Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım hakkımızda hayırlısını dileyelim
bende o kadara çok kuruydum ki bu ay hatta yumurtlamadığımı bile düşündüm belirtilere takılmamak lazım bence
çok haklısın stres yapıp doğal dengemizi bozuyoruz allahım hepimizin yardımcısı olmus

aynen tatlım sağlığımız çok daha önemli inan ben de 2 aydır yumurta çatlamasında sorun yaşadığım için en çok yine çatlamayacak diye korkuyodum ama şükür rahatladım, artık gerisi allaha kalmış.. hakkımızsa hayırlısı ne ise onu versin..
sen de fazla sıkma kendini bak sağlığını bozarsın allah korusun

Sağolasınız kızlar.. aslında ben çok takmadığımı zannediyorum ama taktığımı adetim geçip de gelmeyince anlıyorum gerçi geçen ay kimyasal bişiler olmuş belki de o yüzden gecikti..
afiyet olsun canım ben bugün yine erkenciyim yine misafirim vardı babam

kız sevinç 31 yaşındaymış ben listeye yanlış yazmışım ama düzelttim

Allah iyliğini versin hemii

Biz ebruya kızıyorduk ya mide bulantısı erkenden başlamaz seninki psikolojik diye ben anladım neden bulandığını. bence soğan yapıyor. yemeklerden önce içiyoruz ya bi de şişkinlik yapıyor. sürekli ve hafif bi mide bulantısı yapıyor ağır değil hafif hafif. bi de ben günlerdir çay içemiyorum.soğan yetiyor da artıyor Allahım inşallah şifa olsun da bu nimet bize. ilaçlardan haplardan çok çok iyidir.

yok yokk soğan çok yarayacak bak görürsün canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…