- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.821
hehee bende kalkıp coşkun moduna gireyim,benimki gelir birazdan
yaw sen varya buraya hava atmaya gelmişim bu toipte sürekli yok benim havuuzm var yok oyum var yok buyum var bizdede var bizde burda mal varlığımız sayalımmı böyle senin gibi insaları hayatta sevmem biraz mütevazi olayı dene :82:
hehee bende kalkıp coşkun moduna gireyim,benimki gelir birazdan
dünkü şarkını hazırla tatlımm
bak ben dün denedim işe yaradı
gir canim girr.ben keçiyide içirdimm eşimee herşey tam yanii
yok balım şarkı bizde işe yaramadı,ben kolasına ilaç koyacammm,yaşasın kötülükkk
yaa biz bıraktık polen keçiboynuzu falan ee nasılsa çatladı diyee:26:
ama baya yedik ikimizde 3 hafta falan olmuştur
ne alakası var canimm. sen alındın sanirim.ben olanı söylüyorum konu girincee.ayıpp ettinn kendine gel benceee sende onu denee
ezgiii can keçiye 3 ay devam edeyim diyorum ama beni incir çok sıktı ayollliçtikçe şişiyom sankiiiii
kız ilaçlarsan adamı bütün kasları gevşer:26::26:
sen kimsinki bana öğreticeksin....sus ve birdaha bana yazma sonradan görmeeeehee ayrıca senin sevgine falanda ihtiyacım yok onuda bil okmiii sevmiyosann konusmaasın olur biterr.benmi ögretecem bunlarıı sana:?
ya ben senin maddi veya manevi durumundan neden alınayım allaha şükür benimde var fakat konu şu böyle bir inslara hava tar tarzda ay beim şuyum var bilmemne ben sen ve sebnın gibi sonradan görme gibi malını sürekli ortaya koyan insanları sevmiyorum şu topikte senden baska bunu dile getiren yok...farkındaysan eğer...ayrıca ben kendimdeyim ve bunu uzun zamandır söylemek istiyordum iyi denk geldi:44:
ya ben senin maddi veya manevi durumundan neden alınayım allaha şükür benimde var fakat konu şu böyle bir inslara hava tar tarzda ay beim şuyum var bilmemne ben sen ve sebnın gibi sonradan görme gibi malını sürekli ortaya koyan insanları sevmiyorum şu topikte senden baska bunu dile getiren yok...farkındaysan eğer...ayrıca ben kendimdeyim ve bunu uzun zamandır söylemek istiyordum iyi denk geldi:44:
sen kimsinki bana öğreticeksin....sus ve birdaha bana yazma sonradan görmeeee
okeyyyyyistedigine sorabilirsin benim hava atmak gibi bi kaygım yok.sadece sen denixzden falan bahsaettin.karsımada hep giderim falan dedin bende yüzme havuzlu evim var dedim. bende var sizde varmi dedigimide hiçç hatırlamıyorumm.adet sendromuna girdin sanirim.madem böyle düsünüyosun hakkımda lütfen benimle muhattap olma okmii
ayyy orasıda doğru yaaa,,ilaç baynlar içindi dimiiiyok yok ben aşkımla sarhoş ederim onuuu:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?