- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.021
o zaman aksam eşin gelince bu formdan hiçbir şey anlatma ve deki
aşkım bir çoçuğumuz olsa kızmı istersin erkekmi
ve adını ne koyarsın de
bugün birdaha sor
canım miktarı kişiden kişiye değişir muhtemelen ama önemli olan kıvamı yani su gibi mi yoksa yapışkan gibi uzayan bişey mi?
ben de hep çatladığında sanıyodum ama yanlış biliyomusum
inşallah tatlımm bakalım yarın sabah kaç çıkacakkk:18::18:
yanlısım olmazsa e ile baslayan bişi dicek emre efe emir e ile işte bi sor yarın söylerisnilk bebeğimiz erkek olacak çok inanıyo onu biliyorum
ama isim konusunda bişey diyemem akşam sorarım
kızlar ben bir aydır ateş takibi yapıyorum ve ateş yöntemi çok doğru bir yöntem 1 aydır yumurtlıcam zaman düştü sonra aniden çıktı ( tabi ben o günü değerlendiremedim) sonra orta derecede gitti 36.5 de gitti hep ve adetime 3 gün kala 36.1 e düştü bu sabahta 35.8 e düştü ve ben adet oldum
testlere felan para yatırmayın alın bir ateş ölçer adete 3-4 gün kala yavas yavas düşüyorsa adet olcaksnız ben tuttum bu yöntemi
sanirim yapiskan sekildeydiki pecetede ole gorunuoduu...
ay bu aksam girmicektim ama girim barimm:82:
adet oldun mu annemmmmm sen
evet canım adet oldum.bu sabah ateşimi ölçtüm 35.8 e düşmüştü ve ben dedimki evet geliyor bana kırmızı kart dememe kalmadı yataktan bi kalktım çamasarım ıslandı ....gördünmü pembig 3 gün içinde 36,5 sonra birden 36,1 sonra 35,8 adet oldum ...burdan şunuda çıkartabiliriz döllenme olmamıssa 36.5 36.4 civarında gidiyor ....yüksek gidersede gebelik var demektir
ee senin bat ne oluo o zamancanım bence sen bu aralar gün aşırı değerlendir bak beni dinle heran çatlayabilir
muhtemelen akıntın yarın artacak biraz
benim o akıntımdan 4 gün sonra çatladım ben bu günleri hep değerlendirdim bakalımm
özleeeemmmm bu arada benim de 2 gün sürekli başağrım oldu
birazda bel ve kasık ağrısı ve mide bulantısı oldu
selam kızlar nabersiniz bakalım
nese kizlarr opuldunuz bnm az islerim kaldi devam ediyimmmm:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?