Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

boşver canım nasıl işine geliyosa öyle yap kafanın rahat olması çok daha önemli..
baksana olacağı varsa tek sefer yada 10 sefer hiiçççç farketmiyoo

Günaydınnnn canlar,hayırlı Cumalar,Rabbim bu mübarek günün-günlerin hürmetine dualarınızı kabul etsin meleklerinizi göndersin sizleree inşallahhhhhhh....

günaydın canımmm.. sana da hayırlı cumalar... bütün dualarımız kabul olsunnnnn inşallahhh.. amin..

Günaydınnnn canlar,hayırlı Cumalar,Rabbim bu mübarek günün-günlerin hürmetine dualarınızı kabul etsin meleklerinizi göndersin sizleree inşallahhhhhhh....

Hoşgeldin canım. Sağoalsın amin inşallah.
ben de bugün bir rüya görüvermişim hepsinin tabirlerine baktım güzelmiş.

kızlaarr dün akşam çok ilginç bişey olduu..

eşimle tv izliyoduk biranda bana döndü ve
ezgi sen hamilesin dedi kaldım böyle o nerden çıktı dedim. valla bilmiyorum ama inan şuan içimden geçti anlatamam nasıl bişey ama hamilesin dedi
ayyy hiç de böyle huyları yoktur içine bişey doğsun falannn..

Ayy canım benim. İnşllah ben de öyle olduğunu düşünüyor aynı zamanda ümit ediyor ve aynı zamanda Rabbimden hayırlısıyla istiyorum..
Ezgi hamile yuppii:81::81:

ayy hadi inşallah canım benim..

erkeklere malum oluyor ben inanıyorum. benim kociş hariç tabi. iyi fal bakar tavuk çıkar bak burada hamile var der. inşallah hissettiği gibi olur.

bu ay pembe listeye girersin

Ayy canım benim. İnşllah ben de öyle olduğunu düşünüyor aynı zamanda ümit ediyor ve aynı zamanda Rabbimden hayırlısıyla istiyorum..
Ezgi hamile yuppii:81::81:

ayy hadi inşallah canım benim..

inşallah kızlar yaa valla dün çok şaşırdım ama, inşallah gerçekten içine doğmuştur eşimin.. ilk defa bu ay bu kadar istekli olduğunu görüyorum..

selam kızlar ya ben rahim filmi çektirecektim ya çektiramadim çok kötüyüm ya

a.selam canım neden çektiremedin?

kızlarr burda hava öyle bi patladı ki çok fazla yağmur yağıyo..yamurlu havada edilen dua geri çevrilmezmiş.rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah..

kızlarr burda hava öyle bi patladı ki çok fazla yağmur yağıyo..yamurlu havada edilen dua geri çevrilmezmiş.rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah..

allah kabul etsin canım dualarını... burası çok sıcak yaa

nbr cnm baktim da bugune yumurtan catlamisss

iiylik tatlım nolsunnn
bugğn 21. günüm, 18. gün çatladı canım çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…