- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.841
kızlarrrr şu an çok heyecanlııym heemn size bişey anlatıcaam ben okuyun.. ağlııcam birazdan ya.. bana öyle geldi sanırım
neysee tadi kaçtı buranın arkadaslarr.hepnizi seviyorumm.allaha emenet olunn.böylee çekememezliklere hiç gelemem.ebru olmadıgı zamanlar girmeye calışırımm
neysee tadi kaçtı buranın arkadaslarr.hepnizi seviyorumm.allaha emenet olunn.böylee çekememezliklere hiç gelemem.ebru olmadıgı zamanlar girmeye calışırımm
şimdi kızlar işyerindeydim bugun kasıklarıma ağrı griyordu listede de ben 16sında adet günü sıralamasındayım neyse kendi kendme dedim ki ya benim neden ağrılarım bukadar çok giriyor bi baktım günümü yanlış hesaplamışım 13 en geç 14 ü adet günüm (bu arada lstedede düzeltilmemi talep ediyorum :) neyse eve geldim şu ucuz testlerden vardı dur bi yapayım dedim yaptım braz geçi bi baktım hayal meyal çok çok silik pembe çizgi var.. ama bi tek ben görüyor olablirim kocamda uyuyor birileri daha görsün istiyorum haa tamam yanıltıcı olabilir ama ben hayatımda daha önce hiç silikde olsa görmedim ki 2. çizgiyi ben sadece hayal ettim.. şu an o kadar duyguluyum ki çünkü sonucu beklerken dua ettim dedim ki test bozukda olsa bi ikinci çizgiyi bende göreyimde o heyecanı bileyim.. bu arada sancılarımda kuvvetleniyor..
pembigcim bu topikte benim bir kişiye karsı kırıcı itici hakaret tarzında konustuğumu gördünmü ama bu yaf sabrımı tasırdı şimdi değil daha öncede sürekli mal varlığından eşinin bilmemneyi varmıs işyeri varmıs benimde eşimin sanayide dükkanları var tutup burda bunları dilemi getirmem lazım buraya bir sürü arkadas giriyor hiç biri böyle konusmuyor reeldede böyle insalara asla taviz veremem sonradan görme gibi sürekli sürekli aaaaacanımıniçi yapmayın ama böyle lütfen
hepimizin ortak dertleri sorunları olduğu için burdayız
başka şeylere takılmayınnn
yine de çıkacaksan iyi geceler kuşumm
şimdi kızlar işyerindeydim bugun kasıklarıma ağrı griyordu listede de ben 16sında adet günü sıralamasındayım neyse kendi kendme dedim ki ya benim neden ağrılarım bukadar çok giriyor bi baktım günümü yanlış hesaplamışım 13 en geç 14 ü adet günüm (bu arada lstedede düzeltilmemi talep ediyorum :) neyse eve geldim şu ucuz testlerden vardı dur bi yapayım dedim yaptım braz geçi bi baktım hayal meyal çok çok silik pembe çizgi var.. ama bi tek ben görüyor olablirim kocamda uyuyor birileri daha görsün istiyorum haa tamam yanıltıcı olabilir ama ben hayatımda daha önce hiç silikde olsa görmedim ki 2. çizgiyi ben sadece hayal ettim.. şu an o kadar duyguluyum ki çünkü sonucu beklerken dua ettim dedim ki test bozukda olsa bi ikinci çizgiyi bende göreyimde o heyecanı bileyim.. bu arada sancılarımda kuvvetleniyor..
rabbim insallah gönlüne göre verir canım eğer 2.çizgi silikse ve renkli ise ki sende silik pembe demişsin büyük ihtimalle hamilesin...test bozuk olduğu zaman gölge gibi renksiz 2.çizgi çıkıyor ...o ağrılarda oğlumda bende çok şiddetli vardı doktor bebek gün gün büyüyüp yerini hazırladığı için demişti ama sen hemen bir doktora git cnmşimdi kızlar işyerindeydim bugun kasıklarıma ağrı griyordu listede de ben 16sında adet günü sıralamasındayım neyse kendi kendme dedim ki ya benim neden ağrılarım bukadar çok giriyor bi baktım günümü yanlış hesaplamışım 13 en geç 14 ü adet günüm (bu arada lstedede düzeltilmemi talep ediyorum :) neyse eve geldim şu ucuz testlerden vardı dur bi yapayım dedim yaptım braz geçi bi baktım hayal meyal çok çok silik pembe çizgi var.. ama bi tek ben görüyor olablirim kocamda uyuyor birileri daha görsün istiyorum haa tamam yanıltıcı olabilir ama ben hayatımda daha önce hiç silikde olsa görmedim ki 2. çizgiyi ben sadece hayal ettim.. şu an o kadar duyguluyum ki çünkü sonucu beklerken dua ettim dedim ki test bozukda olsa bi ikinci çizgiyi bende göreyimde o heyecanı bileyim.. bu arada sancılarımda kuvvetleniyor..
pembigcim bu topikte benim bir kişiye karsı kırıcı itici hakaret tarzında konustuğumu gördünmü ama bu yaf sabrımı tasırdı şimdi değil daha öncede sürekli mal varlığından eşinin bilmemneyi varmıs işyeri varmıs benimde eşimin sanayide dükkanları var tutup burda bunları dilemi getirmem lazım buraya bir sürü arkadas giriyor hiç biri böyle konusmuyor reeldede böyle insalara asla taviz veremem sonradan görme gibi sürekli sürekli aaaaa
canım hayırlısı ya yat dinlen belki yoruldun bugün falan ondan sancılanıyorsundur ha bende geçen hamileliğimde sabah test yapacam diye saatlerce uyumadım en son sabaın 4 ünde dayanamadım daha bekleyemiycem dedim test yaptım tek çizgiydi moralim bozuldu attım çöpe gittim ağlaya ağlaya yattım sabah çöpe başka bişey atıyordum ki tekrar baktım teste hayal meyal 2. çizgiyi gördüm inanamadım ardından hemen kan testi ve pozitif umarım seninkide öyledir canını sıkma şimdi yat hemen bebişede dikkat et olurmu seni seviyoruz
ya sanırım bende duygu patlaması oldu nasıl ağlıyorum şu an anlatamam hepimiz çok istiyoruz belki benimde tutmadı ama çok yakın hissettim bu ay bide biraz umutlandırıcı durumlar vardı mesela ateşim çok yüksekti göğüslerim gündür acayip şştiler uçları olmasada geri kalan yerleri çok ağrıyordu dün akşam annemdeydim elimi tuttu senin ateşin var yanıyorsun dedi eşimde gece gündüz böyle bu aralar ateşi yüksek ama hasta değl dedi öyle işte ammaann ne bileyimm iyi ki varsınız.. bende szleriçok seviyorum şu saatde szler hepiniz dostsunuz açık kapısınız burası iyi ki var tabi ki sizlerde
bakale canım senin idrar yolu enfeksiyonun geçtimi.fitili ne için kullandın akıntı için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?