuuuuuuuu verdiğin alman takviminde yarın diyo aman bugünde yarında yapalım biz dimi

ebru vakit geçmek bilmiyor yahu 6 ay bana ömür gibi geldi :))

kızlar bu arada alman takvimi, nedir ? bildiğimiz ovulasyon hesabından farklı bişeymi

yapabiliyorsanız yapın ama bence yarın yapın daha çok sperm olur bak ben bu ay alman takvimini herkese verdim ama ben uymadımalman takviminin yumurtlama günü biz yapmadık 1 gün öncesi yapmıstık demekki tam gününde yapmak lazımmıs...bi süpriz olsa adet olmasam hayırlısı ile gebe çıksam şokkkkk olrum herhalde ama bugün ormana gittik sürekli bişi geliyo gibi oldu bende adet oldum sanıdm tuvalete gittim akıntı gelmiş yarınıda atlatırsam perşembe dört gözle adetimin gelmemesini beklicem....
bu arada ateş ölçme yöntemini herkeze tavsiye ederim
ateşim bir anda düştü işte gebe değilim yani

ebru vakit geçmek bilmiyor yahu 6 ay bana ömür gibi geldi :))

kızlar bu arada alman takvimi, nedir ? bildiğimiz ovulasyon hesabından farklı bişeymi

canım yumurtlama gününü,bebeğin yerleşme gününü kız veya erkek olacak günleri vs....hesaplayan bir takvim yarın girersen ben sana linki atarım ...şuanda bu pc de link kayıtlı değil diğer pc ye kayıt etmiştim

tamam canım yarın girerim. bende bu ay ateş ölçeyim diyorum bakalım bu ikisine göre deneyelim bu ayda kısmet

benimki geldi canım ama sökülmek için uğraşıyor ama yarın günüm tam gününü bekliyor sanırım pek dakik benim kırmızı:84:
benimkiside öyledir canım bende perşembe olucam....
iyi geceler selam kızlar nasılsınz
iyiyiz anniş senden naber ben biraz buruğum ama şükürler olsun rabbime ne diyeyeimki baska elimde bir test çubuğu pozitif elimde kan testi negatif ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…