Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aynen öyle canım ne zaman eşimle kalksam o gün çok dinç oluyorum
ama kalmaz uyursam öğlene doğru kalkınca bütün gün kendime gelemiyorum yaa

amann ben de eşime kahvaltı hazırladıktan sonra uyuymayınca sersem gibi oluyorum. uyku iyi bişey değil ama ne yapayım çok seviyorum. hele öss ve kpss çalışırken daha çok uyurdum. kpss de yüksek puan alınca ev arkadaşlarım dedi ki ne o kız uykunda mı çalışıyorsun sen

canım ben de aslında uykuma çok düşkünüm ama kendimi çok sınadım gerçekten eşimle kalkınca çok iyi oluyorum artık yazda geldi zaten hiç uyuyamam heralde

kardelen seni görür görmez sorumu patlatıyorum hamilesin çekeceksin artık.

siz gün aşırı mı yapıyordunuz. bir de yumurtlama zamanlarından sonra ve adete yakın zamanlarda ilişki oldu mu?
dün meltem üşük riski olur adete 5 gün kala doktor yapmayın dedi dedi kafam karıştı. dünden beri ordayım da:44:

ayy evet yaa dün öyle dedi acaba ben de mi artık bıraksam
benim
9.-11.-14.-16.-18.-20. günlerde oldu yeter mi acaba bundan sonrası zararlı olur mu

benim
9.-11.-14.-16.-18.-20. günlerde oldu yeter mi acaba bundan sonrası zararlı olur mu

bak sen de aynı tereddüt içindeymişsin. kardelenn duy sesimiziiii....
hele senin ne zaman çatladığın belli ya ben napimm hiç bişeyim belli değil
ya geç yumurtlarsam diye korkuyorum.

bak sen de aynı tereddüt içindeymişsin. kardelenn duy sesimiziiii....
hele senin ne zaman çatladığın belli ya ben napimm hiç bişeyim belli değil
ya geç yumurtlarsam diye korkuyorum.

evet işte canım o kötü yaa kimisinin adetine yakın çatlıyo yumurtası.. ama bişey olmaz heralde..
kardelen gelene kadar ben cvp vereyim o bu ay tek seferle hamile kaldı

benim

kızlar günaydın,

yazdıklarınızı okudum da burada bazı arkadaşlar adete bir kaç gün kala hamile kaldı diye biliyorum. riske atmayın bence.
ben salı günü yumurtladım atılamayan yumurtlam giderken diğer yumrutayı da harekete geçirdi. dayanılmaz bir ağrı ile ilaç almamaya iğne olmamaya inat ettim. ilişki oldu sonrasını hatırlamıyorum ama kociş sabaha kadar başımda ağlamış allahtan bitti. daha da ilişkiye girmem bu ay bir kere deneyecektim. bu da benim kürüm

evet işte canım o kötü yaa kimisinin adetine yakın çatlıyo yumurtası.. ama bişey olmaz heralde..
kardelen gelene kadar ben cvp vereyim o bu ay tek seferle hamile kaldı

hadi beee o da mı

peki kaçıncı günmüş o?
bi de o istemiyo muydu neden 1 kere yaptı ki

ayy canım geçmiş olsun yaaa.. inşallah sen de tek seferle yırtarsın
valla benim de riske atmak işime gelmiyo en azından günaşırı değil de 23. ve 26. günleri de değerlendirirsem fena olmaz hani

ayy canım geçmiş olsun yaaa.. inşallah sen de tek seferle yırtarsın
valla benim de riske atmak işime gelmiyo en azından günaşırı değil de 23. ve 26. günleri de değerlendirirsem fena olmaz hani

ezgi vallaha geçen ay 13 kere yaptık yok anam o bizi bozar. kociş yüzüme bakmaz olmuştu az olsun öz olsun. kür mür yok bu ayiçi kür oldu. ama şunu öğrendim ki ben 2 ayda bir yumurtluyorum. bu da işime geliyor her ay o ağrıyı yaşayamam.

inşallah bunda da hamile kalırsın.
ya ne bileyim korkuyorum ben. benim geçen ay adetim 10 gün geç geldi bir de kimyasal pozitif çıktı. acaba döllenen yumurtayı da ilişki yüzünden mi kaybettik diye aklıma gelmedi değil. ben yeni doktoruma sorduğumda 12-18 arası gün aşırı çalış dedi ama sonrasında çalışma da demedi:44:

Günaydınnnn canlar,hayırlı Cumalar,Rabbim bu mübarek günün-günlerin hürmetine dualarınızı kabul etsin meleklerinizi göndersin sizleree inşallahhhhhhh....

canım benim düşeceği varsa düşüyor. bak millete hamile oldukların öğrenmeden önce evde ne temizlik yapıyorlar. hatta bazısı taşınıyor. sağlıklı olan tutunuyor. hiç öyle düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…