- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.621
Selamün Aleykümmmmm.Nasılsınız..? varmı güzel haberler?
Aleykum selam hoşgeldin,bomba bir haber varrr,ezgimiz hamişşşşşş
kızlar bende çıkıyorum bir sürü iş beni bekliyor.hoşçakalınn
Hoşbulduk canım.ooNUN yumurtlama günü benden sonraydı.Nasıl bu kadar erken anladı hamile oldugunu?Bende kan terti yaptırdım bekliyorum sonucunu
Canım dün gece idar yolları ağrısından acile gitmiş kan testi yapmışlar...
İşallah tulaycımm cok heyecanlandım bendee 8 gün kaldı adetımee oyyy ben nereye gidemmm çalışmaları bıraktım bakalım hayırlısımeltemmmmmmm darisi başımızaaaaaaaaaaaaa
canım çok teşekkür ederimm
inan ben de ne diyeceğimi bilmiyorum halaa
allah razı olsun canım... allah tüm dualarını kabul etsin inşallahhh
canım çok teşekkür ederim..
darısı başınıza tez zamandaa
selam kızlarr nasılsınız???
ben hem iyi, hem tuhaf, hem de azcık kötüyüm...
dün gece çok rahatsızlandım, kasık sancım ve idrar yaparken aşırı zorlanmadan ağla ağla bir hal oldum.. gece de mecburen acileeeee...
doktor idrar yollarında hafif iltihaplanma var dedim ama bu kadar sancı yapması tuhaftı.. antibiyotiğe başlayalım dedi.. ben de reglime 1 hafta var gebelik olabilir dedim.. tabii hemen kan alındı hcg için..
değeriiiimmmmmm 11.19
o esnada hastaneki k.doğumcu (benim doktorum değil) reglime zaman olduğu için düşük çıkmasının normal olduğunu, gebelik var gözüktüğünü, haftaya pazartesi kan testini tekrarlamamı söyledi.. ben de bugün ankaraya gidecektim gidemedim, direkt kendi doktoruma gittim.. o da bana haftaya tekrar gel dedi.. arabayla gideceğimiz için ankara gitmem de sakınca yokmuş, yarın gidiyorum
Canım benim inan buna çokkkkkkk ama çok sevindim.ALLAH sağlıklı bişekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. hep iyi düşün moralin hep yüksek olsun ama çokkkkkk sevinme yani biraz durgun ol... valla bak nazar değer ALLAH korusun. insan kendi kendine nazar değdiriyo... canım beniminşallah önce keseyi, sonra kalp atışını, daha sonra bol bol tekmelerini sonrada ıngaaaaaaa duymak nasip olsun canım....
herkese kucak dolusu selam ezgi hamileymiş çok sevindim darısı isteyenlerin başına artık
millet nerde yaa yoksa ezgiyi duyunca herkes halvete mi koştu:44:
Galibaaaaa
Ayy önce ezgiye sevindim sonra deryaya üzüldüm.
Evet yaa,çabuk atlatır inşallahhh...
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 18 ziyaretçi)
Ziyaretçiler çabuk online olun bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?