Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Selamünaleykümmmmm...
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
Evitax,
pembiq,
tondora,
yasminkubi,
vesvese,
SERSEN,
larendem,
xDimple,
pourqua,
mavusbebek
NASILSINIZ...?

ve aleykum selam:79::79:
çok şükür ben iyiyim canım sen nasılsın?

ve aleykum selam:79::79:
çok şükür ben iyiyim canım sen nasılsın?

Sağol canım iyiyim bende..Umutlu ve mutluyum Bugün ara ara kasığımda kalp atışı gibi birşeyler hissettim.Araştırdım..Güzel sonuclarr buldum bu yüzden ekstra MUtlu ve umutluyum

Son düzenleme:

inş öyledir hakkımızda hayırlısı ne diyelim, bugün karnımın sağında başlayan batma desem batma değil sızlama desem değil sancımsı anlık bişey oluyo sanki icim oyuluyo oda çok rahatsız etti beni bugün halada devam etmekte ben adet olcam heralde diye düşündüm ama beklicez işte biz kadınlara ne cok sabır lazım dimi

evet canım sabretmek hep bize düşüyor.. bekle bakalım yoksa adetin mi geliyor

Hoşbuldukkk tatlımmm..iyiyim bende teşekkürlerr..Eşim gelick bir yarım saat sohbet edelim dedimm..

İnşallahhh.....Düşünmesi bile muhteşemmm!

bugün benim de sağ kasığımla bacağım arasına ara ara acaip sancı girdi acaba ben 14. gün mü yumurtladım, bugün 19. günüm
yada dün çatladıysa acaba ondan da olur mu:44:

Selamünaleykümmmmm...
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
Evitax,
pembiq,
tondora,
yasminkubi,
vesvese,
SERSEN,
larendem,
xDimple,
pourqua,
mavusbebek
NASILSINIZ...?
ben iyiyim canım sağol kızlar yarın rahim filmi çekinecem nolur banada dua edin hayırlısı için ve çocuğumuz olmasıda hayırlı olsun inşallah benim çıkmam lazım hepinizi öpeyrum yarın görüşmek üzere

ben seni cok sevdim bi anda görmedim etmedim ama cana yakın geldin allah gönlüne göre versin herşeyi

amiin canım allah hepimizin gönlüne göre versin..

ben de buraya yeni üye olduğumda kimse kaale alıp kolay kolay cvp yazmıyodu sorularıma, gerç hala bazı topikler öyle.. ama ben kimsenin o duruma düşmesini istemiyorum insan kendini kötü hissediyor. sonuçta birbirimizin desteğine ve yardımına ihtiyacımız var ki burdayız dimi amaa

hadi inşallah bebişin seninledir

Aminnnn..Aminnnnnn...İNŞALLAH.iğneden sonraki 8.günüm.Sabah ERKEN hastalnıcam zannettim bir ara adet sancısı gibi sancı girdi.Benim ilk günlerim cok ağrılı geçer bu o ağrıya göre cokcok azdı ama o ağrının aynısıydı.Üzerine atmalarda olunca çok mutlu oldummm.Ağzım 10 karış açıldı şimdiden kapatamıyorum gerçekten hamileysem ben bunu öğrendiğimde ne olurum düşünemiyorummm...

Son düzenleme:

hiiiiç korkma canımmm çok kolay gececek ve sonuçlarında iyi çıkacak allahın izniyle... hadi yarın iyi haberlerle gel:79:

bak böyle olursun

eşim gelecek birazdan çıkmam lazım o gelincede bilg bana hiç kalmıyor malesef gündüzde çalışıyorum artık fırsatını buldukça burdayım iyi akşamlar herkeslere herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…