- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.961
ezgi vallaha geçen ay 13 kere yaptık yok anam o bizi bozar. kociş yüzüme bakmaz olmuştuaz olsun öz olsun. kür mür yok bu ay içi kür oldu. ama şunu öğrendim ki ben 2 ayda bir yumurtluyorum. bu da işime geliyor her ay o ağrıyı yaşayamam.
Günaydınnnn canlar,hayırlı Cumalar,Rabbim bu mübarek günün-günlerin hürmetine dualarınızı kabul etsin meleklerinizi göndersin sizleree inşallahhhhhhh....
Günaydınnnn canlar,hayırlı Cumalar,Rabbim bu mübarek günün-günlerin hürmetine dualarınızı kabul etsin meleklerinizi göndersin sizleree inşallahhhhhhh....
kızlaarr dün akşam çok ilginç bişey olduu..
eşimle tv izliyoduk biranda bana döndü ve
ezgi sen hamilesin dedikaldım böyle o nerden çıktı dedim. valla bilmiyorum ama inan şuan içimden geçti anlatamam nasıl bişey ama hamilesin dedi
ayyy hiç de böyle huyları yoktur içine bişey doğsun falannn..
ezgi sen hamilesin dedikaldım böyle o nerden çıktı dedim. valla bilmiyorum ama inan şuan içimden geçti anlatamam nasıl bişey ama hamilesin dedi
Ayy canım benim. İnşllah ben de öyle olduğunu düşünüyor aynı zamanda ümit ediyor ve aynı zamanda Rabbimden hayırlısıyla istiyorum..
Ezgi hamile yuppii:81::81:
ayy hadi inşallah canım benim..
selam kızlar ya ben rahim filmi çektirecektim ya çektiramadim çok kötüyüm ya
erkeklere malum oluyor ben inanıyorum. benim kociş hariç tabi. iyi fal bakar tavuk çıkar bak burada hamile var der. inşallah hissettiği gibi olur.
bu ay pembe listeye girersin
selaammmmmmm nbrsinizz
hoşgeldin canımm.biz iyiz sen nasılsın
kızlarr burda hava öyle bi patladı ki çok fazla yağmur yağıyo..yamurlu havada edilen dua geri çevrilmezmiş.rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah..
kızlarr burda hava öyle bi patladı ki çok fazla yağmur yağıyo..yamurlu havada edilen dua geri çevrilmezmiş.rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah..
nbr cnm baktim da bugune yumurtan catlamisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?