- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.421
ahh canım benim hayatımın en kötü günüydü ben ilk defa doktora danışmak için gittim ne sorunum var diye oda bana smear yapalım dedi nasıl dedim buraya yyatacaksın bacağını açacaksın dedi ben de çok korktum ve yaptırmam dedim çıkıyordum tam yaptırmazsan neyin var öğrenemezsin dedi doktorun yanındaki çalışan kızda yaptır çok kolay diye cesaret verdi ve sonunda ikna oldum soyunup yatıyorsun bacağını açıyorsun ve orana pamuklu bişey sokuyor sıvı alıyor ama çooooookkkk kolay oluyor hiç acımıyor 12saniyelik bişey.ama ben kendimi çok kastım sonuçta ilk defa gitmiştim titremekten bi hal oldum sonucu da bugün aldım 8 ay oldu yaptıralıhiç korkma kasma kendini çok basit bir işlemmiş.şimdi yapalım dese hiç çekinmem hemen yatarım oraya.
ahh canım benim hayatımın en kötü günüydü ben ilk defa doktora danışmak için gittim ne sorunum var diye oda bana smear yapalım dedi nasıl dedim buraya yyatacaksın bacağını açacaksın dedi ben de çok korktum ve yaptırmam dedim çıkıyordum tam yaptırmazsan neyin var öğrenemezsin dedi doktorun yanındaki çalışan kızda yaptır çok kolay diye cesaret verdi ve sonunda ikna oldum soyunup yatıyorsun bacağını açıyorsun ve orana pamuklu bişey sokuyor sıvı alıyor ama çooooookkkk kolay oluyor hiç acımıyor 12saniyelik bişey.ama ben kendimi çok kastım sonuçta ilk defa gitmiştim titremekten bi hal oldum sonucu da bugün aldım 8 ay oldu yaptıralıhiç korkma kasma kendini çok basit bir işlemmiş.şimdi yapalım dese hiç çekinmem hemen yatarım oraya.
canım sen yine de bir yolunu bul ihmal etme, gebelik yoksa allah korusun kist alan olabilir
bende ondan korktum bu erken gebelik testide şundan geldi aklıma 10 m/l de gösteriyo ya bunlar yükseldiyse zaten onda da cıkar varsa ona göre giderim diye düşünmüştüm bu arada bu göğsümdeki kabarcıklar diğer göğsümde de başladı ve ağzımdaki metal tadı bugün tekrar hissettirdi kendini şuanda da var bu kadar belirtiye rağmen hamile değilsem bundan sonra şüphelenmiycem Allah nasip ederde olursam süpriz olur
hmmmm:26::26: ozaman hafta sonu yap bir bakalım belki silik de olsa çıkar dediğin gibi
ayyy ne dicem sizeeeee
dün doktor yazı da geçir sonra eşine test yapalım gebelik olmazsa dedi yazın bi ara versin dedi pardon
ben de eşime dedim kii nasıl olcak o işşş dedimmm:26::26::26:neyse dedi işte bi şeyy
sonra da dedi ki dergiler var orda dediiii:26::26::26
var mı öyle dergi falan ayy gülmeyın bana nolurr varsa dergi falan ben de girerim içeri vallaa
ayyy ne dicem sizeeeee
dün doktor yazı da geçir sonra eşine test yapalım gebelik olmazsa dedi yazın bi ara versin dedi pardon
ben de eşime dedim kii nasıl olcak o işşş dedimmm:26::26::26:neyse dedi işte bi şeyy
var mı öyle dergi falan ayy gülmeyın bana nolurr varsa dergi falan ben de girerim içeri vallaa
kız deliiiiiii 8 ay önce çıkan enfeksiyon kalmışmıdırrrr
kız allah iyiliğini versin..
o zamanki enfeksiyona göremi ilaç verecek doktor belki geçti...:26:
ayyy ne dicem sizeeeee
ben bide çok kararsızımdır bakalım karar veririm yaparsam sonucu bildiririm sana da
kız ne dergisi film bile varmış
evet benim eşim ik def verdi.dergi varmişş.ama ben hiç bakmadım seni düsündüm dediii:78::78::78:
valla dergiyi geçtim ben özellerde film bile var biliyorum
hem senin eşin yine iyi demiş benimki ne dese beğenirsin
hemşireler yardımcı oluyo mu dedi
oooyyy siz ciddimisinizzzzz???
peki bu adam dergi olduğunu nerden biliyoooo yaaaa
offf yaaa bana ne ben yaptırtmamm
dalga geçiyooo sandımmmm bennn
kız nolcak degi varsa baksın
ayy inşallah hayırlı bir sonuç alırsın canımm
bana ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızım nolcak sen de bee sağlık bu
gazetelern magazin ekinde de var o dergilerdeki pozlar
belkiiii Dİgerr manitasi için gitmiştirr
yaa bana nee yaaa niye bakıyo elin çıplak kadınalrınaa...
valla 2 gün yüzüne bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?