Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

inşallahhhh canımmmmm

bebişlerimizide burda birlikte büyütücez... hamile kalma konusunda olduğu gibi çocuk büyütme konusunda da tecrübemizi birbirimizden ediniceezzz

hayırlısı ile gelsede o günler yine birlikte paylaşsak herşeyimizi dün ah kaynanalar diye bir topik var ona takıldım biraz gülmekten öldüm ya doğum sonrasındaki deneyimlerini paylaşmışlar kızlar kayınvaldelerini falan anlatmışlar birine öyle güldümki kız anlatıyor bebeğime süt verdim beşiğine koydum diyor ;(birkaç günlük henüz bebek) bir kaç dakika sonra baktım dudaklarında beyaz toryu gibi bişey var diyor hemen aaa kustu demiş kayınvalideside yok kızım korkma kusmadı emziğine sarımsaklı yoğurt sürdüm diyor gülmekten öldüm tabi kız cinnet geçirmiş bizde bebişleri kucağımıza alalımda böyle bir topik açarız kendimize :)

evet evettt açalııımmmm

ben de gitmem ama temmuzda bkısa bı ara vericem annemler gelicek çünküü kalabalık olcazz ama arada tabı kii bakacağım pasiimmmin hamile haberini almak içinnn

bende 20 temmuzda gelirim..
haziran 27 gibi önce kayseri sonra çanakkale...
telaştan giremem..
özleriz birbirimizi ne güsel..
gelincede bi kucaklaşırız ohhh....

olcakk kızlarr olcakkkk bırakıp gitmezseniz tabiiiii

ayy burda doğuranlar ve doğuracaklar listesi yapcazzzz

hergün hamile haberi var mı diye değil de doğuran varmı diye sorucazzz

bende buradayım inşallah birkaç gün oldu ama çok alıştım sizlere iyice kafam dağıldı valla kızlar iyiki varsınız:)

kızlar dün bi arkadaştan duydum bayanın biri 3 aylık hamileymiş ve normal adet görmüş hiç te anlamamış belirti de olmamış.böyle şeyleri hep neden başkasından duyuyoruz biz yaşamıyoruz.istermiydiniz 3 aylık hamile olduğunuzu bilmeyi??

ayyy istememm miii yeterki hamile olsammm, gerekirse önümüzdeki ay doğurayım yanii razıyım ben:86::86:

evet hep duyuyorum boyle mucize hikayeleri..
bulurmu bulur benide günün birinde bir mucize duayı duaya ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…