Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Merhaba ben aranıza yeni katıldım,Benim adetim 4 gün gecikti,mayıs 7 den beri ateşimi ölcüyorum hep 36,2 çıkıyor. sadece yumurtlama günü olan 15 mayısta 35,9 çıktı ondan sonra hep 36,2 idi bu arada adetime 10 gün kala falan benim ağzımda aşırı bir metal tadı, sık idrara cıkma, idrarımda yanma oldu, evde test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 0,100 çıktı.tamam dedim yok bişey ama adetim gecikti bende adetimin geciktiğinin 3.günü yani dün yine kan testi yaptırdım 2 den küçük çıktı yani negatif, bugün benim karnımın sağ tarafında akşama kadar batma oldu adet olacakmışım gibi oluyor aşırı akıntım var ve gözlerim acılmıyor uykudan neden böyle oluyor bu tür şeyler yaşayanınız var mı aranızda

sanırım adetine 2 gün var, lekenmenin ardından kanaman sökülmezse yerleşme kanaması olabilir canım

cnm bu ay ben yyasadim adetim 10 gun gecti iki testim de pozitif cikti ama kan negatif cikti velhasili negatifmisss
aminn canım ben namaz sonunda dua ederken hep pembigle pasinin adı geliyo gözümün önüne hayır olsun inşallah

benim adimmm:93::93:

canım öncelikle hoşgeldin..
biz burda neler yaşadık neler..
kaç kere idrar testinde pozitifi görüp kanda negatifle karşılaştık..
ama senin gibi değeri önceden düşük çıkıp sonradan yükselen ve geç döllenme olan arkadaşlarımızda var.. niteki senin değerin de yükselmiş.. eğer geç döllenme varsa birkaç gün sonra tekrarla bence kan testini yükselmeye devam edecektir

kimse benim yaşadıklarıma yada benzeri bişeyler yaşamamış sanırım, bu arada midem acayip yanıyo ve ateşimde adet olmam gereken tarihte yükselmeye başladı o tarihe kadar hep sabitti lütfen bi cevap :92:

canım selam hamile olmadığın kesinleşmişse kafana artık çok takma çünkü düşündükçe çok istedikçe psikolojik olarak kendini öyle hissediyosun ama halsizliğin falan varsa biraz canlıandırıcı takviyeler al bence canını da sıkma eninde sonunda bir bebişin olacak öyle yda böyle merak etme olurmu güzelim

anaa bu bir işaretmi valla banada ezgi yakında olur gibi geliyo. bu arada pasii nerelerde kızlar heberi olan var mı? :26:

ayy allahım sen bukadar duayı geri çevirmezsin duy hepimizin sesini..
pasinin düğünleri var canım o yüzden hep koşuşturma içinde

ağlama canım ya ağlasanda mutluluktan ağla allah sendende razı olsun hepimizin gönlüne göre versin inşallah

canımm yaa ağlama kız merak etme olacak inşallah ben inanıyorum

inşallah hep mutluluk gözyaşları akıtırız kızlar, bunu fazlasıyla hakkettiğimize inanıyorum ben

pembiq çok teşekkür ederim cevabın icin doktora dedim yükselmiş diye dalga gecer gibi güldü bu mu yükselmiş gebelik kesinlikle yok dedi benim adet düzensizliğimde vardı martta klomen kullanmıştım 3 aydır şaşmadan geliyodu bu ay gelmedi

kimse benim yaşadıklarıma yada benzeri bişeyler yaşamamış sanırım, bu arada midem acayip yanıyo ve ateşimde adet olmam gereken tarihte yükselmeye başladı o tarihe kadar hep sabitti lütfen bi cevap :92:

---------------------------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…