Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

neyse ben biraz dısarı çıkacagım.. görüşürüz..tanışamak çogunuzla ama olsun ben memnun oldum şimdiden

evet gerçekten can sıkıcı boşuna birbirlerini kırdılar ikisi de kalbi çok temiz arkadaşlar.hem burda bizim tartıştığımız bilgi edindiğimiz konu mal varlığı değil ki ben desem dünyanın en zenginiyim kime faydam olacak sonuçta herkes kendi dünyasında.ama burda biz kimseyle paylaşamadığımız konuları paylaşıyoruz yoksa ki bizim nemiz var nemiz yok bilinse ne olacak.tülay ve ebru arkadaşım boşverelim bunları gelin yine yeniden birlikte yolumuza devam edelim...

hakikatten adminlerinde gözünden bişey kaçmıyor diyecem ama belki birbirlerine kötü içerik bildir yapmışlardır

bende okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum son dönemim inşallah biran önce biterde kurtuluruz :)

neyse kızlarcım ben kaçıyorum kociş yolda ona yiyecek bişeyler hazırlim sonrada temizlik yapıcam ev fena halde kaç gündür okuldu şuydu buydu birikti valla çok işim var görüşürüz öpüorum ara ara molalarda bakarım yine :79::79::79:

bende okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum son dönemim inşallah biran önce biterde kurtuluruz :)

sen ünv. demisin. ben daha lise branşını değiştirmeye çalışıyorum :))) belki biliyosundur olgunlaşma enstitüleri var ben oraya başladım bir dönemim bitti toplamda 3 dönem. sonrasında ücretli çalışıcam bi taraftanda açık öğr. okul öncesi istiorum bende
sen nerdesin

evet canım ben ünv deyim ama lise hakkında pek bir bilgim yok canım inşallah seninkide biter bir an önce azmin elinden bişey kurtulamaz valla tebrik ederim canım seni şimdiden :) ben Erzurumdayım Atatürk üniversitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…