- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.101
Dün benimde çok ağrıdı başım doktorumu aradım minoset içbilirsin dedi.İçtim ama geçirmedi sanırım bu iyi birşey.İçiceksen minoset iç doktora sordum çünkü onu kullanabilirsin dedi gerç benımkını geçirmedi dün ama olsun
tulay sen yumurtluonmuu cnmmne cabukk giiii masallahhh
cnm sende yumurtlama doneminde akinti nasil:26:
ezgi bu arada merve buraya ugramio mu artikk hic gormuorum
Dün benimde çok ağrıdı başım doktorumu aradım minoset içbilirsin dedi.İçtim ama geçirmedi sanırım bu iyi birşey.İçiceksen minoset iç doktora sordum çünkü onu kullanabilirsin dedi gerç benımkını geçirmedi dün ama olsun
Canım ben çatlatma iğnesiyle yumurtaladım zaten.Ama diğer yumurtalığımda bir tane çatlamayan vardır ağrısıda keisldi belki oda çatlamıştır dimi?Ben pek anlamıyorum lazım olur diye belki ölçüyorum
benim de 9 gün var adete listede 20 haziran son zamanlarda uzadığı için uzun yazmak istedim senle aynı batlarımız. bugün ben de normal zamanda ölçtüm yüksek çıktı ama. şu günlerde hava çok sıcak değil mi bence vücudumuzun ısısı artmıştır.
yani yüksek ateşin sabit klması iyidir adete kadar ama maşallah seninki yükselerek gidiyo
canımm inşallah 2. ayı beklemek zorunda kalmıycaksın
İçmden bir ses banada öyle diyor.Hamile olduğunu hissedermiş ya insan bende hissediyorum.Daha önce böyle birşey düşünmüştüm ama hissetmemiştim.Ama kendimi olumsuz bir durumada hazırlıklı tutmak için gelecek ay yapmak istediklerimide planlıyorum.Canım benim evim teras katta.Zaten 1 haftadır evimiz çoksıcak.Ama 1 hafta hep 36.7ydi ateşim şimdi iki gündür yükseliyor.Uayndığım zaman ölçüyorum.
Belki yükselip yükselip durur sabitlenir bakalım
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
özlem kizz sanirim incir suyundan erken yumurtluyom.herzaman 16 yada 19.günler yumurtklarım ben.bu sefer 12-13 de yumurtladım sanirim.ama aklım karısık yardımm ett.sabah atesim 35.8 çıktıı ben bugunmü yumurtlamış oluyom.ppeki atesim yARİN SABAHH 36.5 FALAN OLURSA YARNMII YUMURTLAMIŞ OLCAMM
Bi ara okumuştum sorun yok die biliorum doğrumu biliorum cnm, peki acımıyor dimi :18::18::18::18:
bu konuda bilgim yok malesefki cnm
canım yükselsin ya da sabitlensin hiç sorun değil yeterki düşmeye başlamasın
yok canım yine görünmüyor ne zamandır
ama bugün gülşah keseyi görmeye gidecekti galiba 3'tee ayyy gelsede anlatsaaaa
cnm atesin birden ciktiginda yumurtan catlio diye biliorum yanlis bilmiosam:44:ezgi de ole soluooo
esin hic test yaptirdimi bilmiorum ama bi yerde okumustum burda...dioki eger esinizde bi problem yoksa yeterli ve kaliteli spermi varsa hergun de olabilirmiss...
Ok tatlımm..
Canım hayırlısı..BUnlar sadece moral oluyor..Başka birşey değil.Ateşe bakıp,kaşa göze bakıp hamilelik anlaşlsaydı oooooooooHerşeyin bir olması gerekiyor.Bilmiyoruz ne olcak bakalım hayırlısı.Listeye yazdınmı beniii görmedim listeye nasıl bakıcam?Zaten birkaç gün sonra HAMİLE OLARAK değiştirceksin
Ne kaaa kızlar rahim filmi toplam masrafları.Bende çektirirsem aneztezi isticem anezteziyide katarak toplam nekadara patlıyor?
Ne kaaa kızlar rahim filmi toplam masrafları.Bende çektirirsem aneztezi isticem anezteziyide katarak toplam nekadara patlıyor?
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun...
ben hersabah güncel listeyi ekliyorum am aşimdi dönüp bulman zor olur eklerim tekrar birazdan
valla fiyatı heryerde değişiyor ben bursadayım anesteziyle 500 tl verdim
Tamam tatlımm..soruma bakarmısın birrr
HIhı ok o civarlar yani.değişse değişse nekadar değişicek.500tlye yapılan birşey düşse düşse 400e düşsün çıksa çıksa 600e çıksın.teşekkürler.Birşey daha var merak ettiğim çatlatma iğnesi oldumya ben şimdi ne zaman test yaptırıyım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?