Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

deliriyorum böyle şeylere yaaa bir de doktor demiş bunu yuhh vallahi yani bize söyleyenler doktor değil mi ozaman..
en büyük hakkımız devletin imkanlarından faydalanmak ki bu bizden alınanın bize verilmesi gibi bişey ama özel sektör öldürüyor işte devleti.. özele yapılan teşvik devlete yapılsa böyle olmaz

yaa ben sıcak havanın çok etkileyeceğini sanmıyorum derya
bazen ter içinde alev alev kalıyorum diyorum sıcaktan fırlamıştım b bakıyorum 36.3 yanii bilmiyorum ki yanlış ölçüyo olabilir mi:26::26:

bacımmm senin ateş hiç düsmemişki.ateşli gacisin vesselamm adam bile ateşinden zıp zıp

ne bileyım ezgoşum yaaa

doktor dedi ki ateş ağızdan ölçülebildiği gibi makattan da ölçülebilirrr:26::26::26:
yok dedim ben alamayam

canım smear testini nasıl yaptırdın ya bendende istedi doktorum ama korkuyorum biraz

allah yardımcın olsun tatlımm senin işinde bayaa zormuş

canım smear testini nasıl yaptırdın ya bendende istedi doktorum ama korkuyorum biraz

ahh canım benim hayatımın en kötü günüydü ben ilk defa doktora danışmak için gittim ne sorunum var diye oda bana smear yapalım dedi nasıl dedim buraya yyatacaksın bacağını açacaksın dedi ben de çok korktum ve yaptırmam dedim çıkıyordum tam yaptırmazsan neyin var öğrenemezsin dedi doktorun yanındaki çalışan kızda yaptır çok kolay diye cesaret verdi ve sonunda ikna oldum soyunup yatıyorsun bacağını açıyorsun ve orana pamuklu bişey sokuyor sıvı alıyor ama çooooookkkk kolay oluyor hiç acımıyor 12saniyelik bişey.ama ben kendimi çok kastım sonuçta ilk defa gitmiştim titremekten bi hal oldum sonucu da bugün aldım 8 ay oldu yaptıralı hiç korkma kasma kendini çok basit bir işlemmiş.şimdi yapalım dese hiç çekinmem hemen yatarım oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…