- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.941
Aman diyim haa
bizim kandil arası girdi tam o vakte ama umut dünyası işte
ohh iyi yaptın bebişimm ben de yatakodamı topladım kısır yaptım çamaşır makinemi çalıştırdım geldimm
sonra bide çamaşır serip yerleri viledalarım olur biterr
kız nesi güzell dün bütün gün kendine gelemedim ben
sanırım sürmez bilmiyorum ki ben kullanmadım gün yöntemiyle korundum ama aynı gün yöntemiyle hamile kalamıyommtatlım evleneli bu ay sonunda 23 ay olacak ama ben 9 ay falan doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım ama çok dikkat etmedim yumurtlama gününe faalan ama 7 8 aydır çok dikkat ediyorum ama olmuyor.hapın etkisi bu kadar sürermi sizce?
15 temmuza kadar öğle uykusu yokkk
kısır mı yaptınnn
sanırım sürmez bilmiyorum ki ben kullanmadım gün yöntemiyle korundum ama aynı gün yöntemiyle hamile kalamıyomm
10 temmuz sınavlar son değil mi?
he bi de ben aralarda uyurum
ama tam beyaz değildi sarımtırakk
senin de öylemiydı?
yaniiiii tam bitmedi azcık soğusun bakalımmmm
deryoşum sen de öyle uzayan akıntı falan bekleme bence günaşırı bütün ayı değerlendir bak ben 14. gün çatladı diye bıraksaydım ohooooo halbuki dün çatladı
evet sarımtıraktı ama benim adetim 10. güne kadar sürünür o yüzden olabileceğini düşündüm. çok hafif sarımtırak, ama bildiğin yumurta akı yalnız çok çok koyuydu.
yok yok yapıyozz da dün dolu gündüü eşimin çok uykusu vardı sırnaşmadı .yanı 2 yapmadık
ama dün yapsaydık bugün yapmıcaktımm,vardır bi hayır belkiii ekıntı falannn yaniii
ayyy kızlar be dayanamıyorum
duşa giricem ve sonra çıkmam lazımmm
hepinizi öpüyorummm kocaman hem deee
ayyyy bugün çok değişik kasık sancılarım var galiba bebişim dölleniyoorrr
ayyyy bugün çok değişik kasık sancılarım var galiba bebişim dölleniyoorrr
soğan suyu yumurtlamayı erken yaptırıyo halvetleri ihmal etme sakınnn
bu arada merhaba kızlar:86:
kızlar ben bu ay günaşırı yapmıycam hep hamile olanlar bri kaç kez yapmayla tutturuyor.biz bu ay 12 kez falan yapmışız kaydediyordum baktım.hiç kaçma ihtimali yok belki de bu kadar çok yapınca sperm falan kalmıyor.ben bu ay yumurtlama gününe 1 2 gün kalana kadar yapmıycam tabi eşim sabrederse.sonra 1 2 kez de yumurtlama gününde yapcam.eşime keçiboynuzu pekmezi alcam kendime de soğan yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?