- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.001
tülayın yazdığı nereye gitti:44::44::44:
aa evet demin vardı yazı gitmiş. peki ebru ona cevap yazmışmı bugün
merhaba bende geldim.. benimde meleğim gelmedi bir türlü.. yollar baya zorlu gelemedi...
Merhaba hoşgeldin aramıza,inşallah en kısa zamanda meleğini görderir yüce Rabbimm...
tamam kızlar en iyisi öbür ay başlamak adetin ilk gününden başlarım yumurtlama günlerim değişebiliyor. ovulaston testi kullandım ordan biliyorum
hayalcim henüz 6 ay oldu evleneli. 5 aydırda korunmuyorum.herhangi bir problem görünmüyor eşimdede bendede.ama zamanı gelmedi demekki hiç bir fikrim yok neden olmadığına dair henüz endişe etmek içinde erken sanırım ama zaman zaman bi panik duygusu yok değil :))) hatırladığım kadarıyla anasınıfı öğretmeniydin. bende önlisans mezunuyum ama olgunlaşmadan lise bölümünü değiştiriyorum çocuk gelişimi okuyorum. bir dönemi bitti 2 dönem kaldı
bende okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum son dönemim inşallah biran önce biterde kurtuluruz :)
sen ünv. demisin. ben daha lise branşını değiştirmeye çalışıyorum :))) belki biliyosundur olgunlaşma enstitüleri var ben oraya başladım bir dönemim bitti toplamda 3 dönem. sonrasında ücretli çalışıcam bi taraftanda açık öğr. okul öncesi istiorum bende
sen nerdesin
meltemmmmmm hayallllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?