Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yok yokk soğan çok yarayacak bak görürsün canımm

İnşallah bak sana yaramış. inşallah en azından rahmi temizliyo pcoya iyi geliyor. ben zaten soğanı çocukken yemediğime kızarım hala. soğan büyük bi nimet her haliyle..

geçen noldu biliyo musun? okulun son günleri ya zaten çok ders işlenmiyo laboratuardayız. çocuklar benden sürekli ağrı kesici ister oysa ki hiç de taşımam yanımda. bu soğan kürünü aratştırırken buldum. soğanı ekmekle yiyince ağrı kesiici özelliği varmış. hap isteyen bi kıza dedim bak soğanı böyle yaparsan ağrın kesilirmiş eve gidince yap sürekli ağrı kesici kullanma.
geçen de benim başım müthiş ağrıyordu ama dayanılmaz halde migren tarzı bişey var bende. şu hani az uyuduğum gün. ağrı kesicisi olan var mı dedim. hemen lafı yapıştırdılar tabi hocam soğan ekmek yiyin

hadi yaa ben de ilaç almayı hiiç sevmem. bir daha başım ağrırsa denerim
ben bir de kirazı biliyorum başağrısına çok iyi geliyor

tam yerine otutturmuşlar
bu arada soğanın özellikle kadın için faydalarını anlata anlata bitiremiyorlar
allahım yaratmış ama kıymet bilen nerdeee

ben de kirazı bilmiyordum..ananası biliyordum Rabbim işte dert verip dermanını da veriyor. Rabbim bizi ne çok seviyor

okudunmu bavcım yazdıgımıı

okudumm yukaarda yevrummmm

T;ülücüm benden biraz önce uzayan akıntı geldi ama şeffaf değil tam biraz sarımtırak .
yumurtlama için erken daha en erken 2 günüm var ateşim de yumurtlama ateşi değil zaten
soğan suyundan mı geliyor acaba bu akıntı ne dersin?
36.3
36.5
36.4
36.7
36.8
36.6
-------------
37.0
36.9
36.8

baksana ateşimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…