- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.401
canım bunu diyen doktor yani ondan önce dedim ya kendilerinden çok şey bilinmesini istemiyorlar.diyecektim ben de kadınlar kulübünün fahri doktorları söledi diyeama demedim.ben bu testi devlette yaptırdım hem smear testm vardı onu aldım pazartesi özele gidicem bi daha da devlete gitmem.bu ülke de paran kadar insansın.param var ama neden devletin imkanı varken yaptırmayım dedim ama pişman oldum bi daha kapısından geçmem.bişey bilmiyorlar.
yaa ben sıcak havanın çok etkileyeceğini sanmıyorum derya
bazen ter içinde alev alev kalıyorum diyorum sıcaktan fırlamıştım b bakıyorum 36.3 yanii bilmiyorum ki yanlış ölçüyo olabilir mi:26::26:
bacımmm senin ateş hiç düsmemişki.ateşli gacisin vesselammadam bile ateşinden zıp zıp
ohhhhhhhhhhh tam fıstıklı baklava oldun desenee.kız adama kıll yumagi gibimi verdin dün geceeyok anam kılında hamilelikle alakası yokmuş
ne bileyım ezgoşum yaaa
doktor dedi ki ateş ağızdan ölçülebildiği gibi makattan da ölçülebilirrr:26::26::26:
yok dedim ben alamayam
canım smear testini nasıl yaptırdın ya bendende istedi doktorum ama korkuyorum birazcanım bunu diyen doktor yani ondan önce dedim ya kendilerinden çok şey bilinmesini istemiyorlar.diyecektim ben de kadınlar kulübünün fahri doktorları söledi diyeama demedim.ben bu testi devlette yaptırdım hem smear testm vardı onu aldım pazartesi özele gidicem bi daha da devlete gitmem.bu ülke de paran kadar insansın.param var ama neden devletin imkanı varken yaptırmayım dedim ama pişman oldum bi daha kapısından geçmem.bişey bilmiyorlar.
ne bileyım ezgoşum yaaa
doktor dedi ki ateş ağızdan ölçülebildiği gibi makattan da ölçülebilirrr:26::26::26:
yok dedim ben alamayam
akşam beşbuçuğa kadar iş yerindeyim özele gidebilirim belki işyerinin yakınında var ama onuda bildirmem lazım ben adliyede çalışıyorum ve her an bi ifade gelebilir yada savcım cağırabilir habersiz ayrılamam yerimden
kız sadece bacaklar..
gerisi çıkmıyo zaten..
bacaklarda karanlıkta kaynayıp gitmiştir
daha iyi adamı kul yumagı bacaklarınla sarıp ısıtmışsındırrkürk kürkk
allah yardımcın olsun tatlımm senin işinde bayaa zormuş
sen boşver doktoruu makata falan kaçarayy uykundan uyandim bi hal oldu bana
bi de onu çıkarcam diye uğraşşş
biraz öyle ama alıştık, bide ortada bişey yok savcım erkek onada acıklayamıyorum ondan zor oluyo kesin bişey olsa hiç ses etmezler
kız test yaptırıcan niye öğleden sonra gidiyon..
ama bencede sorarlardı açmısın diye
oyy oyy tavana bakmaa baa bakk için açılırr:120::120:
canım smear testini nasıl yaptırdın ya bendende istedi doktorum ama korkuyorum biraz
ne testi bu takip edemedim
derya biliyonmuu makata kaçmak hamilelik belirtisiymişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?