Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

merhaba nasılsın bayanlar nasıl gidiyor bakalımbir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra akıntı oluyormu ne zaman tes yapılması lazımdır....

merhaba nasılsın bayanlar nasıl gidiyor bakalımbir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra akıntı oluyormu ne zaman tes yapılması lazımdır....

merhaba canım akıntı yumurtan catlarsa olur.10 gun sonra felanda bellı oluyor ama sen 15 gun bekle yınede sonuc negatıf cıkarsada suphede kalmassın

çok memnun oldum bedişşcimm.bende tülayy ama burdakiler bana tülü diyoo düsüncelerenie bayıldım çünküü.hiç bişeye kendini şartlandırmamsınn.kısa zamanda hamile kalırsın işnsalalhh.bi oglun olacagida kesinn.benim için düsündükerlni içnde çokk tesekkür ederim .ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

kızalrr bu gece atesim anidenn 35.8 e düstüü.sanırım çatladımm.dün gece ilişkiye girmiştikk.acaaaba bu gece girsemmi.:26:

kızalrr bu gece atesim anidenn 35.8 e düstüü.sanırım çatladımm.dün gece ilişkiye girmiştikk.acaaaba bu gece girsemmi.:26:

bebişiim dün gece demişsin ama sabah düştü heralde ateşin.. eğer yarın sabah aniden yükselirse bu gün çatlamış olur.. dün ilişki olduysa bir de yarın olsun 2 taraflı garantilemiş olursun

allahhhıııımmmmm ben başımın ağrısından ölmek üzereyiiimmm:84::84::84:

Kızlar slmm, bişi sorucam ama bu rahim filmi hangi gün çekilior,yani Benim hep okuduğum gördüğüm adet bitiminden 2 gün içinde, ama doktor bana adetin 2.günü gel dedi.

Selamün Aleyküm..nasılsınız kızlar?
Pembiq'im ateşim 36.7 den 36.8e çıkmıştı dün biliyorsun artık 36.9 Bu iyiye gidiyor demek değilmi?

vaoowww hamiş annemiz

vay be baş ağrısına sevineceğimizi bi kaç yıl önce söyleseler gülerdim

ezgi fena calismissin heeeee ne kiz onca ayin hincinimi cikardin adamdann:86::86:

sorma canım gözüm döndü resmen
kaç aydır yumurtlama günlerimi kaçırıyodum bu ay işi sıkı tuttmaya çok kararlıydım valla

Selamün Aleyküm..nasılsınız kızlar?
Pembiq'im ateşim 36.7 den 36.8e çıkmıştı dün biliyorsun artık 36.9 Bu iyiye gidiyor demek değilmi?

canım maşallahh fazla iyi gidiyorr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…