- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.841
kızlarrrr rüyamda minnakkk bir oğlum olduğunu gördüm.. altını değiştiriyodum, eşime de git bez al diyodum :93::93::93:
Ayy canım inşallah. bazen içime bi korku düşüyor ya bu ay hiç yumurtlamadıysam ya da çatlamadıysa faln filan diye. çünkü bende 1 kerenin haricinde hiiiçç akıntı gelmedi ya.
bir de hani demiştim ya benim adete 1 hafta 10 gün kala sarı sarı akıntı gelir diye. yumurtlama zamanına kadar da normal akıntı gelirdi.
ama bu ay soğan suyundan sanırım resmen kupkuruydum hiç bişey gelmedi. ama dün hafif sarı ve beyaz akıntı gelmeye başladı sanırım adet olacam
Rabbimden hayırlısı. zaten ben hamile olmadığımdan çok şu iki aydır adet olamadığıma geç olduğuma üzülüyorum. 28 gün süren adetim ne hale geldi. çünkü stresten kendi bünyemi bozuyorum işte ona üzülüyorum yani Rabbimin vermediğine değil tevekkül sahibi olamayıp kendimi üzüp vücudumu da bozduğuma...
eğer hamile kalamazsam bu ay soğan sayesinde erken gelir herhalde adetim.
ama her geçen zamandaha çok alışıyorum ilk ay hamile kalamadığıma daha çok üzülmüştüm şimdi giderek azalıyor o... demek ki bir vakti var diyorum
Ayy canım inşallah. bazen içime bi korku düşüyor ya bu ay hiç yumurtlamadıysam ya da çatlamadıysa faln filan diye. çünkü bende 1 kerenin haricinde hiiiçç akıntı gelmedi ya.
bir de hani demiştim ya benim adete 1 hafta 10 gün kala sarı sarı akıntı gelir diye. yumurtlama zamanına kadar da normal akıntı gelirdi.
ama bu ay soğan suyundan sanırım resmen kupkuruydum hiç bişey gelmedi. ama dün hafif sarı ve beyaz akıntı gelmeye başladı sanırım adet olacam
Rabbimden hayırlısı. zaten ben hamile olmadığımdan çok şu iki aydır adet olamadığıma geç olduğuma üzülüyorum. 28 gün süren adetim ne hale geldi. çünkü stresten kendi bünyemi bozuyorum işte ona üzülüyorum yani Rabbimin vermediğine değil tevekkül sahibi olamayıp kendimi üzüp vücudumu da bozduğuma...
eğer hamile kalamazsam bu ay soğan sayesinde erken gelir herhalde adetim.
ama her geçen zamandaha çok alışıyorum ilk ay hamile kalamadığıma daha çok üzülmüştüm şimdi giderek azalıyor o... demek ki bir vakti var diyorum
kızlarrrr rüyamda minnakkk bir oğlum olduğunu gördüm.. altını değiştiriyodum, eşime de git bez al diyodum :93::93::93:
inşallah canım hadi hayırlısı rüyada erkek bebek görmek iyidir
sevinç senin oğlun kaç yaşında maşallah erkenden anne olmuşsun
tülayyyyyyyyyyy
kız sevinç 31 yaşındaymış ben listeye yanlış yazmışım ama düzelttim
ezgiiiiiiiiiiii:81::81::81: canim çatlamıssın gözün aydınn.ayy rüyada görmüssün.ALLAH İZNİYELE BU AYY HAMİLESİNN
Allah iyliğini versin hemii
Biz ebruya kızıyorduk ya mide bulantısı erkenden başlamaz seninki psikolojik diye ben anladım neden bulandığını. bence soğan yapıyor. yemeklerden önce içiyoruz ya bi de şişkinlik yapıyor. sürekli ve hafif bi mide bulantısı yapıyor ağır değil hafif hafif. bi de ben günlerdir çay içemiyorum.soğan yetiyor da artıyorAllahım inşallah şifa olsun da bu nimet bize. ilaçlardan haplardan çok çok iyidir.
inşallah tatlımmm
tablomu gördün müü
dün çatlamış di miiii[/QUOTE
evet niceledim canimm.dün gibi duruyo.peki dün yaptınzmi canim:26:
sevinç senin oğlun kaç yaşında maşallah erkenden anne olmuşsun
inşallah tatlımmm
tablomu gördün müü
dün çatlamış di miiii[/QUOTE
evet niceledim canimm.dün gibi duruyo.peki dün yaptınzmi canim:26:
evet evett yaptıııkkk
yarin kocam izmireee uçuyooooo
evet evett yaptıııkkk
çok güzel bakk nediycem yarın akşamda mutlaka yapın okmii.simdi çıkmama lazım acil görüsürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?