- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.981
inşallah kızlar yaa valla dün çok şaşırdım ama, inşallah gerçekten içine doğmuştur eşimin.. ilk defa bu ay bu kadar istekli olduğunu görüyorum..
a.selam canım neden çektiremedin?
ben erkeklerin içine doğduğuna inanırım canım. çünkü daha benim eşim şimdiye kadar bana hamilesin demedi. geçen ay dedi ki karnıma bakarak sen hamilesin hatta adet olmama rağmen öyle dedi ertesi gün gittiğimde doktor da pozitif dedi şok geçirdim
allah kabul etsin canım dualarını... burası çok sıcak yaa
iiylik tatlım nolsunnn
bugğn 21. günüm, 18. gün çatladı canım çok şükürr
kızalar ben kaçtımm..öptüm hepininzi allaha emanet olun..
sana bisi sorucam ben bugun kontrol ettim akintiyi..yapiskan bi akinti mi dediginiz ama seffafmi onu bilemiorum sanki beyazimsi gibi geldi bana ama..iki parmagimin arasinda milim uzadi yaniiii bu diilmi simdii
valla genelde şeffaftır ama eğer parmaklarının arasında uzuyosa o akıntıdır , yapışkan gibi bişey
yani parmagimla baktigim icin sefaffmii bilemedimki islaklik var orada ve cok milim uzuyoo olee 1 cm fln diil yaniii
herkeste aynı değildir zaten belki ssenin sıvı salgın daha azdır onu bilemem.. ama bu akıntın da çatlamayı gösterebilir sen boş geçme.. değilse zaten ilerleyen günlerde yine akıntın olursa anlarsın
canım hsg için randevu veren salak kızları yüzünden oldu kusura bakmayın ama ben anlatayım olayı kısaca şimdi ben hep lokal anestezi ile çektircem diyodum ya meğer orda lokal anestezi yokmuş onlar lokal anestezi diye sadece ağrı kesiçi iğne yapıp filmi çekmeye diyolarmış ama lokal anestezide bölgesel uyuşukluk değilmi netse ben dedim lokal anestezi ile olacam tamam ozaman doktora de o sana iğne verecek dediler bende doktora gidip söyledim ben bişey hisssetmek istemiyorum lokaldede hissedilmiyomuş dediler ben öyle yaptıracam dedim doktor lokal diye bişey yok dedi herşeyi hissedecen dedi sadece ağrı kesici iğne yapacaz dedi bendede dedim ben dayanamam anestezili yaptırayım dedim bende sabah bi iki lokma bişey yemiştim aç olmam gerekiyormuş neyse tamam dedik anestezisiz olsun dedik masada bayılacak gibi oldum doktor devam edemedi öğleden sonraya anestezili olmaya karar verdik bu seferde ilaçı verdiler ben uyumadım soruyom niye uyumadım diye yine çektiremedim ya oooofff ben ne biçim bi insanım kendimden nefret ediyom ya
Şimdi rahatla ve sakin ol. sei anlıyorum ama rahat olursan daha kolay olacaka inşallah.
onların suçu sende bişey yok yani boşuna kendine kızma. ama bundan sonra aklında bulunsun. ister özel olsun ister devlet onlara sorup duracakasın aklına gelen herşeyi. onlar sanki bizi herşeyi biliyomuş sanıyorlar. sana aç gelmen gerektiğini söylemeliydiler.
mavusbebek sen anestesziye ragmen mi uyuyamadin
canım konuştum zaten hatta doktorla konuştuktan sonra doktor kızı aradı lokal demeyin hastalar yanliş anlıyo dedi evet genel anastezi içn aç gelmem gerektiğinide söylemedi bende doktora dedim ben bilmiyodum dedim senin suçun yok falan dedi ama ben dayanamadığıma kızıyom ya elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?