Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

derya nasıl olur adet mi oldun ama daha çok var değil mi hemen adet olunur mu yaaa
yerleşme filandır o
konuyu da bilmiyorum ama açıklar mısın

deryacım ben geçmişi okuyamadım adet olmuşsun olsun üzülmek yok yola devam

karanfilcim hani akıntı diyordum yaaa
dün baya baya adet oldum ve 15 gün önce olan adetımın üzerinee

aklıma önce acaba döllenme oldu tutunamadı mı geldii
sonra da ben 3 ay çok az adet oldumm
ve soğan suyu onları mı söktü acaba dedim biriken kanıı
hemen doktorumu aradımm
böyle şeylerin olabliceğinii ve 3 gün kendisini telefonla aramamı istedii
şuan resmen adetım ama azaldııı

söyleyecek tek söz çook üzgünüm..

sen bu ay yumurta takibi yaptırmıştın dimi canım?

ben geçenlerde bir kadınla konuşmuştum 6 yıllık evlilermiş o da soğan suyu kullanmış 10. gününde kayınvalidesi hastanede yattığı için bırakmış ama bu sefer de adeti gelmiş. aynı sen gibi yani. o kadın da doktoruna soracaktı durumu. ben de 15 gün kullandım 2 gün oldu biteli ama daha adet olmadım batım da 19 haziran. sen de neden öyle bir etki yaptı acaba. bazı kadınlarrda senin gibi oluyor o zaman bir şeye etki ediyor bu soğan suyu ama neye:44:
geçmiş olsun canım benim. bir yandan ezgiye sevindim ama sevincim kursağımda kaldı sen öyle yazınca. bir gün hepimizin bebekleri olacak ve kendimizi bu kadar yıprattığımıza üzülecez..

selam hoışgeldin canım....
nasılsın..

valla ezgiye cok sevindim cnm o yuzden cok mutluyum..
ama bisi sormak istiorum sana..
ovul testiyle ilgili yaptimda 3 gundur yapiorum yanii..16.gun yani testi aldigim gun yapmaya basladim ve ikinci cizgi digerinden daha koyu ciktii17 gun yaptigim test dunkune gore daha silikti ama cok az farkla yani ama bnm anlamadigim kontrol coizgiside o oranla siliklesmis ama kiyaslayinca ikinci cizgi digeriyle ayni renk oluoo bugunde yaptim bu arada 18.gunum bugun ve de diger cizgiyle yine ayni renk ama dunkune gore cok milim bi sekilde dikkat edilemicek kadar acilmis rengi ama cok net gorunen siliklesme diil...
cildircamm yaaa nee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

vala bilmiyorumm ama ben devam ediyorum soğana bitiricicem iyice temmizleneyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…