Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hoşuldukk fıstık içiler neyaptınız bakam.ösledim sizii.gelir gelmez kocama didim.bu gece yapak yumurtluyomusum dedim.allah tamam dedii fındık fıstık yiyio içerde birazdanda türk kahvesi yapcam onaa

Ben bişey yapamadım dün geceefilme daldı beni ihmal etti uyuss şeyyy
ama bu gece elimden kurtulamazzz

ben bi oğlumu 38 haftalık kaybettim.hep bişey olur korkusu yaşıyorum.her muayenede önce kalbi atıyomu diye bakıyorum.doktor alıştı halime her gitmem de önce kalp atışalrını dinletiyo.kucağıma bi alsam başak bi şey istemem.bebğime alışveriş yamıcam.doğumdan sonra toptan alcam.

canım benım 38 hafta demekkk

en güzeli alışveriş yapmamk ama mümkün olur mu bilmıyorummm yanı ben yapabilir miyimm?
ama çok mantıklıı

allah birdaha yaşatöasın canım.. gönlünü ferah tut, sen iyi düşün ki iyi olsun herşey.. rabbime emanetsiniz..

canım benım 38 hafta demekkk

en güzeli alışveriş yapmamk ama mümkün olur mu bilmıyorummm yanı ben yapabilir miyimm?
ama çok mantıklıı

oğluma valiz hazırlamıştım.ne görsem bu tosunuma yakışır diyodum.doğumdan sonra hepsini doğum yapan kadınlara dağıttım.içimde kalmıştı.giydiremedim diye.ölen bebişten sonra kızım oldu.onda da sürekli kanamam oldu.onda da bebeğim 32 haftalık oldu.o küvezden çıkıp eve gelene kadar almadım.bunda da öyle düşünüyom.

canım gece kalcak değil ya idare et 1-2 saat bu gece güzel olacak bozma sinirlerini batırma herşeyiiii

canım ya seni anlayabiliyorum birazda olsa ben 8 haftalıkken kaybetmiştim şimdi hep aklıma geldiğinde bidaha hamileliğimde bu korkuyu yaşayacağımı biliyorum Allah yardımcın olsun RAbbim hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..

sizin bu gece halvet yokmu canım ne misafiri bi bahane bulup kabul etmeseydiniz.

canım gece kalcak değil ya idare et 1-2 saat bu gece güzel olacak bozma sinirlerini batırma herşeyiiii
kalacak tabii adam 1.5 saatlık yoldan geliyooooo
ayy bi de bi rahat biri sinir oluyorum yaaaa
sizin bu gece halvet yokmu canım ne misafiri bi bahane bulup kabul etmeseydiniz.
ayy neyse ben halveti 2 gündür garantili olarak yaptım
kapıya lütfen rahatsız etmeyiniz yazısı as canım

ooofff fyaaa ben tavra sinir oluyorum evde evın hanımı var kimse ona bişi sormuyoo adam geliyorum diyoo yaaa
öyle ki eşimin evlendiğini kabul edemıyo sanırımm
kendi de 1 ay sonra evlencek evlense de kurtulsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…