Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Selamün Aleyküm..nasılsınız kızlar?
Pembiq'im ateşim 36.7 den 36.8e çıkmıştı dün biliyorsun artık 36.9 Bu iyiye gidiyor demek değilmi?

selaaaaaaaaammm:80:

Aleykümselam.

yok canım yanlış anlaşılma olmuştur adet bitiminden 2 gün sonra çekiliyor

Tatlım ben bu ay tutmazsa tüplere baktırıcam bahsetmiştim hatırlıyorsundur.Rahim filmi çekildiğim ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavime devam edebiliyormuyum yoksa o ay için erteleniyormu?Çok araştırdım ama bu konyla ilgili elle tutulur hiçbirşey bulamadım cevaplarsan sevinirim.

ayy evet canim.bu sabah yanii.ama bu gece olsa daha iyi degilmi yani sabah ateşim düsmüşş demekki bugun çatlıyomm:26:

sorma canım gözüm döndü resmen
kaç aydır yumurtlama günlerimi kaçırıyodum bu ay işi sıkı tuttmaya çok kararlıydım valla

canım maşallahh fazla iyi gidiyorr

belli belliiaman ihmal etme zaten sen kalicaksin artik sanki bu ay olmasa bile obur ay..
yakindir ii haberlerini duycagimiz vakitler

ama bnm atesim cok dusuk ama nette arastirdim o akinti seffaf beyaz ve sari olabilirmis ve yapiskanmis ee simdi ben yumurtluosam atesim nie cok dusuk

Fazla iyi ne demek kız?

iyiyiz allaha sukur cnm sen nasilsinn adetine kac gun varr atesin ii amaa

Teşekkür ederim şükür bende iyiyim.Baş ağrımda kesildi.Akıntı dışında hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum.Canım benım adetime ''9'' gün var..Giderek yükselicekmi yoksa yüksek mi kalıcak mesela 36.9 da kalmasımı gerekiyor hergün birim birim yükselmesimi gerekiyor?

canım filmi çektirdiğin ay mecbur erteliyorsun çünkü adet bitiminden 2 gün sonra çekiliyor ve malum klomene adetin 3. veya 5. günü başlanıyor, yani ozamanı kaybetmiş oluyorsun, birdahaki ayı bekliyosun, benim gibi

ayy evet canim.bu sabah yanii.ama bu gece olsa daha iyi degilmi yani sabah ateşim düsmüşş demekki bugun çatlıyomm:26:

ya ben üst üste olup sperm kalitesi düşmesin diye dedim ama ara fazla açılmasın diyorsan yarın sabah yap bari

evett haklısın.benimde kafam ona takıldı deminden beri düşünüorum.işn içinden çıkamadım.bu sabahh ateşim düstüyse bugun çatlıyom demek.üfffffffffffffffff bu aksamamı yarınnmı yarınmmıı bu aksamı

sorma canım gözüm döndü resmen
kaç aydır yumurtlama günlerimi kaçırıyodum bu ay işi sıkı tuttmaya çok kararlıydım valla

aleykümselam adetin kaçıncı günündesin

23.günündeyim tatlım 9 gün var adetime.Gündemi önemli bu bu dönemde gebelikten söz edebilmek için belli bir derece varmı yoksa bünyeden bünyede fark edip sadece yükseliyor olmasımı gerekiyor?

Üzüldüm buna 2.ayımı tedavisiz geçirmek zorunda kalıcam desene

benim de 9 gün var adete listede 20 haziran son zamanlarda uzadığı için uzun yazmak istedim senle aynı batlarımız. bugün ben de normal zamanda ölçtüm yüksek çıktı ama. şu günlerde hava çok sıcak değil mi bence vücudumuzun ısısı artmıştır.

canim sakınn ilaçç almaaa.kolanyayla yadaa gül suyuyla bası ov

yok almıcam birazdan bir duş alırım belki açılırım

canım ateşinin düşmesine takılma sen birden yükselirse çatlamış demektir

ekmek arasında taze soğan ye

anam evde ekmek yok bende de alacak hal yok ama

bende öle biliorum, teşekürler cnm ben doktorla bi daha görüşeyim, sen çekilmiştin dimi rahim filmi, uzum zamandır giremiorum bende.

evet canım bu ay çektirdim adetim çarşamba bitti cuma çektirdim

yani yüksek ateşin sabit klması iyidir adete kadar ama maşallah seninki yükselerek gidiyo

aslinda bu yumurtladiginin gostergesi cnm bu ii bisi tabiki..
eger hamilelik ile ilgili soruosan o kisiden kisiye degisior..atesi dusuk olup hamile kalan da var yuksek atesle adet gorende..o yuzden ates yontemi yumurtlama gununu teshis acisindan ii bi yontem..

canımm inşallah 2. ayı beklemek zorunda kalmıycaksın

yani yüksek ateşin sabit klması iyidir adete kadar ama maşallah seninki yükselerek gidiyo

Dün benimde çok ağrıdı başım doktorumu aradım minoset içbilirsin dedi.İçtim ama geçirmedi sanırım bu iyi birşey.İçiceksen minoset iç doktora sordum çünkü onu kullanabilirsin dedi gerç benımkını geçirmedi dün ama olsun

Canım ben çatlatma iğnesiyle yumurtaladım zaten.Ama diğer yumurtalığımda bir tane çatlamayan vardır ağrısıda keisldi belki oda çatlamıştır dimi?Ben pek anlamıyorum lazım olur diye belki ölçüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…