Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sanırım sürmez bilmiyorum ki ben kullanmadım gün yöntemiyle korundum ama aynı gün yöntemiyle hamile kalamıyomm
15 temmuza kadar öğle uykusu yokkk

10 temmuz sınavlar son değil mi?
he bi de ben aralarda uyurum

yok yok yapıyozz da dün dolu gündüü eşimin çok uykusu vardı sırnaşmadı .yanı 2 yapmadık
ama dün yapsaydık bugün yapmıcaktımm,vardır bi hayır belkiii ekıntı falannn yaniii

evet sarımtıraktı ama benim adetim 10. güne kadar sürünür o yüzden olabileceğini düşündüm. çok hafif sarımtırak, ama bildiğin yumurta akı yalnız çok çok koyuydu.

valla tam beyaz değildi sarımtıraktı.
amannn neyse ne ,ben halvetime bakarımmm,yarın da doktora gidicem zatenn.
baklaım ne dicek?

yok yok yapıyozz da dün dolu gündüü eşimin çok uykusu vardı sırnaşmadı .yanı 2 yapmadık
ama dün yapsaydık bugün yapmıcaktımm,vardır bi hayır belkiii ekıntı falannn yaniii

evet evet bugünü kaçırmaa

benim de niyetim var bu gece, gerçi 2 gün üst üste olacak ama ne bileyim garanti olsun

ayyy kızlar be dayanamıyorum
duşa giricem ve sonra çıkmam lazımmm
hepinizi öpüyorummm kocaman hem deee

canım çok kısır çekti

neyse tarhana çorbamı o niyetle içimm barii

yalnız kızlar ben ömrüm boyunca cılızın tekiydim. kopacak gibi olanlar var ya onlardan yüzüme çok yansımaz ama belim ve kalça kısmım çok zayıftı. bu yıl ilk defa 3-4 ayda 3 kilo aldım bu normal mi herkes evlenince alır evleneli 1 buçuk yıl oldu. ama hep 46 ydı. geçen bi pantolonu tedavülden kaldırdım ve ben hiç kıyafetlerimi daraldı diye kaldırdığımı bilmem. okulda patladım onun içinde önlük vardı düğmeyi açtım da öyle rahatladım. bi yandan seviniyorum ama bir yandan da acaba demeden geçemiyorum noluyo bana

kızlar ben bu ay günaşırı yapmıycam hep hamile olanlar bri kaç kez yapmayla tutturuyor.biz bu ay 12 kez falan yapmışız kaydediyordum baktım.hiç kaçma ihtimali yok belki de bu kadar çok yapınca sperm falan kalmıyor.ben bu ay yumurtlama gününe 1 2 gün kalana kadar yapmıycam tabi eşim sabrederse.sonra 1 2 kez de yumurtlama gününde yapcam.eşime keçiboynuzu pekmezi alcam kendime de soğan yapcam.

çok yapınca erkekte pek istekli olmuyoo.arada yapcanki hırslanacakk özleyecekk:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…