- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.201
valla özlemcim kendimi çok zorluyorum başka isimlerde gelsin diye ama olmuyo
nese kizlar ben disari cikiorum
opuldunuzzz
küstüm sanaaa
canım selam hamile olmadığın kesinleşmişse kafana artık çok takma çünkü düşündükçe çok istedikçe psikolojik olarak kendini öyle hissediyosun ama halsizliğin falan varsa biraz canlıandırıcı takviyeler al bence canını da sıkma eninde sonunda bir bebişin olacak öyle yda böyle merak etme olurmu güzelim
sanırım adetine 2 gün var, lekenmenin ardından kanaman sökülmezse yerleşme kanaması olabilir canım
küsme canım ya söz senin adın gözümün önüne gelmese bile ben senin adınla dua edecembarıştıkmı
pembiq çok teşekkür ederim cevabın icin doktora dedim yükselmiş diye dalga gecer gibi güldü bu mu yükselmiş gebelik kesinlikle yok dedi benim adet düzensizliğimde vardı martta klomen kullanmıştım 3 aydır şaşmadan geliyodu bu ay gelmedi
nese kizlar ben disari cikiorum
opuldunuzzz
ayy allahım sen bukadar duayı geri çevirmezsin duy hepimizin sesini..
pasinin düğünleri var canım o yüzden hep koşuşturma içinde
inşallah hep mutluluk gözyaşları akıtırız kızlar, bunu fazlasıyla hakkettiğimize inanıyorum ben
sanırım adetine 2 gün var, lekenmenin ardından kanaman sökülmezse yerleşme kanaması olabilir canım
inşallah oyledir .zaten lekeler de kesildi artık adetimin geçmesini beklicem .:18::18::18:
tamam hadi baristik bebeiisiimmm
hadi ciktim ben opuorum kizlar sizii
:79::79::79: bende gidip birşeyler hazırlayayım bari
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizsizlerlede bi ara sohbet ederim. şimdi çıkmam lazım akşam uğrayabilirsem uğrarım. :79:
canım daha yeni başımıza geldi burda arkadaşımız adeti 3 gün gecikince kan testi yaptırdı 0,1 çıktı.. 8 gün oldu adet hala yok tekrar bir test verdi ve hamilee..
yani sana da olabilir ama tabii adet gecikmesi de yaşıyor olabilirsin, yumurtan çatlamamış olabilir.. bekle biraz daha
aslında ben üye olmadan bu siteyi çok takip ettim bahsettiğin olay gibi bi çok yazı okudum o yüzdende sordum olabilir mi diye, hakkımızda hayırlısı ne diyelim beklicem davul gibi şiştim yine şişlik olmasa daha kolay olur beklemek Allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
inşallah hamilesindir canımm
hakkında hayırlısı olsunn
aslında ben üye olmadan bu siteyi çok takip ettim bahsettiğin olay gibi bi çok yazı okudum o yüzdende sordum olabilir mi diye, hakkımızda hayırlısı ne diyelim beklicem davul gibi şiştim yine şişlik olmasa daha kolay olur beklemek Allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?