- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.861
eee senn ?????????
çok güzel bakk nediycem yarın akşamda mutlaka yapın okmii.simdi çıkmama lazım acil görüsürüzz
tamam canım görüşürüz
yok yokk soğan çok yarayacak bak görürsün canımm
İnşallah bak sana yaramış. inşallah en azından rahmi temizliyo pcoya iyi geliyor. ben zaten soğanı çocukken yemediğime kızarım hala. soğan büyük bi nimet her haliyle..
geçen noldu biliyo musun? okulun son günleri ya zaten çok ders işlenmiyo laboratuardayız. çocuklar benden sürekli ağrı kesici ister oysa ki hiç de taşımam yanımda. bu soğan kürünü aratştırırken buldum. soğanı ekmekle yiyince ağrı kesiici özelliği varmış. hap isteyen bi kıza dedim bak soğanı böyle yaparsan ağrın kesilirmiş eve gidince yap sürekli ağrı kesici kullanma.
geçen de benim başım müthiş ağrıyordu ama dayanılmaz halde migren tarzı bişey var bende. şu hani az uyuduğum gün. ağrı kesicisi olan var mı dedim. hemen lafı yapıştırdılar tabi hocam soğan ekmek yiyin
İnşallah bak sana yaramış. inşallah en azından rahmi temizliyo pcoya iyi geliyor. ben zaten soğanı çocukken yemediğime kızarım hala. soğan büyük bi nimet her haliyle..
geçen noldu biliyo musun? okulun son günleri ya zaten çok ders işlenmiyo laboratuardayız. çocuklar benden sürekli ağrı kesici ister oysa ki hiç de taşımam yanımda. bu soğan kürünü aratştırırken buldum. soğanı ekmekle yiyince ağrı kesiici özelliği varmış. hap isteyen bi kıza dedim bak soğanı böyle yaparsan ağrın kesilirmiş eve gidince yap sürekli ağrı kesici kullanma.
geçen de benim başım müthiş ağrıyordu ama dayanılmaz halde migren tarzı bişey var bende. şu hani az uyuduğum gün. ağrı kesicisi olan var mı dedim. hemen lafı yapıştırdılar tabi hocam soğan ekmek yiyin
Kızlar ben geç yattım erken kalktım uykum geldi gideyim azcık kestireyim..
Kızlar ben geç yattım erken kalktım uykum geldi gideyim azcık kestireyim..
tamam canım görüüşürüz benim de uykum geldi malum..
bende biraz kestireyim hoşçakalın:87:
ben geldimmmmmm
:86::86::86::86::86::86::86::86:
deryaaa kocam izmire ucuyon yarın.eniştene iyi bakk
Kızzz Tülüüüüüüüüüüüüü:89::89::89::89::89:
ahhh tamam kuşum sen merak etmeeeeee
okudunmu bavcım yazdıgımıı
saol cANİM ALLAH razı olsun.söyleyimde gelirken seni getirsin.derlesirikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?