- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.681
hoşuldukk fıstık içiler neyaptınız bakam.ösledim sizii.gelir gelmez kocama didim.bu gece yapak yumurtluyomusum dedim.allah tamam dedii fındık fıstık yiyio içerde birazdanda türk kahvesi yapcam onaa
kızlar takvim hesabına göre yarın yumurtlıyacam ben gıdak gıdakkkk
alman tAKVİMİNE göremi yaw ben onu türkçeye ceviyorumm
ben bi oğlumu 38 haftalık kaybettim.hep bişey olur korkusu yaşıyorum.her muayenede önce kalbi atıyomu diye bakıyorum.doktor alıştı halime her gitmem de önce kalp atışalrını dinletiyo.kucağıma bi alsam başak bi şey istemem.bebğime alışveriş yamıcam.doğumdan sonra toptan alcam.
Ben bişey yapamadım dün geceefilme daldı beni ihmal etti uyuss şeyyy
ama bu gece elimden kurtulamazzz
ben bi oğlumu 38 haftalık kaybettim.hep bişey olur korkusu yaşıyorum.her muayenede önce kalbi atıyomu diye bakıyorum.doktor alıştı halime her gitmem de önce kalp atışalrını dinletiyo.kucağıma bi alsam başak bi şey istemem.bebğime alışveriş yamıcam.doğumdan sonra toptan alcam.
canım benım 38 hafta demekkk
en güzeli alışveriş yapmamk ama mümkün olur mu bilmıyorummm yanı ben yapabilir miyimm?
ama çok mantıklıı
ayy sinir oldum yaaa
benım bi kumam var eşimin arkadaşııı gelebilrimiş beyfendi bizeee şimdi arıyor eşimm
benım niye haberim yok dedim benım de yok şimdi aradı dedi
sanki bekar evine geliyor yaaa adama bakkkk
benimki simdi kurtla vadisini izliyoo.kız< filme dalmaz dimi
ayy sinir oldum yaaa
benım bi kumam var eşimin arkadaşııı gelebilrimiş beyfendi bizeee şimdi arıyor eşimm
ayy sinir oldum yaaa
Hayy bu vadiyi çıkaranınnn,ahaa benimkide vadiyi izledii kalkmadı kalkmadı bende sinir oldum gittim uyudummm
kalacak tabii adam 1.5 saatlık yoldan geliyooooocanım gece kalcak değil ya idare et 1-2 saat bu gece güzel olacak bozma sinirlerini batırma herşeyiiii
ayy neyse ben halveti 2 gündür garantili olarak yaptımsizin bu gece halvet yokmu canım ne misafiri bi bahane bulup kabul etmeseydiniz.
kapıya lütfen rahatsız etmeyiniz yazısı as canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?