Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım idrar yolu için hiçbirşey kullanmadım sadece çok su içtim fitili yara için kullandım kontrole gitmek istiyorum ama doktor hamile kalınca gel sedece dedi ammaaaanseninki ne oldu

benimki de sanırım geçti canım.umarım tekrarlamaz hamile kalmaya engelmiş yani.ben de bugün hormon tahlili yaptırdım normal dedi.başka doktora gitsen kontrol amaçlı.:26: yani sonuçta kontrol olmadan bilemezsin geçip geçmediğini

Son düzenleme:

canım adete yakın hatta 1 gün önce bile çatlama olabilir adetten bir iki gün önce hamile kalan çok.yumurta takibi hakkında bilgim yok malesef hiç yaptırmadım.

aslında olabilir ama korkuyorum canım yaa hamile kalmaya engel biliyorum da sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptırsam anlarım heralde iltihabı,o çatala çıkmak bana işkence gibi geliyo yaranın geçmediğini duymak falan akışına bıraktım gibi zaten enfeksiyon olayı pek olmadı ilişki bu ay 4 gün oluncaneyse haırlısı tabii

canım ya boşverin bunları bakın bdroner arkadaşımız hamiş şu an tartılma değil kutlama sırası :)

canım benim yaa evet lutfen arkadaşlar ya tartışmayın.. ben inanıyorum ki anlık streslerden böyle tartışılıyor sizde farkedip sonra kusura bakma şekerim deyip konuşucaksınız.. inanın ki kırıcak hiç bir konuma yok.. superisi ben gebe değilimdir diyorum yaa ama sen nasılda güzel yazmışsın öyle ellerin dert görmesin.. hayırlısı inşAllah hakkımızda bu ay tutmamış dahi olsa demek bu kadar yakınmış bize hamşlik.. gerçekten hiç umutsuzluğa düşmeyelim.. Allah'tan ümidimizi hiç kesmeyelim.. ben hamiş değilsemde üzülmeyeceğim inanılmaz bir umut doğdu içime..

selam kızlar nasılsınız benim reglim bugün itibariyle bitti. ben şimdi size şunu sormak istiyorum benim cumartesi akşamı regli başladı. sayarken ben pazardan başlıyorum yani pazar 1 pazartesi 2 diye devam ediyorum. ve 10.12.14.16. günler çalışmak istiyorum siz nasıl sayıyorsunuz?
birde ebrucum bana alman takviminden bahsetmiştim link atıcaktın şu anda atabilirmisin?

sanırım bendede oluştu. reglim geldi sandım kahverengi çamur gibi bir akıntı oldu 3,4 saat kadar sonra kanamaya döndü ama ama o kahve akıntı ara ara gelmeye devam etti. bende pazartesi gidicem dr.a gebeliğe engel olma ihtimalide varmış evet

belli olmaz canım 1kere bile olsa olacağı varsa oluyor.ama çatal olayından korkma ben aylardır hatta bir sene erteledim doktora gitmeyi sırf korktuğum için ama hamile kalamamak beni daha çok yıprattı eğer muayene olsaydım en azından stresim azalırdı sen de öyle yap ve git bir kere de kurtul.iltihaba gelince sağlıkocağında 5dk içinde öğrenebiliyorsun beklemeden.

ah canım benim ahhh bende 3 gün önce o ucuz testlerden yaptım silik 2.çizgi gölge gibi ama renksiz çıktı koşa koşa kan vermeye gittim negatif çok moralim bozuldu ama nasip....sende fazla kaptırma ama adetini 3-4 geçtiği zaman testi tekrarla çizgi daha belirgin çıkarga hamişsin

tabiki atarım canım
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community

canım geçen ay adetten 10 gün önce baya kahverengi akıntı geldi ben de sanıyorumki yerleşme kanaması ilşkilerden sonra pembe kan gelmeye başladı şüphelendim kasık ağrısı da vardı tabi yaradanmış

sorma bende gebelik sandım daha önce hiç böyle bişi görmemiştim eşimi aradım ablama aradım böyle böyle diye :)) tabi sonra hayalkırıklığı oldu. bende bir an önce gideyimde neyse çözelim bu durumda bu ay enfeksiyon falan varsa bende bebekte olmaz zaten ilaç kullanırım yüksek ihtimalle ama hayırlısı bakalım

inşallah bişeyin yoktr varsada çözülebilecek bişeydir,bana neo-penotran verdi kullandım 7 gün ilşki yok dedi kullanırken

inşallah bişeyin yoktr varsada çözülebilecek bişeydir,bana neo-penotran verdi kullandım 7 gün ilşki yok dedi kullanırken

ilşki yok derse zaten tamda yumurtlama günlerimde denk geliyo :))) napalım kısmet ya. mart ayında bana çok hafif enfeksiyon var demişti fitil vermişti ama ilişki falan yok dememişti gerçi ben yapmadım zaten riske girmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…