- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.181
mrb ,s.a.t 17 mayıs .adet döngümün 19. dan 22.gune kadar kahve rengi leke geldi ve cok azdı . bugunde kesıldı hiçbirşey yok beyaz.acaba bu yasadıgım neydi..* yorum yapabılırmısınız .normal döngüm 24 gun sürer.şimdiden tşkr ederim
kızlar sanırım burda namaz kılan baya kişi var ALLAH kabul etsin inşallah ibadetlerimizi aminnn
attım zaten tlf da bide gelince atacam çok kızgınım ona çok ama gelince yelkenleri suya indiririm hemen çok özledim çünkü
aminn canım ben namaz sonunda dua ederken hep pembigle pasinin adı geliyo gözümün önüne hayır olsun inşallah
aminn canım ben namaz sonunda dua ederken hep pembigle pasinin adı geliyo gözümün önüne hayır olsun inşallah
ayy canım ağlattın yemin ederim beni yaa
allah senden razı olsun, gönlüne göre versin inşallahhhh
cnm bu ay ben yyasadim adetim 10 gun gecti iki testim de pozitif cikti ama kan negatif cikti velhasili negatifmisssMerhaba ben aranıza yeni katıldım,Benim adetim 4 gün gecikti,mayıs 7 den beri ateşimi ölcüyorum hep 36,2 çıkıyor. sadece yumurtlama günü olan 15 mayısta 35,9 çıktı ondan sonra hep 36,2 idi bu arada adetime 10 gün kala falan benim ağzımda aşırı bir metal tadı, sık idrara cıkma, idrarımda yanma oldu, evde test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 0,100 çıktı.tamam dedim yok bişey ama adetim gecikti bende adetimin geciktiğinin 3.günü yani dün yine kan testi yaptırdım 2 den küçük çıktı yani negatif, bugün benim karnımın sağ tarafında akşama kadar batma oldu adet olacakmışım gibi oluyor aşırı akıntım var ve gözlerim acılmıyor uykudan neden böyle oluyor bu tür şeyler yaşayanınız var mı aranızda
ayy canım ağlattın yemin ederim beni yaa
allah senden razı olsun, gönlüne göre versin inşallahhhh
Merhaba ben aranıza yeni katıldım,Benim adetim 4 gün gecikti,mayıs 7 den beri ateşimi ölcüyorum hep 36,2 çıkıyor. sadece yumurtlama günü olan 15 mayısta 35,9 çıktı ondan sonra hep 36,2 idi bu arada adetime 10 gün kala falan benim ağzımda aşırı bir metal tadı, sık idrara cıkma, idrarımda yanma oldu, evde test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 0,100 çıktı.tamam dedim yok bişey ama adetim gecikti bende adetimin geciktiğinin 3.günü yani dün yine kan testi yaptırdım 2 den küçük çıktı yani negatif, bugün benim karnımın sağ tarafında akşama kadar batma oldu adet olacakmışım gibi oluyor aşırı akıntım var ve gözlerim acılmıyor uykudan neden böyle oluyor bu tür şeyler yaşayanınız var mı aranızda
kızlar sanırım burda namaz kılan baya kişi var ALLAH kabul etsin inşallah ibadetlerimizi aminnn
canım selam hamile olmadığın kesinleşmişse kafana artık çok takma çünkü düşündükçe çok istedikçe psikolojik olarak kendini öyle hissediyosun ama halsizliğin falan varsa biraz canlıandırıcı takviyeler al bence canını da sıkma eninde sonunda bir bebişin olacak öyle yda böyle merak etme olurmu güzelimMerhaba ben aranıza yeni katıldım,Benim adetim 4 gün gecikti,mayıs 7 den beri ateşimi ölcüyorum hep 36,2 çıkıyor. sadece yumurtlama günü olan 15 mayısta 35,9 çıktı ondan sonra hep 36,2 idi bu arada adetime 10 gün kala falan benim ağzımda aşırı bir metal tadı, sık idrara cıkma, idrarımda yanma oldu, evde test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 0,100 çıktı.tamam dedim yok bişey ama adetim gecikti bende adetimin geciktiğinin 3.günü yani dün yine kan testi yaptırdım 2 den küçük çıktı yani negatif, bugün benim karnımın sağ tarafında akşama kadar batma oldu adet olacakmışım gibi oluyor aşırı akıntım var ve gözlerim acılmıyor uykudan neden böyle oluyor bu tür şeyler yaşayanınız var mı aranızda
amin canım inşallah bende dua ediyorum hep inşallah allah dualarımızı kabul eder bizlere birer melek gönderir
anaa bu bir işaretmivalla banada ezgi yakında olur gibi geliyo. bu arada pasii nerelerde kızlar heberi olan var mı? :26:
ağlama canım ya ağlasanda mutluluktan ağla allah sendende razı olsun hepimizin gönlüne göre versin inşallah
canımm yaa ağlama kız merak etme olacak inşallah ben inanıyorum
kimse benim yaşadıklarıma yada benzeri bişeyler yaşamamış sanırım, bu arada midem acayip yanıyo ve ateşimde adet olmam gereken tarihte yükselmeye başladı o tarihe kadar hep sabitti lütfen bi cevap :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?