- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.061
kızlaaaaaaaaaaaaar ben gedım sız nereya gıdıyorsunuzne var ne yok
topluca çıkış yaptılar biranda
hoşgeldin sen de canım
he valla gıttılerbenımde ısım var pasaklı evımı temızlıcem dedım baslamadan bır bakıyım degısık bır durum varmı:)
şimdilik yok canım...
ee hadi madem biz de kaçalımm
merhaba nasılsın bayanlar nasıl gidiyor bakalımbir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra akıntı oluyormu ne zaman tes yapılması lazımdır....
merhaba nasılsın bayanlar nasıl gidiyor bakalımbir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra akıntı oluyormu ne zaman tes yapılması lazımdır....
hemmen kendimi tantıyorum 30 yaşımdayım adım bedriye.. evliyim çocuksuzumcanım benim yaa benim kendimle lgili hiçbir zaman umudum olmadı ama her zamanda oldu.. çok enteresan bi bakıyorum bana çok uzak diyorum nasıl hamile kalırım diyorum sonrada bi bakıyorum neden olmasın diyorum hayırlısı hakkımızda.. senin kızın olucaakk.. ve en umutsuz anında tam da işte sana büyük sürpriz olucakk :) İnşAllahh yarabbim..
kızalrr bu gece atesim anidenn 35.8 e düstüü.sanırım çatladımm.dün gece ilişkiye girmiştikk.acaaaba bu gece girsemmi.:26:
Kızlar slmm, bişi sorucam ama bu rahim filmi hangi gün çekilior,yaniBenim hep okuduğum gördüğüm adet bitiminden 2 gün içinde, ama doktor bana adetin 2.günü gel dedi.
hoşgeldin tatlımm
bebişiim dün gece demişsin ama sabah düştü heralde ateşin.. eğer yarın sabah aniden yükselirse bu gün çatlamış olur.. dün ilişki olduysa bir de yarın olsun 2 taraflı garantilemiş olursun
allahhhıııımmmmm ben başımın ağrısından ölmek üzereyiiimmm:84::84::84:
ezgi fena calismissin heeeeene kiz onca ayin hincinimi cikardin adamdann:86::86:
Selamün Aleyküm..nasılsınız kızlar?
Pembiq'im ateşim 36.7 den 36.8e çıkmıştı dün biliyorsun artık 36.9Bu iyiye gidiyor demek değilmi?
Selamün Aleyküm..nasılsınız kızlar?
Pembiq'im ateşim 36.7 den 36.8e çıkmıştı dün biliyorsun artık 36.9Bu iyiye gidiyor demek değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?