- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.961
canım çok kısır çekti
neyse tarhana çorbamı o niyetle içimm barii
yalnız kızlar ben ömrüm boyunca cılızın tekiydim. kopacak gibi olanlar var ya onlardan yüzüme çok yansımaz ama belim ve kalça kısmım çok zayıftı. bu yıl ilk defa 3-4 ayda 3 kilo aldım bu normal mi herkes evlenince alır evleneli 1 buçuk yıl oldu. ama hep 46 ydı. geçen bi pantolonu tedavülden kaldırdım ve ben hiç kıyafetlerimi daraldı diye kaldırdığımı bilmem. okulda patladım onun içinde önlük vardı düğmeyi açtım da öyle rahatladım.bi yandan seviniyorum ama bir yandan da acaba demeden geçemiyorum noluyo bana
slm kizlarrr nbrrr
çok yapınca erkekte pek istekli olmuyoo.arada yapcanki hırslanacakk özleyecekk:78:
iyidir kuşşşşşşş
iş yaPmmaaa .kahve içmeee maydonoz nane yemee ada cayı içmee
slm kizlarrr nbrrr
evet canım ya ne ben de istek kaldı ne onda.bu ay az ve öz olcak.
evet canım ya ne ben de istek kaldı ne onda.bu ay az ve öz olcak.
kız ben haftada 1 gün belki çay içerim 2 gündür kendime çay demliyorum yaa fazla içiorum bide fincan fincan bebişime dokunmasın
a.selam canım senden naberr
kız ben haftada 1 gün belki çay içerim 2 gündür kendime çay demliyorum yaa fazla içiorum bide fincan fincan bebişime dokunmasın
a.selam canım senden naberr
napion kusum nasil gidior calismalar benim bugun 13.gun ama hic istegim yok
ben cayı hiç sevemem.hamile kaldıgım ayy okadar içmişimki çay esim diyokkii sana çay getirmekten helak oldum diyoo.ama hiçç farkında degildim.hep cay istiyomusum annemden falann.ee sendee
:119::119::119::119::119::119::119::119:
kız dur daha bugün dölleniyoo
:119::119::119::119::119::119::119::119:
pembiqcim çok şey istiyorum senden ama ria etsem şu alman takvimini eklermisin canım bi bakayım yumurtlama günü ne zaman.
benim 11.günümm ama bugun yok yarında eşim izmire uçuyoo.yani yarinda yokk.sanirim cumartesi yaparız
şekerimm hg canim.kız sen şu incire kaçıncı gün başladın bacim
:80:hos geldın Canım
iyilik sendenslm kizlarrr nbrrr
gel kuşumm sana ellerimle yedireyim kısır... sen bana gel 1 ay bütün gardrobunu 1-2 beden büyük kıyafetlerle değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?