Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam hoşgeldin canım..
özledik tabi ..
bende sizi özledim valla.nasıl gidiyo bakalım çalışmalar.

Hoşgeldinizzz canımmm
bebişimle hoşbulduk canım

ayyy özlemezmiyiz deryacıımmm biz hepimiz hamileyiz hezamanki gibii
siz nasılsınız bakalım??
allah bi avazda turtarsın o zaman canımiyiiz bizde.bugün alış verişe gittik arkadaşlarla.bayağı yorulmuşum.göbek aldı başını gidiyo.belden lastikli pantolonlar aldım

ayyy allahım düşüncesi bile güzel yaa inşallah hepimiz en yakın zamanda çantalarımızı hazırlarız.

ayy benim gecen pazar arkadaşım doğum yaptı ya biz de hastanedeydik.. bebek doğunca hemşireler geldii kızımız dünyaya geldi eşyalarını verin de giyidirelim güzel güzel çıksın karşınıza falan dediler.. allahım dedim bana mukayyet ol bayılmıyım suracıktaaaaaa

benim çalışmalara artık keyfi
kız göbek değil o bebek bebek

ayyy maşallahhh sizee
darısı başımızaaa

aşkitom sen yeleği bitirdinmi:44::44::44:

aşkitom arkasını bitridim önünü yarıladım kaldı öyle

seninkinide giydirip getirecekler kucağına canım..
missssssler gibi

ayyy kuzummm kusura bakma görmedimmmm,sor canımmm

estağfirullah tatlım ne kusuru,soğan suyuna devam edip etmediğini sormuştum,pasi cevapladı sağolsun,ama ben bıraktım yaa mideme dokunuyorr,birde benim karaciğer biraz problemli,başlamadan önce saraçoğluna mail atmıştım,bugün yanıtı geldi,

Merhaba,

Soğan kürünü uygulamanızda bir sakınca yoktur.

Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Demiş.....
devam etsemmi acabaa:44:

allah analı babalı büyütsün bebeklerini arkadaşının.bayılma bebişim ya bu kadar isteyenin elini boş çevirmez rabbimiz ama vardır bi zamanı.hayırlı zamanda gelsin hepimize bebelerimiz.

Son düzenleme:

tatlım şimdi mideni rahatsız ettiysee bilemıyorum
ama ben de dün doktoruma söyledim devam dedii

allah analı babalı büyütsün bebeklerini arkadaşının.bayılma bebişim ya bu kadar isteyenin elini boş çevirmez rabbimiz ama vardır bi zamanı.hayırlı zamanda gelsin hepimize bebelerimiz.

amiin canımmm... biz de hayırlı vaktimizi bekliyoruz işte sabırla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…