Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kaçıncı günüdesin canim sen.ama akıntının sebebi kesinlikle sogan suyundan bencee.ama ateş çok çok yüksekk sabah ölçyüon dimi

kaçıncı günüdesin canim sen.ama akıntının sebebi kesinlikle sogan suyundan bencee.ama ateş çok çok yüksekk sabah ölçyüon dimi

evet kuşum ya çok yüksekkk ben de anlamadımmm

10.günüm canım bugünn

sabah ölçüyorum canım yataktan çıkmadan önce

Son düzenleme:
evet kuşum ya çok yüksekkk ben de anlamadımmm

10.günüm canım bugünn

sabah ölçüyorum canım yataktan çıkmadan önce

alalalal benimde 11.günüm bugun AMA ATEŞİM 36.0 kaç günüdür hiç yükselmedii.ayy seninki neiye yüüksek acapp.kız hamilemisin yoksaa

kız ne hamilesi yokk

biraz halsizim bu ara faranjit oldum ondan mı acaba ateşim yüksek diyorumm

ayy nebileyim ateşim garip yüksek geldi bana.acabaa gecen aydan üstünemi gördün diye düsündüm.ama faranjittende olabilirr sogandanda. gögsünde agrı falan varmiiii:26:

ayy nebileyim ateşim garip yüksek geldi bana.acabaa gecen aydan üstünemi gördün diye düsündüm.ama faranjittende olabilirr sogandanda. gögsünde agrı falan varmiiii:26:

tatlım geçen ay adetim tam bira hafta erken geldi ve çok azdı
normalde 6 haziranda gelmesi gerekiyordu ben de bundan şüphelendım test yaptımm yaklaşık 1 hafta önce ama negatif çıktı

ateşimin bu kadar yüksek olması normal değil yuhhhh yaniii ateş eşiğim bukadar mı yüksek

hiçbir yerimde ağrı sızı yokkk göğsümde falanda puff gibilerr

hoşgeldin bebişimmmm

ezgi bak sana da sorayım

benden biraz önce uzayan akıntı geldi ama sarımtırak 10.günüm yumurtlama için erken .
acaba soğansuyundan mı ?

bi de ateşim çok yüksek benim yaaaa
36.3
36.5
36.4
36.7
36.8
36.6
-------------
37.0
36.9
36.8
baksanaa

canım ilk başta yazdıkların adet dönemin heralde, adetten sonra yüksek çıkıyo demek ki senin normal vücut ısın böyle yüksek, ya da farenjitten olabilir..
ama akıntın sarımsı diyorsun muhtemelen soğan küründen canım

evet canım adetin 2.gününden itibarenn ölçmeye başladım

soğanı da baya baya yapıyom yaa aaferin banaaa

Günaydın hatunlarrr

Herkesin günü aydın olsun. bol bereketli sağlık huzur mutluluk dolu bir gün olsun...
tskler tatlım iyi dileklerin ıcın
48 kıloya düşmüşüm Pembigcim ben zahmet olmazsa degıstırıverirsin canım simdiden tskler...:)

Süper ya Tabloya Bak İnşallah bu defa Allah emeklerini boşa cıkarmaz kuzum :81:
benımde takvime vede drun bana verdıgı ilişki planlamasına göre yumurtam dün çatlaması lazımdı
dün sabah ve bugün hala devam eden kasıktaki şişlik ve batmalar sanırım çatlıyor anlamına gelıyor akıntım sarıydı beyazlamaya basladı ya bide ilişkiye girdigimiz icin son kalan spermlerde yavaş yavaş akıyor o yuzden pekte akıntıyı takip edemıyorum bakalım tutucakmı bu aydan cok umutluyummm:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…