Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

meltemmmmmmm darisi başımızaaaaaaaaaaaaa
İşallah tulaycımm cok heyecanlandım bendee 8 gün kaldı adetımee oyyy ben nereye gidemmm çalışmaları bıraktım bakalım hayırlısı

canım benım kız inşallah bende hamile kalırsam karsılıklı doguracaz sözün var hee
ALLAhım Darısı Benle beraber tüm isteyen gönul dostlarımın basına yarabbımm bU ay cok calıstık inşallah rabbım yardımcımız olur ..

Canım benim inan buna çokkkkkkk ama çok sevindim.ALLAH sağlıklı bişekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. hep iyi düşün moralin hep yüksek olsun ama çokkkkkk sevinme yani biraz durgun ol... valla bak nazar değer ALLAH korusun. insan kendi kendine nazar değdiriyo... canım benim inşallah önce keseyi, sonra kalp atışını, daha sonra bol bol tekmelerini sonrada ıngaaaaaaa duymak nasip olsun canım....

herkese kucak dolusu selam ezgi hamileymiş çok sevindim darısı isteyenlerin başına artık

Sizi kaçaklar sizi demek takiptesiniz ama hiç cevap yazmıyorsunuz

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 18 ziyaretçi)
Ziyaretçiler çabuk online olun bakimmmm

Son düzenleme:
Evet yaa,çabuk atlatır inşallahhh...

evet öyle.. dileğim hepimizin bir an evvel hayırlısıyla bebeklerine kavuşması.
2 gün önce ben de rüyamda test yapmıştım çift çizgiydi, sonra rüyamda diyordum ki rüyamda çift çizgi gördüm gerçekten hamileymişim

işte işimiz rüyalara değil tabi ki Rabbime kaldı.
Rabbim bizleri sevindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…