Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet çok dogru söylüyosun biz daha 3 aydır deniyoruz zaten ama benim kızlıktan beri adetler düzensiz martta klomen kullandım 3 aydır hiç şaşmadı bu ay gelmedi sigarada kullanıyorum malesef ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi diye gittim ben teste bide neden silik cizği çıkıyo anlamadım

canım daha yeni başımıza geldi burda arkadaşımız adeti 3 gün gecikince kan testi yaptırdı 0,1 çıktı.. 8 gün oldu adet hala yok tekrar bir test verdi ve hamilee..
yani sana da olabilir ama tabii adet gecikmesi de yaşıyor olabilirsin, yumurtan çatlamamış olabilir.. bekle biraz daha

nese kizlar ben disari cikiorum
opuldunuzzz

güle güle canımmmm

amiinn inşallah... ahh düğün bizimde var önümüzdeki çarşamba bende gidiyorum memlekete ama kocişim sonra gelicek ayrılıcaz bi süreliğine

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sizlerlede bi ara sohbet ederim. şimdi çıkmam lazım akşam uğrayabilirsem uğrarım. :79:

Selamünaleykümmmmm...
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
Evitax,
pembiq,
tondora,
yasminkubi,
vesvese,
SERSEN,
larendem,
xDimple,
pourqua,
mavusbebek
NASILSINIZ...?

amin canımm..

valla çok iyi anlıyorum seni geçen ay benim adetim 2 hafta gecikti üstelik idrar testim pozitif kan negatifti benim de ama doktora gittiğimde yumurtamın çatlamadığını öğrendin adetim ondan gecikmişti.. aynen davul gibi şiştim ve çok sıkıntı çektim, ilaçla adetim geldi..
zor yaniii
ama inşallah seninki bebiştendir canım, fazla takma kafanı, olacağına varıyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…