Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kız deliiiiiii 8 ay önce çıkan enfeksiyon kalmışmıdırrrr

kız allah iyiliğini versin..
o zamanki enfeksiyona göremi ilaç verecek doktor belki geçti...:26:

canım sen yine de bir yolunu bul ihmal etme, gebelik yoksa allah korusun kist alan olabilir

bende ondan korktum bu erken gebelik testide şundan geldi aklıma 10 m/l de gösteriyo ya bunlar yükseldiyse zaten onda da cıkar varsa ona göre giderim diye düşünmüştüm bu arada bu göğsümdeki kabarcıklar diğer göğsümde de başladı ve ağzımdaki metal tadı bugün tekrar hissettirdi kendini şuanda da var bu kadar belirtiye rağmen hamile değilsem bundan sonra şüphelenmiycem Allah nasip ederde olursam süpriz olur

hmmmm:26::26: ozaman hafta sonu yap bir bakalım belki silik de olsa çıkar dediğin gibi

ayyy ne dicem sizeeeee
dün doktor yazı da geçir sonra eşine test yapalım gebelik olmazsa dedi yazın bi ara versin dedi pardon
ben de eşime dedim kii nasıl olcak o işşş dedimmm:26::26::26:neyse dedi işte bi şeyy
sonra da dedi ki dergiler var orda dediiii:26::26::26
var mı öyle dergi falan ayy gülmeyın bana nolurr varsa dergi falan ben de girerim içeri vallaa

kız ne dergisi film bile varmış

evet benim eşim iki defa verdi.dergi varmişş.ama ben hiç bakmadım seni düsündüm dediii:78::78::78: sende girebiliyosun oraya habrin olsun

Son düzenleme:
kız deliiiiiii 8 ay önce çıkan enfeksiyon kalmışmıdırrrr

kız allah iyiliğini versin..
o zamanki enfeksiyona göremi ilaç verecek doktor belki geçti...:26:

yok canım diyorum ya çok korktum ve sonucu bile gidip almadım bugün gidince merak ettim atıldımı diye ve aldım baktı bişeyler çıkmış enfeksiyon falan dedi ama kötü huylu bişey yok dedi.zaten salaklık bende gidip alsaydım ilaç verseydi geçerdi belki ilerledi o kadar zaman onun için olmadı bebeğim belki de.ama pazartesi gidicem tekrar yaptırcam ne var ne yok öğrencem bugün sadece öylesine hormonlarıma baktırdım aslında hepsini aynı doktora yaptırcaktım ama randevu alamadım ve pazartesiye de adet bitiyor onun için bugün testi yaptırdım.

valla dergiyi geçtim ben özellerde film bile var biliyorum

hem senin eşin yine iyi demiş benimki ne dese beğenirsin
hemşireler yardımcı oluyo mu dedi

kız ne dergisi film bile varmış

evet benim eşim ik def verdi.dergi varmişş.ama ben hiç bakmadım seni düsündüm dediii:78::78::78:

valla dergiyi geçtim ben özellerde film bile var biliyorum

hem senin eşin yine iyi demiş benimki ne dese beğenirsin
hemşireler yardımcı oluyo mu dedi

oooyyy siz ciddimisinizzzzz???
peki bu adam dergi olduğunu nerden biliyoooo yaaaa

offf yaaa bana ne ben yaptırtmamm
dalga geçiyooo sandımmmm bennn

kızım nolcak sen de bee sağlık bu
gazetelern magazin ekinde de var o dergilerdeki pozlar
bana ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
belkiiii Dİgerr manitasi için gitmiştirr

he valla yaaa nerden bilyoo buu şimdii
aha 1 hafta da bunu takarım kafayaaa

tamam hamilelik belirtlerini de geçerim belki böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…