Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

muhtemelen benimkini de geçirmiycek boşuna içmiyim
zaten minoset var mı evde onu da bilmiyorum

tulay sen yumurtluonmuu cnmmne cabukk giiii masallahhh
cnm sende yumurtlama doneminde akinti nasil:26:

özlem kizz sanirim incir suyundan erken yumurtluyom.herzaman 16 yada 19.günler yumurtklarım ben.bu sefer 12-13 de yumurtladım sanirim.ama aklım karısık yardımm ett.sabah atesim 35.8 çıktıı ben bugunmü yumurtlamış oluyom.ppeki atesim yARİN SABAHH 36.5 FALAN OLURSA YARNMII YUMURTLAMIŞ OLCAMM

Son düzenleme:

bu konuda bilgim yok malesefki cnm

İçmden bir ses banada öyle diyor.Hamile olduğunu hissedermiş ya insan bende hissediyorum.Daha önce böyle birşey düşünmüştüm ama hissetmemiştim.Ama kendimi olumsuz bir durumada hazırlıklı tutmak için gelecek ay yapmak istediklerimide planlıyorum.Canım benim evim teras katta.Zaten 1 haftadır evimiz çoksıcak.Ama 1 hafta hep 36.7ydi ateşim şimdi iki gündür yükseliyor.Uayndığım zaman ölçüyorum.

yani yüksek ateşin sabit klması iyidir adete kadar ama maşallah seninki yükselerek gidiyo

Belki yükselip yükselip durur sabitlenir bakalım

canımm inşallah 2. ayı beklemek zorunda kalmıycaksın

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

canım yükselsin ya da sabitlensin hiç sorun değil yeterki düşmeye başlamasın

cnm atesin birden ciktiginda yumurtan catlio diye biliorum yanlis bilmiosam:44:ezgi de ole soluooo

esin hic test yaptirdimi bilmiorum ama bi yerde okumustum burda...dioki eger esinizde bi problem yoksa yeterli ve kaliteli spermi varsa hergun de olabilirmiss...

bu konuda bilgim yok malesefki cnm

Ok tatlımm..

canım yükselsin ya da sabitlensin hiç sorun değil yeterki düşmeye başlamasın

Canım hayırlısı..BUnlar sadece moral oluyor..Başka birşey değil.Ateşe bakıp,kaşa göze bakıp hamilelik anlaşlsaydı oooooooooHerşeyin bir olması gerekiyor.Bilmiyoruz ne olcak bakalım hayırlısı.Listeye yazdınmı beniii görmedim listeye nasıl bakıcam?Zaten birkaç gün sonra HAMİLE OLARAK değiştirceksin

2 defa yaptırdı canim.bi problem yok çok şükürr.2 defa hamile kaldımm demekki yokk:26:

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun...
ben hersabah güncel listeyi ekliyorum am aşimdi dönüp bulman zor olur eklerim tekrar birazdan

Ne kaaa kızlar rahim filmi toplam masrafları.Bende çektirirsem aneztezi isticem anezteziyide katarak toplam nekadara patlıyor?

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun...
ben hersabah güncel listeyi ekliyorum am aşimdi dönüp bulman zor olur eklerim tekrar birazdan

Tamam tatlımm..soruma bakarmısın birrr

valla fiyatı heryerde değişiyor ben bursadayım anesteziyle 500 tl verdim

HIhı ok o civarlar yani.değişse değişse nekadar değişicek.500tlye yapılan birşey düşse düşse 400e düşsün çıksa çıksa 600e çıksın.teşekkürler.Birşey daha var merak ettiğim çatlatma iğnesi oldumya ben şimdi ne zaman test yaptırıyım sence?

tatlım o iğnelerle ilgili hiçbir bilgim yok ama mantık yürüterek hesap edersek iğneden ne kadar sonra çatlıyor yumurta? atıyorum 24 saat sonra diyelim, ozaman 5-6 gün de yerleşme olsa toplam en erken 7 gün sonra belli olur heralde.. ama bence bekle sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…