- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.861
canım idrar yolu için hiçbirşey kullanmadım sadece çok su içtim fitili yara için kullandım kontrole gitmek istiyorum ama doktor hamile kalınca gel sedece dedi ammaaaanseninki ne oldu
selam kızlar
bugün doktora gittim hersey güzel çatlamamış bi yumurtan var 19 mmlik dediama adetim de 12-13 haziran sanırım çatlamaz artık..öbür ay çatlar dedi, bu ay yumurta takibi yaplım istersen bebek düşünüyorsan dedi ben de ok dedim..yumurta takibi nasıl oluyor
benimki de sanırım geçti canım.umarım tekrarlamaz hamile kalmaya engelmiş yani.ben de bugün hormon tahlili yaptırdım normal dedi.başka doktora gitsen kontrol amaçlı.:26: yani sonuçta kontrol olmadan bilemezsin geçip geçmediğini
canım ya boşverin bunları bakın bdroner arkadaşımız hamiş şu an tartılma değil kutlama sırası :)
aa hadi yaa anladım canım o zaman ben beklemede kalayım
aslında olabilir ama korkuyorum canım yaa hamile kalmaya engel biliyorum da sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptırsam anlarım heralde iltihabı,o çatala çıkmak bana işkence gibi geliyo yaranın geçmediğini duymak falan akışına bıraktım gibi zaten enfeksiyon olayı pek olmadı ilişki bu ay 4 gün oluncaneyse haırlısı tabii
aslında olabilir ama korkuyorum canım yaa hamile kalmaya engel biliyorum da sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptırsam anlarım heralde iltihabı,o çatala çıkmak bana işkence gibi geliyo yaranın geçmediğini duymak falan akışına bıraktım gibi zaten enfeksiyon olayı pek olmadı ilişki bu ay 4 gün oluncaneyse haırlısı tabii
test yanımda duruyor bu arada rengi açılmış artık gölge gibi beyaz duruyor ebru yaa bu.. kızlar ya hepinizden Allah razı olsun valla bugece şu heyecanımı paylaşabildim ya çoksağolun.. ya eğer hamile değilsem adet olurum yarına inşAllah hemende daha fazla umutlanmam.. testi eklemek isterdimde usb kablom yok.. ya doktora gitmeyi çok isterdimde eşim çok ümitlenir o zaman biz birlikte çalışıyor ondan gizli gitme ihtimalimde yok.. negatif çıkıncada kendmden çok onun için üzülürüm..
tabiki atarım canımselam kızlar nasılsınız benim reglim bugün itibariyle bitti. ben şimdi size şunu sormak istiyorum benim cumartesi akşamı regli başladı. sayarken ben pazardan başlıyorum yani pazar 1 pazartesi 2 diye devam ediyorum. ve 10.12.14.16. günler çalışmak istiyorum siz nasıl sayıyorsunuz?
birde ebrucum bana alman takviminden bahsetmiştim link atıcaktın şu anda atabilirmisin?
sanırım bendede oluştu. reglim geldi sandım kahverengi çamur gibi bir akıntı oldu 3,4 saat kadar sonra kanamaya döndü ama ama o kahve akıntı ara ara gelmeye devam etti. bende pazartesi gidicem dr.a gebeliğe engel olma ihtimalide varmış evet
canım geçen ay adetten 10 gün önce baya kahverengi akıntı geldi ben de sanıyorumki yerleşme kanaması ilşkilerden sonra pembe kan gelmeye başladı şüphelendim kasık ağrısı da vardı tabi yaradanmış
ebrucum teşekkür ederim canım dur ben bi almanca sölük açayımda bi çözeyim :)
sorma bende gebelik sandım daha önce hiç böyle bişi görmemiştim eşimi aradım ablama aradım böyle böyle diye :)) tabi sonra hayalkırıklığı oldu. bende bir an önce gideyimde neyse çözelim bu durumda bu ay enfeksiyon falan varsa bende bebekte olmaz zaten ilaç kullanırım yüksek ihtimalle ama hayırlısı bakalım
inşallah bişeyin yoktr varsada çözülebilecek bişeydir,bana neo-penotran verdi kullandım 7 gün ilşki yok dedi kullanırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?