Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tamam tatlım çooook sağol allah sana en yakın zamanda bebişini versin.tabi bekleyen diğer arkadaşlarıma da ennn yakın zamanda versin.

pembig ben sana 18 inde çatlıcaksın demiştin hatırladınmı canım.....

ezgi sana bisi sorcam cnm bugun peceteye cok az bi sekilde seffaf bi akinti geldiii bu yumurtlama seyimii

özlemcim bak ben bu ay bugüne kadar yanlış bildiğim bişey öğrendim..
o akıntılar başladığı zaman yumurtan çatlamaya hazır demekmiş ve o akıntıyı takiben 2-4 gün içinde yumurta çatlarmış..
döllenme olabilmesi için gelen yumurtaakı kıvamındaki akıntı başladığında ilişkiye girmek lazımmış ki spermleri yumurtaya ileten o akıntıymış

bebişiiimm dedim yaa müneccim misin nesiiinnn

peki söyle bakalım hamile kalacakmıyım bu ayyyyyyy

o nu allah bilir eğer olursa erkek istiyorsun ve isminide e ile baslayan bir isim düşünüyorursun emrah emre gibi doğrumu yalanmı az kaldı canım sana dua ettim ben ok

o nu allah bilir eğer olursa erkek istiyorsun ve isminide e ile baslayan bir isim düşünüyorursun emrah emre gibi doğrumu yalanmı az kaldı canım sana dua ettim ben ok

yok annem allah nasip ederse inşallah kız istiyorum adını da hüma koymak istiyorum..
ama sen dua et bebeğğiimmm hepimizin bebişleri olsunnnnn minnak minnakkkkk

ole mii bende o akinti catladiginda gelio die biliorum..
ama cooooooookk az bisi geldi bolemi oluoomus ben ilk defa dikkat ettimde ilk defa da gordum ondan soruorum yoksa miktari bakimindan normal akintilar gibi mi gelmesi lazim onundaa

yok annem allah nasip ederse inşallah kız istiyorum adını da hüma koymak istiyorum..
ama sen dua et bebeğğiimmm hepimizin bebişleri olsunnnnn minnak minnakkkkk

o zaman aksam eşin gelince bu formdan hiçbir şey anlatma ve deki
aşkım bir çoçuğumuz olsa kızmı istersin erkekmi
ve adını ne koyarsın de
bugün birdaha sor

ole mii bende o akinti catladiginda gelio die biliorum..
ama cooooooookk az bisi geldi bolemi oluoomus ben ilk defa dikkat ettimde ilk defa da gordum ondan soruorum yoksa miktari bakimindan normal akintilar gibi mi gelmesi lazim onundaa

canım miktarı kişiden kişiye değişir muhtemelen ama önemli olan kıvamı yani su gibi mi yoksa yapışkan gibi uzayan bişey mi?
ben de hep çatladığında sanıyodum ama yanlış biliyomusum

içime doğdu canım.....sana bir kıyak daha yapimmi ???? ateşin en az 36.6 36.7 36.8 gidicek arada 0,1 derece düşüşlere takılma

inşallah tatlımm bakalım yarın sabah kaç çıkacakkk:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…