- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.081
Selamün Aleyküm..nasılsınız kızlar?
Pembiq'im ateşim 36.7 den 36.8e çıkmıştı dün biliyorsun artık 36.9Bu iyiye gidiyor demek değilmi?
selaaaaaaaaammm:80:
yok canım yanlış anlaşılma olmuştur adet bitiminden 2 gün sonra çekiliyor
bebişiim dün gece demişsin ama sabah düştü heralde ateşin.. eğer yarın sabah aniden yükselirse bu gün çatlamış olur.. dün ilişki olduysa bir de yarın olsun 2 taraflı garantilemiş olursun
allahhhıııımmmmm ben başımın ağrısından ölmek üzereyiiimmm:84::84::84:
vaoowww hamiş annemiz
vay be baş ağrısına sevineceğimizi bi kaç yıl önce söyleseler gülerdim
Selamün Aleyküm..nasılsınız kızlar?
Pembiq'im ateşim 36.7 den 36.8e çıkmıştı dün biliyorsun artık 36.9Bu iyiye gidiyor demek değilmi?
ayy ama çok ağrıyo yaaa
ilaç da almak istemiyorum napıcamı şaşırdım
sorma canım gözüm döndü resmen
kaç aydır yumurtlama günlerimi kaçırıyodum bu ay işi sıkı tuttmaya çok kararlıydım valla
canım maşallahh fazla iyi gidiyorr
ayy ama çok ağrıyo yaaa
yok canım yanlış anlaşılma olmuştur adet bitiminden 2 gün sonra çekiliyor
iyiyiz allaha sukur cnm sen nasilsinn adetine kac gun varr atesin ii amaa
Aleykümselam.
Tatlım ben bu ay tutmazsa tüplere baktırıcam bahsetmiştim hatırlıyorsundur.Rahim filmi çekildiğim ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavime devam edebiliyormuyum yoksa o ay için erteleniyormu?Çok araştırdım ama bu konyla ilgili elle tutulur hiçbirşey bulamadım cevaplarsan sevinirim.
ayy evet canim.bu sabah yanii.ama bu gece olsa daha iyi degilmi yani sabah ateşim düsmüşş demekki bugun çatlıyomm:26:
ayy ama çok ağrıyo yaaa
canım filmi çektirdiğin ay mecbur erteliyorsun çünkü adet bitiminden 2 gün sonra çekiliyor ve malum klomene adetin 3. veya 5. günü başlanıyor, yani ozamanı kaybetmiş oluyorsun, birdahaki ayı bekliyosun, benim gibi
ya ben üst üste olup sperm kalitesi düşmesin diye dedim ama ara fazla açılmasın diyorsan yarın sabah yap bari
sorma canım gözüm döndü resmen
kaç aydır yumurtlama günlerimi kaçırıyodum bu ay işi sıkı tuttmaya çok kararlıydım valla
aleykümselam adetin kaçıncı günündesin
canım filmi çektirdiğin ay mecbur erteliyorsun çünkü adet bitiminden 2 gün sonra çekiliyor ve malum klomene adetin 3. veya 5. günü başlanıyor, yani ozamanı kaybetmiş oluyorsun, birdahaki ayı bekliyosun, benim gibii
Fazla iyi ne demek kız?
Teşekkür ederim şükür bende iyiyim.Baş ağrımda kesildi.Akıntı dışında hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum.Canım benım adetime ''9'' gün var..Giderek yükselicekmi yoksa yüksek mi kalıcak mesela 36.9 da kalmasımı gerekiyor hergün birim birim yükselmesimi gerekiyor?
canim sakınn ilaçç almaaa.kolanyayla yadaa gül suyuyla bası ov
belli belliiaman ihmal etme zaten sen kalicaksin artik sanki bu ay olmasa bile obur ay..
yakindir ii haberlerini duycagimiz vakitler
ama bnm atesim cok dusuk ama nette arastirdim o akinti seffaf beyaz ve sari olabilirmis ve yapiskanmis ee simdi ben yumurtluosam atesim nie cok dusuk
ekmek arasında taze soğan ye
bende öle biliorum, teşekürler cnm ben doktorla bi daha görüşeyim, sen çekilmiştin dimi rahim filmi, uzum zamandır giremiorum bende.
Fazla iyi ne demek kız?
Teşekkür ederim şükür bende iyiyim.Baş ağrımda kesildi.Akıntı dışında hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum.Canım benım adetime ''9'' gün var..Giderek yükselicekmi yoksa yüksek mi kalıcak mesela 36.9 da kalmasımı gerekiyor hergün birim birim yükselmesimi gerekiyor?
Fazla iyi ne demek kız?
23.günündeyim tatlım 9 gün var adetime.Gündemi önemli bu bu dönemde gebelikten söz edebilmek için belli bir derece varmı yoksa bünyeden bünyede fark edip sadece yükseliyor olmasımı gerekiyor?
Üzüldüm buna 2.ayımı tedavisiz geçirmek zorunda kalıcam desene
yani yüksek ateşin sabit klması iyidir adete kadar ama maşallah seninki yükselerek gidiyo
aslinda bu yumurtladiginin gostergesi cnm bu ii bisi tabiki..
eger hamilelik ile ilgili soruosan o kisiden kisiye degisior..atesi dusuk olup hamile kalan da var yuksek atesle adet gorende..o yuzden ates yontemi yumurtlama gununu teshis acisindan ii bi yontem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?