- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.921
Cadısın yaa koptummmm
Hadi ben yavaş yavaş cıkıyorum bı duşa gireyım bide zorla bıseyler yıyeyım Kocaman öptüm sizi
ayyy bahar ve yaseminini bugun adet tarihleriii olmamıslardır insalahh
evet canım adetin 2.gününden itibarenn ölçmeye başladım
soğanı da baya baya yapıyom yaa aaferin banaaa
soğan suyu yumurtlamayı erken yaptırıyo halvetleri ihmal etme sakınnn
bu arada merhaba kızlar:86:
tatlım malesef tam günümde oldum.çok üzüldüm 1 ay daha bekliycem inşallah bu son olur.inşallah sizlerinki gelmez canım.
hayırlısı olsun canimiçiii.insalah önümüzdeki ay olmassın.ama bu ay bi kür falan uygula istersen
meraba şeker
erken mi yumurtluyonnn o zaman soğanla
zaten yarın kontrole gidicem anlarız bakalım çatladı mı büyüdü mü
????
sağol canımbenim hayırlısı evet ama çok üzüldüm çok ağladım ama ağlamakla olmuyor.evet ben de bu ay denemek istiyorum soğan kürünü.cuma günü de hormon tahlili için doktora gidicem sonra muayene olucam.beklemekle hiçbir şey kazanmadım.
pembiqcim yeni batım 8 temmuz eklersen sevinirim canım.
evet canım koştur koştur onu söyliyim dedim korktum belki ilk günler nasılsa diye ihmal edersin diye.
benim 10-11. gün geldi yumurtlama akıntısı onun haricinde bir damla benden akıntı gelmedi. yani bu durumda bende iltihap yokmuş oluyorama ebrunun da gelmişti. iltihapları da döküyor ya bu. Filiz de 11. günlerde yumurtladığını söylemişti. sen tedbiri elden bırakma
canım düzeltirim şimdi.. hakkında hayırlısı olsun ne diyelimm..
canım düzeltirim şimdi.. hakkında hayırlısı olsun ne diyelimm..
sağol canımbenim hayırlısı evet ama çok üzüldüm çok ağladım ama ağlamakla olmuyor.evet ben de bu ay denemek istiyorum soğan kürünü.cuma günü de hormon tahlili için doktora gidicem sonra muayene olucam.beklemekle hiçbir şey kazanmadım.
????
Canım geçmiş olsun. İnşallah bu son üzülmen olur. sen ne kadardır bebek istiyordun
Ayy süpper bi uyku çektim bir yığın rüya gördüm ama unuttum. ne güzel oluyormuş böyle öğle arası uyumak.. yakında öğle aralarında hep uyuycamyaşasınnn
abooo benden bugün uzayan akıntı geldii peçeteme ,ben de tabi soğan yapıyor dedimm
ama yumurtlama olacağını düşünmedim.acaba çatladım mı??bu gece zatii halvet var:86::86::86::86:
bakalım perşembe doktorum ne dicekk
bebeeemmmm ben de evimi topladım süpürdüm,bulaşık makinemi boşalltım geldimm
Ayy süpper bi uyku çektim bir yığın rüya gördüm ama unuttum. ne güzel oluyormuş böyle öğle arası uyumak.. yakında öğle aralarında hep uyuycamyaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?