- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.601
ayyy canım inşallahhhhhh
kzı dur seni bilmem ama benım için daha erken döllensiyse anca döllendiii benımm
bu arada döllenme olduktan sonra bebğin rahme yerleşmesi ne kadar sürüyorrr
inşallahhhh canımmmmm
bebişlerimizide burda birlikte büyütücez... hamile kalma konusunda olduğu gibi çocuk büyütme konusunda da tecrübemizi birbirimizden ediniceezzz
olcakk kızlarr olcakkkk bırakıp gitmezseniz tabiiiii
ayy burda doğuranlar ve doğuracaklar listesi yapcazzzz
hergün hamile haberi var mı diye değil de doğuran varmı diye sorucazzz
5-6 gün diye biliyorum tatlımm.. belki döllenirken yapıyo bunları sana akılllııımmm
5-7 gün arası diye biliyorum...
hayırlısı ile gelsede o günler yine birlikte paylaşsak herşeyimizi dün ah kaynanalar diye bir topik var ona takıldım biraz gülmekten öldüm ya doğum sonrasındaki deneyimlerini paylaşmışlar kızlar kayınvaldelerini falan anlatmışlar birine öyle güldümki kız anlatıyor bebeğime süt verdim beşiğine koydum diyor ;(birkaç günlük henüz bebek) bir kaç dakika sonra baktım dudaklarında beyaz toryu gibi bişey var diyor hemen aaa kustu demiş kayınvalideside yok kızım korkma kusmadı emziğine sarımsaklı yoğurt sürdüm diyor gülmekten öldüm tabi kız cinnet geçirmiş bizde bebişleri kucağımıza alalımda böyle bir topik açarız kendimize :)
ben gitmem hiç biyere
topik bizim bi kere bırakmak yok...
yapar mı dersinnnnn
yok be yaaa basbaya uçuyor burası rüzgardannn
ben gitmem hiç biyere
topik bizim bi kere bırakmak yok...
yapar mı dersinnnnn
yok be yaaa basbaya uçuyor burası rüzgardannn
ben de gitmem ama temmuzda bkısa bı ara vericem annemler gelicek çünküü kalabalık olcazz ama arada tabı kii bakacağım pasiimmmin hamile haberini almak içinnn
olcakk kızlarr olcakkkk bırakıp gitmezseniz tabiiiii
ayy burda doğuranlar ve doğuracaklar listesi yapcazzzz
hergün hamile haberi var mı diye değil de doğuran varmı diye sorucazzz
ben de gitmem ama temmuzda bkısa bı ara vericem annemler gelicek çünküü kalabalık olcazz ama arada tabı kii bakacağım pasiimmmin hamile haberini almak içinnn
bende buradayım inşallah birkaç gün oldu ama çok alıştım sizlere iyice kafam dağıldı valla kızlar iyiki varsınız:)
bende buradayım inşallah birkaç gün oldu ama çok alıştım sizlere iyice kafam dağıldı valla kızlar iyiki varsınız:)
aman iyi be rüzgardan
bi keyif yaptırmadın
kızlar dün bi arkadaştan duydum bayanın biri 3 aylık hamileymiş ve normal adet görmüş hiç te anlamamış belirti de olmamış.böyle şeyleri hep neden başkasından duyuyoruz biz yaşamıyoruz.istermiydiniz 3 aylık hamile olduğunuzu bilmeyi??
kızlar dün bi arkadaştan duydum bayanın biri 3 aylık hamileymiş ve normal adet görmüş hiç te anlamamış belirti de olmamış.böyle şeyleri hep neden başkasından duyuyoruz biz yaşamıyoruz.istermiydiniz 3 aylık hamile olduğunuzu bilmeyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?